274

Анонимен

преди 1 седмица

Гола кра.туна просо сънува..

273

Анонимен

преди 1 седмица

Я кажи сега,защо твоя приятел Боко ти се разсърди и пак се обърна за подкрепа към ПП,та даже им се молеше.Много ли поиска и той не ти даде?

272

Ужас

преди 1 седмица

Кмета от сдс герб гепил камината от пенсионерския клуб и я шитнал за -80 лв

271

Анонимен

преди 1 седмица

Славчо,ти не си у ред.Кой ще ти даде трети мандат,като се провали като първа политическа сила,бутна редовно правителство и събори два парламента.Пак ли шнорхела ще ни предложиш,или друга екзотика си ни подготвил?

270

Седераст

преди 1 седмица

Явно е друсал нещо истинско, докато е писал тази помия? Не очаквам повече от космонафт-македонец и премиер-плавникопродавач

269

От северозападнало

преди 1 седмица

Ало, учиндолски чалгопитеко, ще пуснеш ли пак твоя Шнорхел за премиер? Тошко-маймуня да се изкъпе и подстриже и този месец, че се нетърпи покрай него. Зъбите да мие също, че устата му от другия край на улицата мирише.

268

Анонимен

преди 1 седмица

В България има партии фирми например ДПС, ИТН, има партии човека оркестър например Герб, БСП, Меч, Възраждане, Величие, СДС, БСП преди Нинова не беше партия човек, но сега стана такава. Преди това имаше Партия Бареков, и така нататък.

267

чудесно

преди 1 седмица

Това значи, че в следващия парламент вече няма да има итн и бсп. А ПП ще са около 10 процента. Може да влезе Български възход. Те са диалогични.

266

Анонимен

преди 1 седмица

На Трифонов служителите от фирмата са колеги в ИТН, но всъщност той е председател на ИТН хо-хо-хо Защо не направят един профсъюз на ИТН и Трифонов да му е председател? хо-хо-хо

265

тоя го събудили

преди 1 седмица

Мумията на идвана се размърдал, отворил си мръсната уста и ужасно вони и смърди! Като при всеки тежко болен, да пази Господ, ама чалгаря е вече взел-дал! Така че, не обръщайте внимание на лакърдиите му! Той дрънка колкото да не заспи отново, че мутрите, които го пазят, трудно го събуждат да го изпикаят! За мутрите на ортака му Таки става дума, те го пазят от "народната любов"!

264

Анонимен

преди 1 седмица

от избор на избор все по нефелни влизат в парламента, то накрая и баба Мара от първи етаж и тя ще реши че е много умна и ще се цани за политик

263

Анонимен

преди 1 седмица

Затваряйте държавата, всеки иска власт и само власт, дърпа, тегли към себе си като обезумял. Никой не мисли за държавата, никой.

262

Щирлиц

преди 1 седмица

Вече имаше възможност да предложиш кабинет,забрави ли?Сега искаш втора серия,след като първата я прекъсна по чужда заръка.Нека чалганията започне сега!

261

!!!

преди 1 седмица

Физиономия на мутра! Неграмотен чалгар и ***! Това сакато нищожество хвърли държавата ни в политическа криза, която продължава вече трета година! Помните ли "премиера" му - онова нищожество като него, дето продавало шнорхели на една сергия! А помните ли министрите му - плагиати, мутри и престъпници! Ай сиктир бе, чалгар учиндолски! Хайде, обличай дървеното пардесю номер 58 и изчезвай, защото теб вече и мухите те мразят!

260

Анонимен

преди 1 седмица

Болни надежди, на един болен ум.

259

Анонимен

преди 1 седмица

Надеждите на един стар чалгар да стане отново "мрад и красив", но нито преди, нито сега е такъв.

258

Михаааал

преди 1 седмица

Надай се жено на пия...... х....

257

Анонимен

преди 1 седмица

Той спечели изборите преди години и се уплаши да състави правителство. Сега е същото. Не му вярвайте!

256

Праведен

преди 1 седмица

Чалгар-експерт !

255

Само питам...

преди 1 седмица

А като бяхте ПЪРВА политическа "сила", КАКВО СЕ ОБЪРКА ? Имахте мнозинство и върнахте мандата. Същите каши забъркахте и когато бяхте ВТОРИ .... Сега се сетихте. Експертен кабинет щели да правят. Ского бре? С Гъмзата и Ванката ли ? . Оня вашия човек с офшорките ли ще пробутвате ПАК ? Чалгопитеци. И за "златни пръстчета" не ставате....