41

Гаварит Масква

преди 1 седмица

Никой вече НЕ ВЯРВА на кремълските ЛЪЖИ. НЯМА УБИТИ ЦИВИЛНИ. СПОКОЙНО

40

Анонимен

преди 1 седмица

БОЙ, ДОРДЕ ИМ ОМЕКНАТ ЧЕРВЕНИТЕ TИKBИ!

39

Анонимен

преди 1 седмица

До Фют Смяташ ли, че 2 убити деца и двама убити възрастни, плюс над 120 ранени цивилни на плажа, сред които 27 деца в тежко състояние, ще намалят потенциала на руската армия? Най-много утре да е ден без пленници и десетина хохли ще бъдат разстреляни като бракувани cвuнe(извинявам се на животинките), въпреки че са вдигнали копитца и са се предали. И още тази вечер в Укрия ще престане да се върти една турбина, а утре хохлите ще са без ток 8 часа, а не 6. Е, поне ще им намалят сметките за тока...

38

Анонимен

преди 1 седмица

Шаш и паника в Севастополь.

37

Анонимен

преди 1 седмица

Добре де, дали ПВО трябва да сваля ракетите точно над града/плажа, а не да ги прихваща доста по-рано. Май ще излезе хубава работа, ама руска.

36

Към 33

преди 1 седмица

Къде да ги евакуират? В Украйна, Русия или у вас? И кой ще си напусне къщата, работата, роднините доброволно? Освен тези, които бягат от мобилизация, но те повечето са в Украйна. Руснаците още се ослушват със сериозна мобилизация, че и там побягнаха.

35

82 ОМБР

преди 1 седмица

Зеленски: без значение искате или не искате,харесва ли ви или не, затварям плажа в Севастопол!

34

Анонимен

преди 1 седмица

До Иван 24. Ти да не си се надрусал бе, Иване? Това даже най-злостната антируска пропаганда не го е казвала. Според Зеленски убитите украински войници са 30 хиляди. Че те убитите деца са повече бе, Иване. Ще кажеш, че руснаците друга работа нямат.

33

Анонимен

преди 1 седмица

РУСОФИЛИ, НАШТЕ БРАТУШКИ БИЯТ ВАШТЕ БРАТУШКИ! СЛАВА УКРАИНЕ!

32

Анонимен

преди 1 седмица

Крим отдавна трябваше да е евакуиран! Държат цивилните за жив щит!

31

ЧЕРНАТА БРАДА

преди 1 седмица

ЧЕРВЕНАТА ЧУMA E ПО СТРАШНА ОТ ЧЕРНАТА ЧУMA! СПРЕТЕ ЧЕРВЕНАТА ЧУMA!

30

Броя

преди 1 седмица

ги и сметката не ми излиза. Кой уби повече цивилни и за чии да ги броим. Тия от Севастопол руски *** ли са или украински герои. Знам ли. Само украинците да не избият другата половина украинци докато ги освобождавали.

29

Анонимен

преди 1 седмица

Развожаев не си гледа работата!

28

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 26...алеята на ангелите е точно такава,,, колкото са изгорените българи в Одеса...

27

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 20 Защото това е квазибалистична ракета, лети бързо, от прихващането до поразяването има десет секунди, да ги закръглим на 5 минути. За толкова време каква тревога? Освен това има съмнения, че ATACAMS се изстрелват от контейнеровози в морето.

26

ГАВРИЛ

преди 1 седмица

Колко ИхТамНетов-ци дадоха фира в Севастопол, а копейки?

25

Фют

преди 1 седмица

18. "Ударите в Севастопол са били с американски ракети. Е, сега вече настъпиха мечката. Вова, до кога ще галиш тази ***? Давай смело напред...имаш потенциал!"....Тая мечка отдавна умря бе .

24

Анонимен

преди 1 седмица

До 16. Загиваха деца в Донбас. Чувал ли си за Алеята на ангелите? Може би ги броиш за украински деца, но тях ги убиха, и продължават да убиват, украинците, а не руснаците.

23

Иван

преди 1 седмица

Това, че Русия уби десетки хиляди украински деца? Това, че руските войници публично режеха главите на украински деца от детската градина и предаваха на живо тази гавра? Или за украинските деца няма милост, а?

22

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 12 Квазибалистичната ракета се засича от кое да е ПВО за десетки секунди, нима мислиш, че разчетът и автоматиката на РЛС на ПВО има време да изчисли накъде лети ракетата? А дали хохлите нарочно не пускат американските ракети по такава треактория, че да има вероятност суббоеприпасите на поразена от ПВО ракета да се изсипят над града? И нали не смяташ, че някой в ръководството на руската армия ще се поддаде на емоции и ще започне да пуца по македонски по Укрия?