194

Анонимен

преди 1 седмица

До АнонименА ти защо си мислиш, че "комунистите" са непременно от източна Европа, ами не, не са, те също са създание на запада и банкери. Абе поне да беше прочел нещо, всичко е от запада и комунистите също са тяхно творение, нападнали са Русия и са я ограбили в миналото, създали са конфликти межди бели и червени! Абе поне да беше прочел биографията им на такива като Ленин, Маркс, Енгелс, Парвус, Троцки и други подобни.

193

Баба Гошка

преди 1 седмица

Наркомана Зеле цели с касетъчни бомби, плажуващите семейства в Севастопол и то на празника св.Троица !?! Убиха две дечица и една жена, а над 100 са ранени, и тоя Терорист иска още оръжие ??? Дано и на тебе да ти се отвори ракета над главата, та да ти избие болния мозък.

192

Анонимен

преди 1 седмица

Между другото, историята някак си има свойството да се повтаря. Коя е първата част на Втората Световна Война? Много преди Полша има война между Германия(в оня момент спонсорирана от УК и САЩ като противник на СССР) и СССР. Някой да се сеща, че години преди официалния старт в Испания има гражданска война и Германия и Западът дават оръжия и скрито участват с хора за Франко, а СССР воюва по същия начин срещу него? Тази война е път към световната, но в момента САЩ тестват готовността си.

191

Анонимен

преди 1 седмица

Вместо България и ЕС да бъдат енергиен център, българите на Балканите, а северна Европа чрез Германия и други държави, Син поток нямате, Северен поток нямате, Южен поток нямате. Въртят ги на пръста си и ги прекарват, а те си мислят, че с перчене и взривове на потоци, са направили нещо "полезно". Сега вместо да получават евтини и качествени газ и торове, плащат за оръжия, бази, дават жертви и обедняват. НАТО трябва да се разпадне!

190

Фют

преди 1 седмица

До Анонимен178. Кога да очакваме да се разтури НАТО, за да си купя пуканки и да се подготвя да гледам филма :)))))))))))

189

Анонимен

преди 1 седмица

До анонимен В случая Украйна не нанася удари. Тези ракети са с много автоматика като цялата техника на НАТО и без сателити, контролни центрове с американска апаратура, АУАКСИ в небето са неизползваеми. Няма и кой за 1-2 месеца да обучи персонала нужен, та да ги изстрелват и управляват украинци. В случая САЩ провокира вече съвсем открито Русия. За съжаление ние сме по средата между големите и ще отнесем първи шамарите. Искаш ли да загинеш на фронта, да загубиш роднини? Зад екрана всеки се пъчи.

188

Анонимен

преди 1 седмица

Превод на новината- някой е наредил на надрусания да провокира Трета Световна Война. В момента руснаците отговарят на удара срещу Одеския плаж посред бял ден с касетъчни бомби. Защо зеленото човече тръгна да прави тия пакости и как така алцхаймерът му го позволи е въпросът. Иначе е нормално да има такива отговори. Ако бяха избомбили бургаския плаж, нямаше ли да стреляме по примерно Белград или откъдето там са пратени бомбите? Или ще е различно, щото руснаците не са хора?

187

Анонимен

преди 1 седмица

Путин ще ви разкаже играта. Още малко... Къде сте тръгнали срещу ядрена сила номер едно? Избори, пари, ама накрая всички ще видите десет слънца.

186

Анонимен

преди 1 седмица

Погледа му е на човек без душа

185

Анонимен

преди 1 седмица

До 186: да си чувал за голямата финландска смешка? Когато Финландия изнасилва великата съветска армия? А когато комуноджендърите се предаваха с милионите на нацистите в началото на войната? Добре, че бяха злите капиталисти да въоръжат изпадналите комунисти, че да могат да продължат войната. А от Афганистан как избягаха като пребити ***?

184

Лило

преди 1 седмица

Дори няма да чета статията за този НОркомон!!!!!!!!! Няма ли вече някъде да го стрелнат този, че много взе да дразни и да ИСКА!!!!!!!!

183

Христо Христов

преди 1 седмица

Искам 300 турски тираджия Даме хванат и да ме въртят както Путин го въртят с харема на Ердоган.

182

Анонимен

преди 1 седмица

Във все повече държави, се наддига омраза към някои западни държави и евреите, благодарение на кървавия клоун Зеленски+обкръжението му и нацистките отряди. Мнението на населението и политиците в ЕС, рязко се разминава. Тръбата, която руснаците бяха построили с други две европейски държави, беше благодат за самите европейски държави и щеше да стига чак до Англия, но и това загубиха, оссират се по всички направления, сега наливат пари в оръжия,бази, създавайки бедност и вредейки на собствените си

181

анонимен

преди 1 седмица

Русия нанася удари дълбоко в Украйна, затова Украйна трябва да нанася удари дълбоко в Русия.

180

Анонимен

преди 1 седмица

Тоя си търси белята, ами и ние ще страдаме заради него. Ще видим кога ще свърши търпението на Путин.

179

Атила

преди 1 седмица

Зеленски скоро на 2м под земята или на парчета от някоя ракета - продажен ***, няма да ти се размине *** на Сатаната.

178

Ами

преди 1 седмица

До Банкеръ Натам вървят нещата. Мисля, че още малко е останало да направят Киев на Дрезден или Берлин в последните дни на ВСВ. Още търпят, но не се знае докога. Когато окончателно се убедят, че украинците, хора няма да станат, ще решат проблема по метода на един изтъкнат грузинец. Засега се въздържат.

177

НИКИ

преди 1 седмица

Този гледали телевизия, виждали варварите евреи какво правят в Палестинските територии, всичко е разрушено изобщоне им пука, че палестинците са хора за тях те не са човешки същества. Да сравни при него как е. Реснаците така ли се отнасят към украинците, смятат ги за свои хора иначе до сега да е било бомбен килим като в Газа и край. Стига с това искане да не и писне на човеците и да стане както през 1939г.

176

Анонимен

преди 1 седмица

Бай Путин да им отвърне на удара, не по обикновените събирани насила украински войници, а по центровете за вземане на решения и срещу тези, които продължават да наливат пари и оръжия за престъпната кървава шайка на Зеленски!

175

мишо

преди 1 седмица

да им дават, давайте че да свършва по-бързо.