166

преди 15 години

a някой видя ли пияния соц фен да дупчи билетче?

165

преди 15 години

След всяка простотия на Борисов си мисля че по-ниско не може да падне, но той винаги ме опровергава. Как е възможно да си хаби времето (за което ние му плащаме) и да занимава обществото с такива глупости? И какво ли още може да роди болната му глава? А ако един ден стане премиер, тогава няма да има тук в България с кого да се заяжда и кой да му е виновен за всичко и най-вероятно следващата му мишена ще са европейските лидери. Представяте ли си нещата които сега говори и върши да се разпрострат по целия цивилизован свят? Май натам отиват нещата. Боже, пази България!!!

164

БОЕЦ

преди 15 години

3 юли 2008 г.Земетресение от 3,2 по скалата на Рихтер е усетено в София само няколко часа след взрива във военните складове край Челопечене. То е регистрирано в 15.12 часа, като по данни на Сеизмологичния център към Геофизичен институт на БАН епицентърът му е бил на около 15 км в южна посока от центъра на София. Най-силно трусът е усетен в Панчарево, Кокаляне, Казичене, Младост и Дружба.Стига сте плюли Бойко, не е толкова ***, както изглежда на пръв поглед. Това е реална извадка от хрониката на земетръсите.А за БСП и СерГЕЙ ми писна да говоря, безпомощни са, но са вредни, заради некомпетентността и бездействието си.

163

X

преди 15 години

Сега виждам от снимката на Станишев, че има много общо с Айнщайн. Щръкнала коса, където я има, полу евреин, пък и оплезен. Следващия път да изиграе ролята на Айнщайн, че да излъже някоя баба, че в БСП няма само простаци, по умните ще се сетят, че всичко е относително, то и плезенето погледнато под различен ъгъл, може да навее и други мисли...

162

преди 15 години

Ех да можеше целият парламент да се качи на трамвая на станишев и по-далеч от България

161

kyky

преди 15 години

а бойко има ли книжка за багер?нали като почнаха да копат цалиградско море, пардон цариградско шосе, бойко подкара багер?майтап бе, уили :)))))

160

преди 15 години

Като ни управляват такива дори и без трудови кннижки, тази държава ще затъва още повече. Тези управници не са си доиграли в детските си години и мислят, че държавата е детска градина/забавачка/ та сега си доиграват, влакчета карат/Ники Василев/, сега трамвайчета карат, а нямат нито трудова книжка, нито служебна книжка, нито книжка за ватмат, нито за локомотивен машинист.

159

Paula

преди 15 години

Кметя съвсем сдаде багажа и хептен ме отказа да гласувам за една озлобяла и издребняла опозиция :) А между впрочем други проблеми София няма ли си, че да бълва от общинския пресцентър (не)политически прессрилиййййзи :)

158

Иван Костов

преди 15 години

В тази държава има ли нормални хора или са останали само ***, мафиоти, лизбийки и луди?!?!? :)

