32

malgiorno a tutti

преди 1 седмица

А, дам, позабравените работи от Харбин и прословутата R&D дейност на д-р Ишии, д.м., и д-р Китано, д.м. :). Част от резултатите даже още не са публикувани, та сигурно някои експерименти ще трябва да се повторят, но това не е проблем, материал има достатъчно на изток от белагнус и Украйна, та чак до Пасифика :).

31

Червен каскет

преди 1 седмица

Как вървят Олимпийските игри на БРИКС? Къде мога да гледам това зрелище?

30

Анонимен

преди 1 седмица

29-годишния Емил Гигов от с. Хаджиево, Пазарджишки, обяви че 90% от теорията за относителността на Айнщайн е грешна. Според Гигов гениалният евреин грещи, като казва, че покоят и движението са относителни и че вакуумът е празно място. На тази база той конструирал двигател, който да отчита движение на обектите спрямо това гравитационно поле. Пластмасова туба с пясък и желязо плува в буркан с вода и следи движението на Слънцето от исток на запад, като источник е гравитационното поле на Слънцето!

29

Анонимен

преди 1 седмица

До 27Шшшш трай си че се излагаш...шмекер....желязото не е било проблем за никого....стоманата е било предизвикателство...а стоманата е открита за първи път в Азия....хартията, порцелана, барута идват от Китай...чети а не се излагай...

28

Брюнет

преди 1 седмица

До Анонимен 27 Генът за сини очи, руса коса и светла кожа действително е рецесивен! И тези външни белези се дължат НЕ НА НЕЩО В ПОВЕЧЕ, А ОБРАТНОТО! НА ЛИПСАТА НА НЕЩО В ОРГАНИЗМА. Това нещо се нарича МЕЛАНИН, който е пигмент. Но в синеоките явено не се произвежда в нормалното количество. Освен с външните белези, този дефицит вероятно се отразява и на умствената сфера и обяснява защо германците-"арийци" примерно са вършили такива жестокости и ужасяващи престъпления през двете световни войни.

27

Анонимен

преди 1 седмица

Китай векове наред купувал желязо от арийските царства по Инд докато най-накрая с триста зора се научил да го добива сам. В китайските летописи едикой си император открил колелото, друг желязото, трети "впрегнал коня" но истината е, че всичко това им било "донесено от европа от скитите, а те са синеоки. Та да завъртя малко нещата и да не звучат "латенно расистки" - няма нужда от кой знае какво доказване, че хората носещи "рецесивния ген на сините очи" са допринесли най-много за прогреса на човеч

26

Анонимен

преди 1 седмица

НЕ РАЗКРИВАТ НИЩО НОВО И НЕПОЗНАТО ОТ ПРОЦЕСА В ТОКИО ОТ 1946г, НО МНОГО ПО-ЛЮБОПИТНО Е,ЧЕ СЪВРЕМЕННИТЕ ДОБРИ ПОЗНАНИЯ ЗА АНАТОМИЯТА НА ЧОВЕШКОТО ТЯЛО - МИЛИМЕТРОВИ СЕГМЕНТИ НА ДЪЛБОКО ЗАМРАЗЕНИ ЧОВЕШКИ ТЕЛА ОТ ПЕТИТЕ ДО ГЛАВАТА С ЩАНЦОВА ПРЕСА,КАТО ДОБРЕ НАРЯЗАНА ЛУКАНКА ОТ ГЕРМАНСКИТЕ ЕКИПИ НА ДОКТОР МЕНГЕЛЕ!!...

25

Анонимен

преди 1 седмица

Това е така нареченият цивилизован свят.

24

До долния тъпак

преди 1 седмица

Как не те домързя да си тракаш сам плюсове на последните две пpocтотии, които си изcpaл?

23

Анонимен

преди 1 седмица

Заради политиците не ходим на избори... Заради поповете не ходим на църква.... Само бармани ни останаха....

22

Анонимен

преди 1 седмица

Изключиха фашистите АзГз от групата "Идентичност и демокрация"!!

21

Анонимен

преди 1 седмица

Тойота или Москвич дванайсетак?

20

Анонимен

преди 1 седмица

Учени доказали, че ако си честен, работиш неуморно за благо и не грешиш, то в следващия си живот имаш шанса да попаднеш в СССР.

19

Анонимен

преди 1 седмица

В Корея на къщите огради пише" "Внимание! Зло и отвратително на вкус куче!"

18

Анонимен

преди 1 седмица

Повечето, които пишете тук сте пенсии и възрастни, които се възхищават на Япония. На точно такива като вас японците са хвърлили мерника и ги тормозят, че са тежест на държавата и ги призовават масово да си направят харакири. Преди стотина години (не толкова късно във времето) са ги засилвали само горе в планината да пykнат на спокойствие, даже не са си правили труда да ги погребват.

17

50-те години в САЩ!

преди 1 седмица

До Историк Много си прав! Ако гледат българите редовно Нешънъл Джиографик ще научат за една хилядна или дори милионна част от престъпленията вършени в Америка, от Пентагона, ЦРУ и други организации. Имало е спецотдел за тези неща и кодови имена на участниците. Вършени са експерименти както на доброволци ,така и на нищо неподозиращи хора. Експериментирани са върху тях различни отрови и наркотици, също и подлагане на опасна радиация. Днес не се говори за това.

16

Анонимен

преди 1 седмица

Колкото да атомните бомби над Хирошима и Нагазаки, всичко е забравено от японците. Над 80% от младите японци са с убеждение, че тези бомби са пуснати от Русия.

15

Анонимен

преди 1 седмица

Японците са някакви биороботи, голяма част от тях изобщо не са интелигентни.

14

Анонимен

преди 1 седмица

Ше ви правим на буркани само да не станат бомбаш. Доброволците са с предимство. Ще нахраним цяла Африка с вас. Мигрантите са с предимство. Да си напишат името да знаем какво да сложим на етикета.

13

50-те години в САЩ!

преди 1 седмица

По Нешънъл Географик имаше специален флим за това какви ксперименти са вършили от АМЕРИКАНСКОТО ЦРУ над войници, които не зная на какво са подложени. Накапване по кожата на бойни отровни вещества или инжектиране на отрови, за да се види каква е смъртоносната доза, инжектиране с ЛСД и други наркотици за да се установи дали човешкият мозък може да бъде програмиран в състояние на наркотично опиянение и да бъде накаран подсъзнателно да върши това, което са му внушили при вливането на наркотиците.