208

Анонимен

преди 1 седмица

Два свята - единият е излишен!

207

Анонимен

преди 1 седмица

Странна работа. По принцип левите са за семейните ценности и не одобряват публичното демонстриране на разни наклонности като този прайд. При десните има раздвояване - една част от десните подкрепят такива прайдове, а други ги заклеймяват. Тези десни дето ги подкрепят използват всяка възможност да лъжат, че левите били тези от прайда.

206

Алекс

преди 1 седмица

Участниците и в двете шествия нямат много акъл.В тази жега да се разхождам по напечените тротоари вместо да си пия бирата под дебела сянка.

205

Българин

преди 1 седмица

Днес е задушница. Почитаме починалите наши близки. Ходим по традиция на гробищата да запалим свещ и да се помолим. Тези от прайда нямат ли починали близки? Или предпочитат да си веят голите ***, вместо да отдадат почит към тези, които са ги създали и обичали.

204

Момичето от Дания

преди 1 седмица

Зад всичките ,,прайдове", ,,зелени" движения, мултикултуралистки проекти, политическа коректност, феминизъм, ,,Отровено общество" и пр. се крият все различни проявления на неомарксизма. Те перфидно са си присвоили названието ,,либерали", без да имат нищо общо с истинския либерализъм. Те са още по-опасни от правоверните марксисти, защото искат да разрушат обществото, радикализирайки всякакви маргинални групи. Прочетете Х. Маркузе и всичко ще ви се изясни. Ето кои са БХК и ,,прайдът"!

203

Неразбрал

преди 1 седмица

За кво ривем днес тук ????

202

Момичето от Дания

преди 1 седмица

Явно злонамерените организатори на т. нар. ,,прайд" вече са постигнали целта си: навсякъде лъха омраза и насилие... А уж било нещо си за любов. Дано другите да не са същите, защото като чета тукашните коментари, по нищо не им отстъпват. Концлагери, Белене, затвори, бой и ... да не повтарям другите закани. Така ли ще направите нашето общество, България и българите по-добри и по-силни? Вижте Русия и помислете дали ви харесва! А уж сте православни... Спасителят проповядва любов, не омраза!

201

Нимо Кончита Вурстов

преди 1 седмица

За ша чакам Кокорчо зад един храст да го Пърцуцам по мутунката

200

Шествие на Копейките

преди 1 седмица

Кога

199

Момичето от Дания

преди 1 седмица

Нито едните са либерали, нито другите са консерватори. Т. нар. ,,прайд" (означава ,,гордост", а също и семейство лъвове, а не парад) е левичарско глобалистко сборище, финансирано тъкмо от разните поделения на ,,Отровено общество", какъвто е и БХК.И няма нищо общо с либерализма в неговия автентичен вид.Тези вредители искат да разрушат нациите и националните държави, затова разделят хората и ги настройват едни срещу други.А другите определено не са консерватори -- по-скоро реагират на провокацията.

198

Минуващ

преди 1 седмица

Какво като е задушница, да ви таковам и лъже-християните с руска камбана вместо мозък. Ако искате да почетете мъртвите си близки нищо не може да ви попречи да го направите всеки ден от седмицата, по всяко време. Бившите комунисти най-вярващи се оказаха в това блато на хомофобията, нашата мила родина.

197

Нимо Кончита Вурстов

преди 1 седмица

Да не говорим, че това си е чисто католически празник. Във Ватикана също празнуват ПРАЙД

196

Анонимен

преди 1 седмица

Две секти!

195

Анонимен

преди 1 седмица

Добре, че е София, че иначе България си е за бомбардиране

194

Момичето от Дания

преди 1 седмица

Не зная за масоните и католиците (някак не ги виждам заедно ...), но т. нар. БХК наистина е вредна полулегална организацийка, която работи срещу националната държава. Най-противното е, че се представя за защитник на човешките и гражданските права и свободи. Но всъщност ,,защитава" разни престъпници. Или пък чужди антибългарски организаци, като ОМО ,,Илинден". Веднъж не ги видяхме да защитават правата на българите в РСМ, Сърбия или Гърция! Това е БХК!

193

Анонимен

преди 1 седмица

"...тъй като се сблъскват либералното срещу консервативното". Питам автора - семейството, членове на което са мъж, жена и деца ли нарича консервативно ? Защото ако за т.н. "либерално" е нормално утре да има шествие на канибали, които демонстрират как ядат деца, защо да не ги приветстват като нещо ново, което има права ? Не че ЛГБТ общността е нещо по - различно от човекоядци. Даже още по - зле. Душеядци.

192

Анонимен

преди 1 седмица

И точно на Задушница ли трябваше да си демонстрират (знаете какво) .....?!?

191

Анонимен

преди 1 седмица

Кокорчо на кое шевствие ще бъде ?

190

Анонимен

преди 1 седмица

Значи, повредените *** едно си знаят: Белене, Народен съд, АК 47, баси сбърканото мислене. Такива трябва да ги изгоним от България

189

Анонимен

преди 1 седмица

И от какво са толкова горди тези от прайд-а?