14

Анонимен

преди 1 седмица

Едно време Исус е носил дървен кръст, а сега носят златни тупузи!

13

съгласен но

преди 1 седмица

не трябва да сте лицемери това е по-гаден грях понеже е осъзнат напълно, ако оправдаваш и осветяваш бомбите пускани да убиват други православни християни това което прави руската църква е също демонстрация на греха но не виждам нашите владици да я порицавят така яростно

12

Анонимен

преди 1 седмица

И те са същите, но се крият.

11

АнонимеН

преди 1 седмица

ПРАВОСЛАВИЕТО Е СЕКТА КОЯТО СЕ Е ИЗВРАТИЛА ОТ ПРАВАТА ВЯРА! В КОДЕКС СИНАЙТИКУС ПЪРВАТА БИБЛИЯ ИМА САМО ПИСАНИЯТА НА УЧЕНИЦИТЕ НА ХРИСТОС И ТАМ НЯМА НИЩО ЛОШО КАЗАНО ЗА ОБРАТ-НИТЕ! ВЪВ ПРАВОСЛАВНАТА БИБЛИЯ ПИШЕ ЗА СОДОМ И ГОМОР НЕЩА КОИТО ХРИСТОС И УЧЕНИЦИТЕ МУ НЕ СА СПОМЕНАВАЛИ НИКЪДЕ! ПРАВОСЛАВНАТА БИБЛИЯ Е ПЪЛНА С ЕРЕС!

10

Трета Гумберг

преди 1 седмица

Хау деър ю

9

Анонимен

преди 1 седмица

21 век ще е труден за християнството.Думи на Ратцингер преди да стане папа.Според него днешното християнство е показно и масовостта му заблуждава.Според него църквата през 21 век ще е по -малка и вместо милиарди християни ще останат....1 милион.Да, точно това казва.Европа ,казва Ратцингер, е като късната Римска империя.

8

Бгг

преди 1 седмица

В София е проблемът на България. Столицата има нужда от голямо чистене.

7

Руси

преди 1 седмица

Браво на поповете,за пръв път сериозна позиция да вземат!

6

Анонимен

преди 1 седмица

Лъжа е че има Бог и души и Свети дух и дядо Коледа и Исус. Натрапени лъжи. Това не са никакви корени. Ние не сме генетично християни. Територията не е християнска, това е напаст обзела почти цялата планета с изключение на будизма, и трите аврамистични религии дошли от мала Азия са същинска чума и болест обзела умовете на хората. За едните Аврам убива първородният, при другите Бог го разубеждава. И двете се обрязват защото са семити. А ние какво общо имаме с тях. Нищо, ние не сме семити.

5

Анонимен

преди 1 седмица

Така е Бог да им прости. :(

4

Анонимен

преди 1 седмица

Синода да прати йеромонах Кирил- Кичка от троянския манастир на София прайд :)))

3

Анонимен

преди 1 седмица

Реформите на Костов дадоха резултат, а НАТО ни пази.Вместо християнско общество, каквото обещаха седесарите, се наложи п....ка република!Такива са и основните гласоподаватели на градската десница.

2

пияница мистик

преди 1 седмица

Значи тези, католици, християни и какви ли не още може да си мърсуват с малки момченца, даже не и момиченца, ама да си гей било грях :))) Странна логика :))))

1

Анонимен

преди 1 седмица

Така е, не съм набожен, но точно в тоя ден нямат място по улиците разни простотии.