71

Анонимен

преди 1 седмица

"Сиренето е с пари". На Слънчев бряг хотелите имат собствени паркинги за гостите си. Безплатни.

70

до 67

преди 1 седмица

До Анонимену БГ даването на повече на пари НЕ ГАРАНТИРА КАЧЕСТВЕНА УСЛУГА !

69

ха-ха-ха

преди 1 седмица

До Петров: Сигурен ли си?В Гранд хотел Поморие от години ходят само скъсани селя.ци-ужбизнесмени.Това са цени за м.април!А самия мърляв хотел е едно остаряло остъклено НИЩО!Сигурно и жена ти е от съседното село Ясна поляна и е сестра на тъмната сервитьорка с черните очи.Не не стъпвам в този стъклен буркан дори безплатно.

68

Анонимен

преди 1 седмица

До 55 Пише се с А: "съжалявам". Съдейки по теб, дивашкият комунизъм не си е отишъл.

67

Реалист

преди 1 седмица

Аз не ти преча да си почиваш в Гърция - след като искаш, ходи там. Нито пък те карам да идваш на Черноморието или да ходиш другаде. Всеки е свободен сам да избира. Но просто не правете хората на прости - още Буров е казал, че българина все търси далавера и го е страх да не се мине. Ако искаш да ядеш Русенско варено в Аспровалта и да пиеш бира Argus, така да бъде. Ама не обяснявай на някой, който яде пресен калкан в Созопол, колко е хубаво в селата в северна Гърция, пълно с дъртаци, играещи табла

66

До 2

преди 1 седмица

Айде стига с тая мантра за бетонирането. Всички огромни курорти са с луксозни ризорти. Който иска да *** по трева и да спи в кочини да не се налага, а да си живее клошарския живот. Не ти преча да ходиш в мангааолска Гърция. Аз съм на Слънчев бряг. Там е забавлението. Плажът е уникален. Нощни клубове, луксозни хотели и прочее. Ти спии у лойнота.

65

Анонимен

преди 1 седмица

Истината е, че цените са почти едни и същи. Дали ще ядеш консерви с Шкембе чорба в Къмпинг Космос или на Аспровалта, все ще ти излезе евтино. Все няма да ти искат пари за паркинг и все морето ще е чисто. Ако искаш заведения и нощен живот, дали ще си на Слънчев бряг или Миконос, все ще трябва да дадеш доста пари, за да се храниш качествено и за да получиш качествена услуга!

64

2

преди 1 седмица

До Реалист: Наистина си прекалил с ментетата!!!В Созопол и Несебър можеш да влезеш само пеша и да се буташ по мръсния калдърам с викачите и продавачите на избелели китайски пар.цали.Цените са петорни дори с тези в Миконос.А да сравняваш скъпите гръцки острови с бетонираните български курорти ,втръснали но всички ни е нелепо.седи си в коч.ината и не се напъвай!

63

Анонимен

преди 1 седмица

До ГНЕВЕН Недей да лъжеш бе, аграр! Къде в Гърция има двойна стая за 26 евро, плюс закуска и вечеря? Ти нормален ли си? Гърците подаръци не правят!

62

Петров

преди 1 седмица

Казах, че не искам да правя реклама, ама след като държиш, ще ти кажа, че в Гранд Хотел Поморие си изкарах прекрасно с жена ми за 1200 лева общо за седмица - прекрасен спа център и храна, чисти басейни, учтив персонал. А SPA хотел като Casa di Fiore в Кранево искам ти да ми намериш с такива условия и такива цени. Пак казвам - не са евтини, ама качеството си струва. Ти искаш за по 30 лева на вечер със закуска и вечеря. Е, няма такива. Турция не я коментирам - първобитност и ориенталщина!

61

хехе 2

преди 1 седмица

и как няма да мутри у БГ ?!?!?! има живи още = МАДЖО , Маргините , Златко Баревтата , Таки - Маки .... отдавна влезнаха и в приватизацията ....имаъ хотели , плажове на концесия , застрахователни дружества .....някои имат и банки дори ! страшно е ! ей 34 години не разбрахте какво се случва у тая смотана държавица .....

60

Шиндо

преди 1 седмица

Кой бил концесионер?! Пука ми кой концесионер - като ползваш чадър и шезлонг, ще си платиш такса. Ако не искаш, има свободна зона, слагай чадър и там плажувай, никой не те кара насила. Аз отивам да си почивам, не да мисля кой е концесионер. В Гърция очаквате някой да ви даде безплатен чадър и шезлонг защото си принц Уилям ли?! Защо, хората нямат ли разходи?! Всъщност имаше и безплатни чадъри в Гърция, ама българските сел.я.ци отвратиха гърците и хората вече искат пари!

59

АААА 2

преди 1 седмица

АБЕ ЩЯХМе да питаме Косио Самоковец аи Жоро Илиев за КоСТОВ И ГНОМА ама бог да ги прости ....

58

уточнение

преди 1 седмица

До Петров А защо не написа колко си платил в тези СПА и по кое време?Май не си турист , а обикновен български хотелиер-измамник?Вече никой не се връзва на подобни глупости!Никой!Цените в БГ и в момента са с поне 30% по-високи от тези в Гърция ,и с над 50% от Турция.За обслужването да не говорим.Цялото ни вмирисано море се обслужва от нечистоплътни църно.глави ,укроминдили и нищо неразбиращи узбеки ,индийци ,пакистанци и подобни твари.

57

Сарай

преди 1 седмица

Росенец ли?

56

до 56

преди 1 седмица

До Иисус е Животдавна е зле у БГ ! мн ОТДАВНА !

55

Иисус е Жив

преди 1 седмица

Пия си мохитото с едни Пи4 ки на плажа в Гърция в Орунаполи близо да палата на Иво Каулина и ви казвам със сигурност че в България е ада!

54

до 52

преди 1 седмица

До Съжелявам ноте истинските комунисти от едно време измреха отдавна ! останаха само измамниците !

53

Реалист

преди 1 седмица

Да, по 10 метра са вълните! А в Албена за 1000 лева нощувка ядох салам Народен и пих наливно Пиринско! Айде малко по-сериозно със сравненията - сравняваме дини с круши. Като сравняваш Созопол и Несебър, сравни ги с Миконос, а не със село Аспровалта или Офринио. Хубавите курорти са в Южна Гърция. Селата около Солун и Кавала са тип къмпинг Дуранкулак, където също паркинга е безплатен. Докато не разберете, че всичко струва пари, ще ядете консерви в Самотраки и ще цъкаш с език пред таверната!

52

бг смешки 2

преди 1 седмица

и как да няма мутри у БГ като държат плажовете на ЮГ на концесия към Бургас и надолу чак до Поморие ....вие в коя държавата живеете 34 години ми е чудно ! 34 години ви лъжат а вие седите и гледате тъпова***то и не разбиращо какво се случва ....