21

Сата НАТО

преди 1 седмица

До Анонимен.... При инвазия 2 часа трябваше да удържим позициите до пристигането на десанта на несъкрушимата и легендарната. И тя абсолютно гарантирано пристигаше в срок. --------////-------- Колко пъти си я виждал да пристига гарантирано при инвазия? България абсолютно излишно подържаше 100 000 армия, само за да пази фланга на СССР. Разбира се, те си плащаха за това, но ни превърнаха в неспособна за нищо друго държавица, освен да подържаме 100 000 млади мъже, които да умрат на фронта.

20

Анонимен

преди 1 седмица

- - - - - "Сега е друго. Нас ни хвърлят в чужда война за чужди рептилски интереси" - Като съчки.

19

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 24 -Приятел всичко е точно така както си го написал . От 2014 пиша за това което се случи в Украйна но напразно българина не иска да знае истината .Аз бях в Донецк от 20 декември 2013 до 01 март 2014 г . Жалко хубави хора са украинците но им развалиха държавата и живота .

18

Абе каскет смачкан

преди 1 седмица

"десанта на несъкрушимата и легендарната...." света видя 3дневната пародия....хи хи.

17

Анонимен

преди 1 седмица

Янукович стана президент с обещанието, че Украйна ще влезе в ЕС. После се обърна на 180 градуса, скъса договора с ЕС и подписа такъв с Русия. Излъганият народ веднага се организира във Фейсбук и излезе на площада. Това се нарича демокрация - най-големият кошмар на Путин. Затова той окупира Крим и създаде сепаратисткото движение в Донбас като не само го финансира и въоръжи, ами прати руски инструктори да го обучават и руски офицери да го поведат. Последва конфликт, в който паднаха най-много жертв

16

предложение

преди 1 седмица

Никаква фронтова зона, никакъв износ на оръжия за Украйна! Вижте Орбан и се учете!!

15

др0гаре плоскоземи

преди 1 седмица

братята американци трябва да инсталират няколко ядрени установки в България за да затворят устата на мечето.

14

Анонимен

преди 1 седмица

Крепостните блатници много държави са асвабадили само своята НЕ

13

Анонимен

преди 1 седмица

Овехтял, изхвърлен отдавна от тезгяха като ненужна вещ, но да си получи похвалата от менторите и заработи сребърниците. Всички ще си получат заслуженото от този, който и днес поругаха с тоя гей парад на Задушница.

12

рашка Феодалия

преди 1 седмица

Преди блатните територии ги владееше Златната орда сега ги владее Zлата орда

11

Анонимен

преди 1 седмица

6, какво значение има кой на ? години е? Може би съм служил в 3-та БА към Варшавския договор и съм бил на върха на острието. Бил съм готов да защитя Отечеството си. При инвазия 2 часа трябваше да удържим позициите до пристигането на десанта на несъкрушимата и легендарната. И тя абсолютно гарантирано пристигаше в срок. Сега е друго. Нас ни хвърлят в чужда война за чужди рептилски интереси.

10

Невероятни тъпаци

преди 1 седмица

Биографията на този Шаламанов прилича на биографията на Тагарев, все едно са братя близнаци - натегачи от комунистическо, но големи некадърници във Военното Училище, достигнали до академия в СССР с подмазване, които обаче се обръщат след 1991г и се присламчват към НАТО до такава степен, че са готови да ни направят радиоактивна пустиня срещу жалки пари давани им от НАТО. Изключително противни и прости хора. Такива в САЩ ще умpaт от глад под някой мост от некадърност и мързел.

9

Анонимен

преди 1 седмица

Този негодник защо го канят? Само шутове за него!

8

Игра на полове

преди 1 седмица

НЕЙТО са терористична организация генерираща билиони печалби от войни. Без войни НЕЙТО и ЮЕСЕЙ са пътници. С години наред плануват всяка една война и все враг си търсят. Терористи!

7

Русия и янките!

преди 1 седмица

ТАЗИ ДЪРЖАВА РУСИЯ е била поне пет пъти нападана вероломно. И ВСЕ ОТ ЗАПАДНА ПОСОКА! Платила е жестока кървава цена за да си позволи сега нехайство и индеферентност на янкските опити да превърнат Украйна в американска военна база и оръжеен склад. Пита се, една натовска Украйна против кого ще бъде насочена? Янките просто искат НЕВЪЗМОЖНОТО В УКРАЙНА. Украйна ВЕКОВЕ НАРЕД е исторически свързана с Русия и НИКОГА не е била подтискана. Дори НАПРОТИВ! УКРАИНЕЦЪТ НИКИТА ХРУШЧОВ КОМАНДВАШЕ В РУСИЯ.

6

Анонимен

преди 1 седмица

Срещата в Швейцария излезе с обща декларация, но под нея нито един представител не положи физически своя подпис.

5

Do anonimen 4 -

преди 1 седмица

Нямам представа колко годишен сте, но при Варшавският договор ние бяхме във върха на острието на въпросната фронтова зона. Да, и имахме на наша територия "неща", които нито тогава, нито пък днес се коментират. Да не дава господ да се задвижат "нещата".Представа нямате какво вероятно ще остане от страната .

4

Анонимен

преди 1 седмица

НАТО обмисля разполагането на повече ядрени оръжия и превръщането на България във фронтова зана.

3

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 1 - С обратен знак!

2

Анонимен

преди 1 седмица

Що ни предлагате мнения на шизита ?