116

до 116

преди 2 седмици

а Китай къде е еуроатлантико ?

115

Анонимен

преди 2 седмици

Демократите не могат да осигурят и половината ток на това което е имало през соца. Демократите съсипаха и Чирен, още французите като са видели това съоръжение и са признали, че няма аналог в цяла Европа - комунистите го проектират и правят. На демократите им трябваха точно 12г за да го съсипят. Съсипа го големият енергетик Делян Добрев, като нае румънци, които никога не са виждали такова съоръжение в живота си. Разбира се Делянчо си дръпна комисионната от няколкостотин милиона - деморкати сър!

114

Анонимен

преди 2 седмици

До 113 Разправяй ги на старата ми шапка. Всички крадяха от работните си места, каквото докопат, даже кламери. Цели машини крадяха началниците и ги пишеха брак. Бензин, нафта крадяха всички, които имаха достъп. Всички ходехме с еднаква конфекция като в Сев. Корея. В събота родителите ми работеха без пари на т. нар. ленински съботници! Бегай оттука. Другите държави, в които нямаше соц, са къде-къде напред. Гаахти лъжите!

113

Анонимен

преди 2 седмици

управление на еурофедерастици и квоти и санкции на ес ни карат към фалит

112

Анонимен

преди 2 седмици

До 45 Абсолютно вярно. Бях дете в началното училище, но помня това. Опашки, купони за бензин и тоалетна хартия. Чакаш ред за телевизор със записване, но ако дадеш рушвет, става с месец по-бързо. Искам поне за месец да върнат соца, та дъртите комунисти да спрат да лъжат младите какъв рай било тогава. Рай за Политбюро и партийните доносници - може.

111

1

преди 2 седмици

До Анонимен 112, я се връщай да миеш чинии бе мало умник. Комунистите я изграждаха тази система от 0лата, без достатъчно ресурси, специалисти, пари. Докато я правеха няма как да работи на 100%. Интересно, след като демократите наследиха готова работеща добре система, как успяха да я съсипят толкова, че да се върнем преди 1970г? Забележи нещо още по-интересно, през комунизма имаше индустрия, която беше енергоемка и осигуряваше препитание на 9млн човека, демократите съсипаха половината.

110

Анонимен

преди 2 седмици

Нека! Ще бъде също като соца, по който страдат форумците. Често имаше режим ту на тока, ту на водата. Комунистите ще спре да ги гони носталгията. Ще си спомнят младините. Тъкмо се сапунисаш - цък! Спрат водата без предупреждение. Сега соцносталгиците разполагат с мокри кърпички да довършат банята))))

109

Анонимен

преди 2 седмици

Някой ще го отнесе много скоро, за всичките 25 години "преход". Да видим кой ще е късметлията.

108

Сенеката

преди 2 седмици

Всяка промяна към по- лошо....мачкай българопитеците...

107

Накратко

преди 2 седмици

Е какво като има фалити.Напълно нормални неща.Така е в пазарната икономика.В плановата беше мизерия .Е то всеки може да вложи некакви пари и да си живурка до живот ама не стават така нещата.И за всички който само реват против зелената енергия ще им кажа че точно тя свали цените на тока като от преди войната.В момента цената на свободния пазар е 0,18 ст без ддс или казано точно колкото и битовата.

106

Анонимен

преди 2 седмици

До Стеф Кога е имало в България глад или купони бе келешш! Милицията си вършеше работата за разлика от днешната мафиотска полиция. Режимът на демокрацията е доста по-уродлив от режима при социализма.

105

Анонимен

преди 2 седмици

Каква стана тя, нали зелената енергия трябваше да е евтина, какво стана. Слънцето ли по-скъпо си продава лъчите или вятъра. Стига с тези лъжи и тази алчност. Всички във властта се сдобиха със зелени паркове и сега искат да смучат. Първанов като директор на НЕК подписа на сина си за зелена енергия, ама това не било конфликт на интереси. Всички гребат, но оня горе ще им даде заслуженото и както е казано до девето коляно. Алчността унищожава.

104

Анонимен

преди 2 седмици

Напънах се и изгледах репортажа. Молим те Путин-е идвай и ни освобождавай за трети път.

103

Анонимен

преди 2 седмици

До Стефточно така, но това е сега, което си написал!

102

Стеф

преди 2 седмици

Виждам, че много хора бленуват за старите времена- глад, купони, милиция ,режими. Все хубави неща.

101

До До Реалист

преди 2 седмици

Хич не се ядосвай. В този форум има 6-6 платени драскачи на пълен работен ден. Даже няма смисъл да им се отговаря понеже им се вдига надницата.

100

Анонимен

преди 2 седмици

След банановата революция само една енергетика ви беше останала и нея успяхте да съсипите

99

До Реалист

преди 2 седмици

Абе ***, азот първа ръка знам как ставаха нещата.Ходи да се правиш на умен пред жена ти понеже другаде не вървиш. Нали знам да бабите и дядовците ми какво им се е случвало. Левски ако беше жив щеше да те заплюе.

98

Анонимен

преди 2 седмици

Честито, българи, честито!

97

До До 92

преди 2 седмици

Не бе, аз никой не обиждам.Просто давам точни определения. Когато някой е п.ост, то няма по какъв друг начин да го наречеш.