121

Ruse

преди 1 седмица

Ти какъв *** си Кристалина .. и колко мразиш България. Какъв предател си долен, животно разпадащо се такова. Срам ме е от теб, дори ме е срам, че трябва да чета и да изпиша името ти тук, срамувам се и от всички политици,долни неуки предатели, направили един терорист( прочетете защо влиза в затворя този убиец на българи ) издигнат до такива нива, като Доган и безмислената му партия с неуки джихадисти и чуждо влияние и т.н. но вие един ден ще си платите , всички до един, знайте го!

120

Анонимен

преди 1 седмица

Метаморфозата от Сталинка до Кристалина.

119

Анонимен

преди 1 седмица

Защо някои от кометиращите са толкова злобни и завистливи?, Никой не им е виновен, че са с много ниско IQ.

118

Nenormalen

преди 1 седмица

И кой нормален човек ще се възхити на кариера,постигната с лъжа към собствените родители и с протекции от познати?Ако тази жена е способна да лъже собствените си родители,макар и благородно що остава за останалия свят?

117

Желязната лейди 2.0

преди 1 седмица

Сталин -стоманен, Сталинка-стоманена.

116

От новата Шехерезада

преди 1 седмица

. . . . да свържем двата края. . . . Тази върла комунистка я направиха и революционер!

115

Фибуначи

преди 1 седмица

Сатлика кръстена на Сталин ? Добре защитава интересите на капитала , народа обедня с над 30% за няколко години благодарение на инфлацията в пъти по-висока от лихвите...

114

Анонимен

преди 1 седмица

А след назначаването в института какво стана??

113

Чешит

преди 1 седмица

Карл Маркс не бил прав със неговите 300% капиталистическа печалба и престъпление. Тъй като директор на Международния валутен фонд е израснала в скромно семейство, но в последствие приела оферта в, сигурно, пъти надвишаваща 300 от нейното въображение печалба.

112

Сохо

преди 1 седмица

Само дето се е казвала Сталинка Георгиева... И издигането й в комунистическите времена не е случайно, щото тогава само послушковците се издигаха. ...Така, че стига вече сте й лъскали имиджа....

111

Анонимен

преди 1 седмица

Знае как се оцелява, я как даде мангизи на Зеленски да си оправи икономиката.

110

Дърт вампир

преди 1 седмица

Иска да изцоца кръвта на България

109

Black Cardinall

преди 1 седмица

Тя и Мата Рая има много други качества да се издигне но не и в политиката.

108

Американ

преди 1 седмица

Очевидно жената има качества да се издигне. За високи менаджерси позиции трябва голямо послушание/политичестка коректност/ и спазване на "правата линия", лицемерие и притворност, не всеки го има това. Това си е един вид голям талант, нищо че подобни качества звучат нелицеприятно. Тиквата и той ги има, както и бай Тошо преди години, само дето те са rлynoвати и ceлендypни.

107

Дърта ДС

преди 1 седмица

Труженичка кри Сталин а

106

4

преди 1 седмица

Приносът й за България е нулев!Само личен интерес и слагачество на наши и чужди!И толкова е страдала ,че станала преподавател в ВИИ"Карл МАРКС"!Айде ,стига с тези номера за рересирани-отдавна всички измряха!прави срещи с децата да покажеш колко си се борила с комунизма!Отвратителни сте вече!

105

На български казано

преди 1 седмица

Активна комсомолка, сътрудник на ДС, изпратена в Англия става двоен агент, ориентирал се навреме откъде духа вятъра. Вписва се успешно в структорите на Сорос и е удобна.

104

Пипи Късото Чорапче

преди 1 седмица

Кристалина е купила къща в Швеция а Борисов е наел единия етаж под наем в нея. Ще си правят компания двамата там. Да са живи и здрави.

103

Анонимен

преди 1 седмица

В тая биография, ако има повече от 5 процента истина, аз съм трамвай! Абсолютно прозрачна измама, предназначена за пълни балъци!

102

До Не Е Ли Интересно

преди 1 седмица

Проста е , послушна е, не е заплаха за световния елит................затова я издигат.............изпълнява командите на големите босове.................идеална за шефка на глобалистични и масонски организации като МВФ!!!Тя е кукла на конци.....................други хора командват МВФ!!!