42

Анонимен

преди 1 седмица

Аз живея на морето и наистина държавата е абдикирала тотално. Положението става всяка година по лошо. Абсолютно нищо не се пипа по цяла зима. Това юятп всичко е мръсно. Съпер неподредено, барачки , мръсотия, ненормално високи цени , липса на парко места , на тоалетни , на алеи. Абе за съжаление морето ни потъва здраво. Дори Албания вече е далеч преди нас. А дори не са в ЕС. Когато влязат тук съвсем никой няма да дойде.

41

Иван

преди 1 седмица

Да благодарим на ПП ДБ.

40

ми тва ,като

преди 1 седмица

на изборите ! Хем не гласуват ,после рев ,БАЦЕ бил виновен за всичко! И тая кака,платила,изкарала плажа на гръб цял ден ,после скъпо било. Еми ,като искаш ефтино ,стой вкъщи!!!

39

Анонимен

преди 1 седмица

Емчи въри на друг плаж.

38

от стария Несебър

преди 1 седмица

И тук за 2 шезлонга с чадър са 30 лева на Морска гара, една алчна украинка държи бизнеса, естествено.

37

Анонимен

преди 1 седмица

Както спрях да купувам олио за 8 лева , така съм се отказал от нашето море . Знаете ли колко много хора се отказаха да пазаруват в големите вериги ? А знаете ли колко хора тотално отказаха да плащат тези цени на имотите ? Вие избирате за какво да си харчите парите .

36

Анонимен

преди 1 седмица

В Бургас е пълно с хора и вдигат икономиката на града, защото може да спестяват 20 лева от чадър и шезлонг , ама после ги дават по капанчета за бира и цаци и сладоледи. Плащат квартири в града, пълнят ресторантите.

35

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 28, 6 месеца бях в Египет, на хоттел. Хранех се в ресторантите на хотела. Прав си, че е мизерно и хигиената в кухнята не е никак добра. И в България хигиената по хотели и ресторанти е плачевна. Ама в Египет не намирах косми в храната(примерно). Докато тук миналата седмица в много скъп ресторант в София имаше дълъг черно боядисан косъм. Сервитьорката подреждаше приборите с бели ръкавици :) Но си беше оставила косата по масата... та, и българите е са хигиенични!

34

Анонимен

преди 1 седмица

ДПТ е "департамент" на фискалното у-во. АРТ е "артикул" примерно и т.н.т. Дпт се ползва , когато продаваш няколко артикула в комплект.

33

Анонимен

преди 1 седмица

До ФънкВ повечето туристически държави, са напълно безплатни чадъри и шезлонги! За какви 30 лева говорите? Туристите имат огромен избор и набор от държави по света, не забравяйте това, преди да издрънчите подобна цена и лошо отношение!

32

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 28....Я не се правииии...кой та знай и тебе дали си видял едно корито вода през живота си..ми са прайш на чистник

31

Анонимен

преди 1 седмица

Ако искате да се тръшнете цялото семейство с някаква инфекция , идете тази година в Кранево

30

Ентелегентен грабеж

преди 1 седмица

Цени от друг плаж у същия варнански район - Чадър = 2 лв, шезлонг = 2 лв, шалте = 2 лв..... Дотук добре, но ти продават добро-зорлем т. нар. ВИП пакет за 21 лв, защото в него са включени чадър, 2 шезлонга с 2 шалтета и.... масичка за 11 лв!

29

Анонимен

преди 1 седмица

Ми да е гледала цените и да отишла на друг плаж, на който цените ще й харесват! Има и скъпо, и евтино на морето. Човек трябва да разгледа и да си прецени.

28

Анонимен

преди 1 седмица

Абе айде , наблъскаха всякакви от Пакистан , Индия и не знам от къде още и ги набъскаха в кухнята да работят .Нито му знам хигейната , нито заразите които донася , още малко и ще седна да се храня . Да се научат , че цените не може да са като в Монако , за никакво качество .

27

Анонимен

преди 1 седмица

Българи, мрънкачи, кво очаквате от тая циркаджийка

26

Анонимен

преди 1 седмица

Защо да не бойкотирам българското море . Знаеш каква мизерия е в Кранево и каква скъпотия ? На какво отгоре ? Запали колата и *** да видиш , сега е прано , само събота и неделя малко се пълни от съседните села . Намериха ешерихия коли и други бактрии във водата . Значи на цялата мръсотия и пари да ми искат , така ли ? Стискам парите в жоба , насила не може да ми ги вземе .

25

Анонимен

преди 1 седмица

Значи тва българите искат все да им е безплатно. Тук май комунисти се раждате а???

24

Анонимен

преди 1 седмица

Изобщо - какво точно пише на тоя касов бон? За какво точно е платила 30 лв жената?!?

23

Анонимен

преди 1 седмица

Значи, кухото българче, за две фрапета на аванта и на Луната ще отиде. Мизерници