289

АОВМГМ

преди 1 седмица

ще ни целнат за едното чудо, заради продажните политици!

288

Кире

преди 1 седмица

Ми много ясно че стоките ще са скъпи западни. Промоцията за великите руски възможности са за следяндурите. ОСтаналите караме порше и живеем в Женева и Маями:)

287

Анонимен

преди 1 седмица

Всеки бункерен плъх, трябва да е наясно с едно - като влезеш там си никой. Бункерът си намира нов цар. Тежко и горко на онзи, който е причината да сте в този бункер завинаги.

286

Анонимен

преди 1 седмица

За живот в бункер, за това ли си мечтаят?

285

Анонимен

преди 1 седмица

В ядрена война, последните оцелели ще проклинат боговете, че не са загинали първи.

284

Анонимен

преди 1 седмица

Ще е доста весело да се затвори в бункер с хора, чиито близки са загинали в адски мъки по негова вина. Колко време ще признават авторитета му на президент на изпепелена, несъществуваща страна? Бункерът много бързо ще си намери друг президент, а този, заради когото са обречени да изгният в него, ще го държат жив само за да го изтезават.

283

Ако този плъх

преди 1 седмица

Си мисли, че ше се спаси в някой бункер докато изпепелява света в безумна ядрена война дълбоко се заблуждава! Никой няма да оцелее в такъв ядрен ад, а оцелелите ще проклинат деня в който това безумие се е случило.Пък и какъв живот ще е това със обкръжение от няколкостотин души и запаси от храна и вода за 2,3, или 4 години?Накрая някой друг оцелял ще му пръсне черепа за консерва сельодка. Какъв "достоен" край, а?

282

Toni Ivanov

преди 1 седмица

Ако не желаят целия остатък от живота си да прекарат като къртици под земята. Хранителнителните им запаси са ограничени и могат да не им стигнат за всички,а ако техниката им за въздух и електричество се повреди няма да могат да я поправят,защото на повърхността на планетата Земя всичко ще бъде радиоактивно,а радиацията не се изхвърля от организма и при натрупване на смъртоносната доза се отива при свети Петър.

281

Анонимен

преди 1 седмица

Моя бункер е пълен с боб. Не знам къде ще е по-безопасно - вънка или вътре в бункера.

280

Toni Ivanov

преди 1 седмица

Това показва,че Путин не блокира за ядрена война,както се опитват да представят думите му някои натовски генерали. Това показва и друго,че Путин смята скоро да приключи с Украйна и очаква след това натовско нападение,което той смята да отблъсне дори с ядрено оръжие. Той много добре каза,ако сте го слушали внимателно,че ако я няма Русия защо да го има целия свят. Време е НАТО да преосмисли политиката си към Русия и да не натяга повече и без туй напрегнатата обстановка,ако не желаят цял живот да

279

Анонимен

преди 1 седмица

И аз си напълних със запаси моя бункер, а вие готови ли сте за адрен взрив?!

278

Анонимен

преди 1 седмица

Явно имате обсесия от този Путин! Всеки ден по минимум два материала за него. вие сте про путински хибридни пропагандатори и му правите хайбибитки.

277

Анонимен

преди 1 седмица

Явно го е обзела паника, това ме радва!

276

Британски учЕн

преди 1 седмица

Мирър е клюкарски вестник и не може да му се има доверие, преписва всичко от всякъде без да проверява информацията. Истинските сериозни вестници в Англия са Телеграф и Индепендънт.

275

Васил Левски

преди 1 седмица

И бункера на Хитлер са снабдили с хранителни запаси! LOL

274

Анонимен

преди 1 седмица

Какви бункери на Путин? Нещо да подкрепите тези си твърдения? Аз само Зе го виждам в бункери, но те може да са в Полша от втората световна. Впрочем, къде е Зе? Навсякъде и никъде.

273

Путлер Капут

преди 1 седмица

Ще го чакат там главите на всички, които изкла.

272

Анонимен

преди 1 седмица

И много памперси.

271

Анонимен

преди 1 седмица

Ах тези руснаци , пак първо на Не ли Хри сто ва са казали !

270

нищо ново

преди 1 седмица

не ми казвате с тая "новина", в САЩ и Западна Европа отдавна има подземни градове за елита...........нормално е руснаците и те да имат подземни градове за руския елит...........молете се да не стане трета световна война...............защото ще умрем всички бързо и неочаквано!!Спокойно.................за няколко минути ще пукнем, при един ядрена война, даже няма да разберем как!!!