108

Мъка

преди 1 седмица

Как няма да пият руснаците повече ? С тази война и толкова смърт до тук ги докара Путин.

107

Анонимен

преди 1 седмица

Има и една друга статистика - за новорегистрираните алкохолици в Русия, които сега са два пъти по-малко в сравнение с преди 10 години.

106

Анонимен

преди 1 седмица

Имат пари руснаците, купуват си алкохол. Там средната заплата е от 27 години по-висока от средната в България.

105

пияница мистик

преди 1 седмица

"Московско муле" - така се казва коктейла водка с бира :))) Проверете в Гугъл. Само че там се слага лед, джинджифил и лимонов сок, което 0pkите поради безпаричие надали правят :))) Но ме учуди, че въпреки, че са 5 пъти по-бедни от нас българите като заплати една бутилка водка от 0,700L струва 5 паунда, тоест към 15 лева, а тук най-евтините водки със същия грамаж са към 9 лева

104

Анонимен

преди 1 седмица

Руското поене ряпа да яде пред скандиннавското, германското и британското.. Идете в Берлин, в Осло, в Манчестер, елате на Слънчака. Руснаците ще ви се видят малки нежни котенца.

103

Разходи

преди 1 седмица

се в Лондон в събота сутрин и пак ми говори за статистики. Може и след мач. Ама сега нали руснаците са на мода :)

102

Иван

преди 1 седмица

Още веднаж...Истината е, че руснаците не пият повече от нас. Руснаците държат на приятелството и Родината си.Руснаците не предават своите.Те са велик народ. Това е истината, защото съм живял в Русия и съм го видял това.Това е!

101

Анонимен

преди 1 седмица

Истината е , че руснаците не пият повече от нас. Руснаците държат на приятелството и Родината си.Руснаците не предават своите.Те са велик народ. Това е истината, защото съм живял в Русия и се го видял това.

100

Виктор

преди 1 седмица

Истината е , че руснаците не пият, те се НАЛИВАТ . Наливат се до припадък и после заспиват и се посират по масите . Това е тъжната истина , която нашите т нар . копейки ще ви спестят щото са повредени в мозъка , но аз тва съм го виждал прекалено често защото сигурно едиснтвен от тук съм живял в Русия .

99

Анонимен

преди 1 седмица

Путин не пие, а според самите руснаци, човек който не пие - не е вред.

98

Статистик Фактолог

преди 1 седмица

Държава в ЕС с над 30% по-голяма Консумация на Алкохол от Русия: Германия, Ирландия, Австрия, Белгия, Португалия, Люксенбург, Румъния, България, Латвия, Чехия, Молдова и т.н. уморих се да Изброявям - практически - Цял ЕС, щото в Клубът на Богатите е Толко Убаво, че само Чашката може да се спаси от Действителноста да си Работещ-Беден-Роб!

97

Анонимен

преди 1 седмица

Путин предложи анти-алкохолна концепция и вдигна тост.

96

Извинете ме

преди 1 седмица

но Средната Консумация на Алкохол в Русия е 10 литна на глава на Година, а в Германия е 13 Литра - официална Световна Статистика, т.е. в Германия - Само, Чашката ги Спасява от Икономическата им Реалност и БезИзходица, а в Русия се пие - за Удоволствие!

95

Алекс

преди 1 седмица

Кога настъпва щастието на крепостния? Когато си купи водка от магазина вместо бояршник или одеколон "Тройной",излочи бутилката на екс и падне в несвяст под масата.

94

Да

преди 1 седмица

Пак вицове и глупости...

93

Наблюдател

преди 1 седмица

Горките рус0р0би вече немогат да го поемат. С всеки изминал ден все повече лъсва истината за блатото наречено русия. Дори нациските пропагандни гнезда като телеграм и таас несмогват да скрият факта че блатная е гола вода и я чака дълги години немотия изолирана в девета глуха, далече от цивилизованият свят.

92

По същество

преди 1 седмица

Колкото руснаци познавам, никой от тях не пие. Къде сте им броили чашките на тия руснаци? 90-те знаете ли какво беше там? Отчаяние и алкохолизъм. Сега бая са се стегнали.

91

Анонимен

преди 1 седмица

До Хаахх А един млад мъж от София каза ,че харесвал европейците как се дрогирали ,как си сменяли пола с кеф ,как се любели еднополово

90

Хе хе

преди 1 седмица

До Анонимен Ценности евроатлантически ...наркотици , пукница ,еднополови бракове , гей извратеняци ,...

89

Глупава статия

преди 1 седмица

За да пият руснаците сега повече и по-често трябва някога преди това да са пили по-малко и по-рядко. А това при тях не се случва. И защо да пият сега повече от преди? Само спекулации.