490

Анонимен

преди 1 седмица

Помните ли когато Радев ни "плашеше", че ако си дадем ПВО установките на Украйна сме щели "да бъдем беззащитни". Румъния си даде установките от съветско време и получи ПЕЙТРИЪТ. Сега Румъния има поредния ъпгрейд на отбранителните им способности, а руските наколенки ни обясняват, че БА няма модерно въоръжение. Защо ли?

489

Анонимен

преди 1 седмица

НАТО доказа че е слаб, слаб и страхлив, те дори не могат да мобилизират повече от 50-60 хиляди войника в Европа , Лукашенко разполага с 240 хиляди в пълна бойна готовност и от това НАТО повече се страхува

488

Анонимен

преди 1 седмица

НАТО в Афганистан яде бой та няма да яде в Украйна ли?

487

До 489

преди 1 седмица

Ами при него всичко е сгрешено май и той самия е една грешка

486

До 487

преди 1 седмица

И на теб ли трябва да ти се обяснява,че това не е форум ,а по-скоро а медия и ти пишеш коментари под статията написана от журналист на заплата в тая медия урчук.Толкова се " урко-зомбитата ,че и това не можете да разберете.Както се казва акъл море глава шамандура

485

Анонимен

преди 1 седмица

Факт получи минус за цитата. Грешен ти е подхода макар да си прав.

484

Анонимен

преди 1 седмица

500 чукчи списватели но няма читатели на глупостите по форумите.

483

Анонимен

преди 1 седмица

До Факт Румъния е изпратила оръжията си на Украйна. България на Радев и неговите матрьошки е "изпратила" сам празни приказки.ФАКТ

482

До 484

преди 1 седмица

Ние се слагаме на Русия а сега на евроатлантиците. На никой не му трябва нашата бедна държавица. Повярвай ми! Ако нямахме моренце и някоя друга планина нямаше и туристи да видим.

481

Факт

преди 1 седмица

"Добре, че са румънците, за да има НАТО истински гръб. Реално Румъния пази НАТО и от българско предателство в полза на руския фашизъм."Какво пази Румъния ве кавал? Не Румъния си праща оръжията на Украйна и не Румъния си даде АЕЦ-а на Зеленски.

480

Българин

преди 1 седмица

До Стига глупости Русия винаги е разчитала на мелезите от руското "присъствие" след 1944 г за да не се налага да ни напада а да й бъдем подчинени "доброволно", но ако имаше тази възможност щеше да го направи веднага. Историята ни го ДОКАЗВА с ФАКТИ.

479

Анонимен

преди 1 седмица

После ще трябва да ги събарят прроклетите бази.

478

Българин

преди 1 седмица

Добре, че са румънците, за да има НАТО истински гръб. Реално Румъния пази НАТО и от българско предателство в полза на руския фашизъм.

477

Стига глупости

преди 1 седмица

Турция си има проблеми вътре с кюрдите и в районите на Сирия, Ирак и др. Те с нас работят и ние с тях нямаме проблеми. Също така те имат огромна територия и няма логика дори да имат план за някакви български земи. Нашите турци също искат да са с български паспорт за да пътуват в Германия, Белгия и т.н. Отдолу е и Гърция която има проблеми с Турция. Не, че е невъзможно ама Турция да ни напада клони към 0. Повярвайте ми. Същото е и с Русия. Нито Турция, нито Русия ще ни напада.

476

До 482

преди 1 седмица

Ами те и преди това българските университети не са били построени от Русия това да не е Урколандия

475

До 481

преди 1 седмица

Само дето турците нямат никакъв интерес към България,защото още навремето когато е нямало Турция е имало тук България.Да не говорим,че самата Турция е държава от 1925г

474

До долния

преди 1 седмица

"От една страна те разбирам. Само че, миналото няма нищо общо с бъдещето. Русия ли ще ни построи нови университети и ще налее пари в здравеопазването? Едва ли." Никой няма да ни ги построи, най-малко Русия. Затова казах, че все чакаме неволята. Не можем да си оправим малката държава ама световната политика я разбираме което е неуместно. Особено по военни въпроси да се месим след като имаме армия която е най-слаба от държавите членки на ЕС и сме най-корумпирани.

473

Анонимен

преди 1 седмица

А какво ще спре турците. Нато ли. Може би дори Нато ще ги поздрави то нас за бройка не ни брои.

472

До 477

преди 1 седмица

Не разбра ли,че това твоето Ако само цапа и морише

471

До 474

преди 1 седмица

Единствено се ядосвам на европейците, че не започнаха на време да и инвестират в алтернативни енергии, сега нямаше да зависят от съдията до такава степен. Но! Ние сме млади работим по въпроса. Хибридна и кибервойна е и тя няма да се реши на бойното поле.