125

и те така

преди 1 седмица

по голем политически инвалид от целото итн НЕМА

124

Анонимен

преди 1 седмица

Тошко, имаше време като Гаро ви кацна птичката на рамото. Аз не помня точно колко депутата имахте, но сякаш вчера беше когато автобуса спря пред червените парадни пътеки на НС и вие внушително нахлухте в НС като голяма група.В 50 НС що не пристигнахте със същия автобус, бре? Къде са ви депутатите? Или пристигнахте с каручката с десетина депутата? Сега кой мандат, кой сват, кой на булката брат е рано да се каже. Петата партия ли ще управлява? Хората си казаха думата. Можете само да пречите в НС.

123

пабло курльо

преди 1 седмица

мъничкото човече си остава мъничко човече колкото и големи токове на обувките да слага

122

Тошко Жинъта

преди 1 седмица

С поредната си изЦЕПКА.

121

Изчегъртването

преди 1 седмица

така приключи, че ГЕРБ са пак първи на изборите. ХА, ХА, ХА .......

120

Анонимен

преди 1 седмица

Тошке, ти вече не си фактор - свиквай.

119

цирк

преди 1 седмица

тоя толко се е зел на сериозно че вече постове раздава :)

118

Тошко

преди 1 седмица

Тошко говори като жена, държи се като жена, прави интриги като жена, ходи като жена, има прическа като жена. Ако едно нещо ходи като патица, държи се като патица и т.н. разбрахте ме. Тошко е Тошка. Извинете, но това че е най-приказливия в няколко парламента (по статистика) трябва да ви говори достатъчно за факта, че тошко е скрит гей. Няма нищо лошо да си гей, но ако си пeдераст като тошко, тогава имаме проблем. Парламента е 90% интригите на тази жена. Не работи заради интригите на Тошка.

117

хахаха

преди 1 седмица

тошку политическио експерт който ше нарежда кога , кой и как ше управлява държавата ,,,,,, ами смешно е !

116

Анонимен

преди 1 седмица

Изчагъртвачът Тошко ви разтяга локуми колкото да ви отвлича вниманието. Няма кой да им даде третия мандат. Радев не е балък. ИТН големите сценаристи помните ли как влезнаха през парадния вход когато имаха цял автобус с депутати? Имаха първи мандат. Изиграха го на шнорхел. Сега какво се прави на революционер? Нарочно повтаря като папагал, че искат третия мандат щото знае, че така като чуе Радев няма да им го даде. Един вид се застраховат. Те нямат експерти. Кой ще предложат за премиер? Балабанов?

115

Гербер

преди 1 седмица

На това ли му викат изчегъртване на ГЕРБ от ИТН - ГЕРБ 25 процента, ИТН - 5?

114

Анонимен

преди 1 седмица

Хахахаха Кококококо Кокошарника е в НС.

113

Слави

преди 1 седмица

Виждам по-надолу, че някакъв озлобен и позеленял от завист променлив анонимен олигоффрен се изпразнил в двайсет поста. Няма повече да видите власт некадърни шарлатани, нямаааа.

112

Реалист

преди 1 седмица

До 159. Не, не може и не трябва. И какво, пак ли некадърните шарлатани?

111

Гражданин

преди 1 седмица

Този глу.пак не спира да повтаря, че ИТН били свалили ГЕРБ и Борисов от власт. А бе, маймун, вие и изобщо да не бяхте се появявали ГЕРБ пак щяха да бъдат свалени, защото НАГЛАСАТА в ОБЩЕСТВОТО беше такава.

110

Анонимен

преди 1 седмица

Изглежда народът сам трябва да вземе молива и хартията и САМ да си напише нотите и тескта на своята песен за ИЗЧЕГЪРТВАНЕТО на ГЕРБ, ДПС, ИТН. Но също да изземе инициативата и да предприемете действието за това да се случи. Може ли да стане това?

109

Анонимен

преди 1 седмица

ИТН, СБОГОМ МУТРИИИИ. Сега, ако хората вече не ви изхвърлят всичките скапани партии на национал-фашистка-социалистическа основа, то за тази държава не виждам, как ще се отърве от корумпираната мафия, която е обхванала държавата. Отровено общество.

108

Анонимен

преди 1 седмица

Ще започнете ли да слушате и да четете, и да разберете най-после. Че партии, като Величие, Възраждане, ИТН са там за да пазят Магнитски? Статуквото на прехода? Хартиените партии ГЕРБ, ДПС и БСП? Ще го разберете ли? И подобните на тях преди това други партии, като Атака, НФСБ, НДСВ, ВМРО, Марешки. И какви ли още не бяха? Винаги е едно и също, винаги. И винаги се хващате! Паметта ви място само за 6 месеца ли може да побира назад във времето? Още колко? Така разбиха надеждите на родителите ви!

107

Анонимен

преди 1 седмица

Герои на Чалгария, напред с Кукубенд парламент в Турския Шенген! Развейте европейското знаме с кръглата месечина по средата! Слава Месечина! Маестро, кючеци, турски мехтери!Месечина, месечина, йой йой, йой йой!

106

Анонимен

преди 1 седмица

Слави си вади хляба с пошли клевети и подигравки от както се помни. Един вид кален бизнес. Две години плюе по ПП и ДБ, накрая спечели да води едни шоу по БТВ, демек да захлеби и той. Честито! А колко гласуваха за този и партията му пред 2 години ... мъка. Предаде много хора това нещо.