239

Анонимен

преди 2 седмици

Изродените, сън не сте спали, само и само да защитавате лудото джудже и бандата терористи около него. Като увисне някой ден на въжето, ще ви видим каква песен ще запеете. ***!

238

Изклатен демократ

преди 2 седмици

Жалко за педерастиралия и курвоизиран български народ, който е в ЕС от 17 години и в НАТО от 20 години, а все още е с въоръжение от Съветския Съюз и Русия и вече клони към 5 000 000 души от 9 000 000, колкото бяхме през комунизЪма! Жалко за България! ЕС и НАТО не ни донесоха нищо, ама нищо полезно и добро!

237

Фък дъ ЕУ

преди 2 седмици

До wqe Само не разбрах, защо реши че руснаците ще ядат скакалци, при положение че ИЗНАСЯТ поне 10 вида храни .... а и доколкото си спомням ЕС разреши влагането на скакалци и подобни в храните не Русия :)

236

wqe

преди 2 седмици

Жалко за изстрадалия руски народ, живеят като овце, без права, свобода и гласност. Един дърт гном им казва как да живеят, не могат да пътуват, ще си гостуват със Северна Корея и ще ядат скакалци. Изолирани от цивилизация и модерния прогресиращ свят. 1 милион русначета на курбан.....а нашите русофили стоят тук и от сутринта се пенят вместо да се запишат доброволци на криволака.

235

Фитока

преди 2 седмици

Прав е,няма кой и какво да им попречи.Само приказки няма да стане,а за сила мечката засега само изпуска газове от храната си,ядосат ли я ще хвърчат западни крайници и глави и затова няма да я нападнат,а Украйна има примера на Южен Виетнам,а там американците воюваха до големите протести у тях,което и дава отговор,защо вече средствата намаляват за Украйна бавно неусетно почти преди изборите там,но колкото и да са парите не воюват,а Русия може и с векове да води такива войни.Кой каквото иска.

234

Анонимен

преди 2 седмици

то пък някой ги пита московски лузари

233

sd

преди 2 седмици

руски недочовеци! щре се удавите в екскрементите си!

232

вгз

преди 2 седмици

И САЩ трябва да се разпадне на съставни племена.

231

Анонимен

преди 2 седмици

Като се разпадне РФ ще има мир не само в Украйна, но в и Грузия и Молдова.

230

Кравар Евроатлантик

преди 2 седмици

Блатниците стигнаха ли до Берлин?

229

Хитлер + Бандера

преди 2 седмици

Бандеровци, вдигайте белите знамена, че ще изчезнете съвсем заради самоубийствената защита на англосаксонските интереси. Не за друфо, ами иначе после трябва да се готвят за фронта и тукашните атлантически зомбита

228

OZZY

преди 2 седмици

Като чета коментарите по-долу,стигам до извода,че укрофилията е някакъв вид мозъчно заболяване,изразяващо се с масивна интелектуална недостатъчност поради използването за умствена дейност само на долната част на гръбначния мозък!

227

Мда

преди 2 седмици

Явно евроджендърите още не са осъзнали какви ще са последствията от Третата световна война.

226

Бяла Тахумба

преди 2 седмици

Тази война ще свърши когато руския трикольор се развее над столицата на тази фашистко - нацистка *** дето дължи милиарди кредити и не може ги погасява. Отдавна е в технически фалит. Не й останаха и мъже. Нищо Путин ще им докара араби и африканци и севернокорейци и китайци. Точно в духа на евроатлантическите ценности. Хаха.

225

Анонимен

преди 2 седмици

Защо само гейове агитират и пишат против Русия ? Да не е нещо свързано със забраната на гей-движенията в Русия ?

224

Анонимен

преди 2 седмици

Успех на Русия в борбата срещу фашистка Украйна. Позорно е, че доставяме оръжие и муниции на такава измислена нация като уктаинската!

223

82-ОМБР

преди 2 седмици

Столтенберг каза:"Обмисляме привеждане в бойна готовност ядрените сили на НАТО!

222

82-ОМБР

преди 2 седмици

Му-хахх-ха Тежки или леки,руско прасе,неозначава нито изпълнени,нито последни!

221

Анонимен

преди 2 седмици

*** ще ходи да проси снаряди от другото жуже.Ама след 3 дни СВОсирацията нали приключва.

220

Хайл Путин

преди 2 седмици

Копейки