157

Пожарогасител

преди 15 години

-А Столичните Общинари и Бат Бойко имат ли антиЖълти книжки, или както личи имат само жълти? За дипломите за Докторати не питам-тия вече се И купуват!-Що? Борисов нима има диплома от НАТФИЗ пък всеки ден е пред камерите...-Не мога да повярвам колко ниско е паднал пожарникаря - толкова ли е отчаян ? С подобни евтини просташки подмятания ще вземе гласовете на ватманите и зидаро-мазачите, ама повечето от тях не са софиянци ... не ни подценявайте нас софиянците г-н борисов - не сме прости като вас - ако искате пак да гласуваме отново за вас - напънете се малко и се образовайте. Бяхте с 25 % преди няколко месеца - сега сте с 18 % подкрепа - струваха ли си 7 % дебелашките ви шеги ? Защото на нас не ни е до шеги - писна ни от тези управници и ако искате да ги замениме с вас само заради тези дебелашки коментари - не сте познали, ще загубите още проценти и пенсионерите ще оставят бсп във властта ! А и това е клип г-н борисов - не е истина, знам че ви е трудно ама опитайте да си представите дали актьорите, които играят пилоти имат книжки за каране на самолет ! Смешно е публично да парадираш със своята необразованост - нещо не ми се вижда като премиер това тъпо бившо ченге !-в този шеговит ред на мисли нека потърсим и разрешителното на ББ за пожарникарски курс и лиценз за охранителната дейност от която по обясними причини той никога не би се отказал-Явно пожарникарят и екипът му нямат друга работа,освен да се занимават с глупости.Ами,господа е ли време да освободите местата си за хора,които ще направят нещо за столицата и хората й???Не ви ли и неудобно ежедневно да показвате,че получавате грешни пари???-А дали в общината са разбрали, че става дума за клип? Или разбират по-бавно и имат нужда от обяснение?-БАТ БОЙКО ЩЕ НАПРАВИ КЛИП МАГАРЕШКАТА ПЪТЕКА ОТ НАВСЕКИ КИЛОМЕТЪР-BB ti si nenormalen be ***-На ББ защо не му поискат жълтата книжка за половината изказвания? :-)))) И особенно това, че пише подобни *** писма от името на институция като общината - това не е ли злоупотреба с правомощия?!-Явно от столичната община имат достатъчно свободно време, след като се занимават с такива глупости. Няма ли накрая тези господа от общината и управлението да седнат и да започнат здрава работа (точно това от което се нуждае бедна България) , а не само да се бутат кой да окраде повече. Само пилеят парите на данъкоплатците.-Бойко Борисов дали пък минава задължителния медицински преглед преди участието си в безброй футболни и тенисни двубои?.. И що по тазя логика - за книжката за ватман - не погледне: КАК И СРЕЩУ КОЛКО СТОЛИЧНА КОМПАНИЯ ЗА ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ Е ПРЕДОСТАВИЛА ТРАМВАЙЧЕТО ЗА КЛИПА И Е ПОЗВОЛИЛА ДА СЕ ДВИЖИ ПО ТРАСЕТО НА ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ!-Суперменът Б.Б. тръгва на кръстоносен поход. Каква ватманска книжка! 20-ина чужди филмови продукции със софийски трамваи в тях все представят ватмански книжки, нали! С това се занимава кметът, това му е дертът, ме Станишев участва в клип! Всичкото друго в столицата звън

156

преди 15 години

Този клип много добре показва основната част от електората на БСП.

155

ха ха

преди 15 години

да ви имам идеите и мечтите! Изперкали нинджи ...

154

Анонимен

преди 15 години

Колко по добре е народа да се занимава с глупости от колко с нагласените конкурси на столична община.

153

преди 15 години

Каква държава сме само, с "велик" национален отбор по футбол, с един Драндарски бюджет и с един комунистически клип !!! Срам ме е че съм Българин !!!

152

Dr Doolittle

преди 15 години

Трима души пeдaли се возят на самотен морално и материално остарял трамвай в гъста гора, бързайки да не изпуснат и последното релсово транспортно средство водещо ги на дъното на световната историята и разговарят с тъжни нотки за някакви алогични и архаични комунистически идеи с останалия някакъв единствен избирател може би заспал или с активен Алцхаймер. Изключително тъжен сценарий...

151

преди 15 години

Там в БСП сте само ама защо народа трябва да страда заради вас и такива като ВАТМАНА дето кара трамвая по инерция само немога да разбера едно: ЗАЩО Е ПРАЗЕН ТОЗИ ТРАМВАЙ?????

150

До #147

преди 15 години

Къде ще го цункаш?

149

преди 15 години

А БЕ ТЕБЕ МАЙ НЕ ТЕ СЛУША ГЛАВАТА????????????ЗЕМИ ДА ХОДИШ НА ПСИХИАТЪР!

148

отчаяната клошарка

преди 15 години

Боже, Боже, ама тоз г-н ББ бил много изчаткал бе хара. Възможно ли е трезвомислещ човек, който се сампсряга за лидер на водеща партия да се пъне по този изпростяващ начинАбе хора на този ББ му лопат дъските, не е сериозно такива малоумщини да ни сервира.

147

fenka

преди 15 години

Серьоженка е най-сериозния политик!