123

До 122

преди 1 седмица

Нали ,асанчо разправяше ,че намало да го вдигат и слад един месец хоп 30% нагоре и що щото трябват от някъде кинти за глупостите,които правят

122

Анонимен

преди 1 седмица

Тука слушам един руски стратег .Генерал .Разправя че Русия трябва да построи многополярен свят а не просто да победи в Украйна защото запада в продължение на столетия е живял на гърба на по прос.тите народи (като нашия с члеството)И ако Русия направи това запада ще рухне щото ще трябва да прави перестройки и ще изчезнат по простите народи -,,не само политически но и физически,, Руснаците знаят че членството ни убива и ние ще изчезнем в един многополярен свят . Каза че Турция взема суверени решен

121

До 119

преди 1 седмица

И защо българите не излязоха да гласуват и показаха .I. на Боко и компания

120

Бесепар

преди 1 седмица

Пенсиите само веднъж ги удвоиха, а тока всяка година вдигат с 1 %!

119

До 119

преди 1 седмица

Единственото ти е пълна главата с бръмбари

118

При Живков

преди 1 седмица

Пощальона звънеше само веднъж!

117

До 111

преди 1 седмица

То инфлация, че има има. Но гледам тате зимнина не прави, прасета на село не гледа. Хладилника е пълен,, битови техники там си купува без проблем, че и тока даже си плаща. За инфлацията в момента са виновни баш руснаците. Путин, де. Те руснаците право казваш кво са виновни. И на тях им е вдигнал данъците.

116

Ха ха ха

преди 1 седмица

Санкциите не са срещу Русия, а са срещу ЕС. Честито на дупедавците.

115

Анонимен

преди 1 седмица

В Украйна въвеждат цифрови призовки, вече не могат да откажат или да избягат, и до 7 дни ако не се яви спират му всичко, даже без решение на съда - и банкови карти, и банкови сметки се блокират и всичко.

114

Менделеев

преди 1 седмица

Русия и Путин са си самодостатъчни!

113

при Тодор Живков

преди 1 седмица

При Тодор Живков при социализма когато бяхме с Русия пенсиите ги носеха в къщи на пенсионерите. Носеше ги кварталния пощаджия който разнасяше и писмата и вестниците, идваше пеша, сам, без охрана, всеки месец на един и същи ден в едно и също време, по един и същи маршрут, с една голяма кожена чанта пълна с пачки пари. Пенсионерите го канеха, черпеха го нещо и му оставяха стотинки.

112

Анонимен

преди 1 седмица

Болни мозъци! Русия не губи, вижда се, че напредва, пазара й става по-сигурен, установява връзка с нови партньори. Трябва човек да е адски т ъ п, че да допусне при наличие на цяла Азия, без Япония и Южна Корея, цяла Африка и цяла Латинска Америка, Русия ще се изплаши от икономическите санкции на няколко европейски хунти, плюс САЩ и Китай. Светът е около 250 държави и който има си има, а който иска да духа супата - да го прави.

111

Анонимен

преди 1 седмица

Толкава ли няма какво да измисли ЕС, та пак санции. И кво ще прави Европа без газ. Зависимостта от САщ е много по-лоша, от тази на Русия.

110

Анонимен

преди 1 седмица

Комунистите взеха на баба ми 11 козички, 5 офчички, 3 агънца, две яренца, 3 кравички, едно теленце, 2 прасенци, 16 кокошчици и една мандричка, и я пратиха в текезесето да работи за 32 стотинки на ден.

109

До 109

преди 1 седмица

Е тя му станала двойна пък цените скочиха тройно и пак ти вдигат тока ,е каква вина имат руснаците за тая работа

108

Анонимен

преди 1 седмица

Това не спира вносът на руски ВГ, а само забранява после да се изнася за трети странистрашните санкции муахахаха. :-)

107

Анализатори

преди 1 седмица

Бе гледайте си собствения джоб, бе хора. Там е истината. На баща ми пенсията му от как се е пенсионирал , за 15 години е станала двойно по-висока. Неговият баща вземаше 80 лв. То и заплатата му е била толкова, де. Аз ся на джоба си ли да вярвам или на руските мистики.

106

Нещо като от Ирак ли

преди 1 седмица

. . .когато има основателни съмнения, че стоките са били незаконно изнесени от Украйна. . . След войната с Ирак или не беше война откриха експонати от националния музей на Ирак на частни борси и даже имаше осъдени за кражби! Не си спомням име на украински владетел, цар, император, хан или нещо подобно? Сигурно става въпрос за някакви руски ценности! Имаше нещо като Киевска Рус, ако правилно го пиша? Ще гледам да си припомня малко историята и ще пиша отново!

105

Христо

преди 1 седмица

Тия който слагат санкции,пак ще си го внасят по втория начин инъче трябва да плащат в пъти повече на братята хамериканци.Ние тука в Бг както винаги ще духаме супата

104

До 104

преди 1 седмица

И като се събуди краката ти отвити