192

Анонимен

преди 1 седмица

Заглавието трябва да е: "Пеевски изпрати покани...." Някой още съмнява ли се, кой командва парада. Тези жалки кокошки, са за пред стадото.

191

Анонимен

преди 1 седмица

"Ооо, фривилна грухталност... твоите микторации за мен са като плърдлени геблеточици по лъргедна пчела. Моля те , о група - о. мое фунтиуще търлиндроме. И хупшожно ме подрангли с къдравите си биндълуърдли, че инак ти раздирам гоберизрастъците със собствените си блърдлекрунчеони, шъ видиш ти!"

190

Анонимен

преди 1 седмица

Тия двете корделки, в междучасие ли са сега или са в час по политика?

189

Ужас

преди 1 седмица

Няма нужда да измрат още милион бьлгари и толкова да емигриратДано герб се завьрне единственно в повторенията за да знаят младите как са ни драли

188

Анонимен

преди 1 седмица

Няма нужда Пеефски да е премиер .Слагат един послушен като Росен Желязков и му говорят в ухото и все едно , че Пеефски е премиер .

187

Анонимен

преди 1 седмица

187- КОЙТО ПЛАЩА МУЗИКАТА- ТОЙ ПОРЪЧВА И КОЙ КАКВО ДА КАЗВА! Е НА ГЕНЕРАЛЪТ Е ПОРЪЧАЛ ОТ УЛИЦАТА ДА МУ КАЗВАТ ГЕНЕРАЛ И ТОЙ КАЗА- ЕМИ ТАКЪВ СЪМ....

186

МУТРОС

преди 1 седмица

ББ винаги се е криел когато стане напечено.Праща трите верни пуделки.И кого заблуждава,че те водят преговорите?Това е обидно за неговите избиратели.Никой не го попита защо не иска Министерството на регионалното развитие-нали през цялата кампания общаваше,че ГЕРБ ще посторят неговите вечни магистрали?Защо не иска Социалното-нали най-знаещият е Сачева?Колко много въпроси изникват,а мисирките мълчат.Мутрите си разиграват коня,а българите-негласували ще ругаят под мустак.

185

ПП Величие

преди 1 седмица

Няма да правим коалиция с мутри

184

Анонимен

преди 1 седмица

Марков е започнал кълне БТВ простотия невиждана е но и жалко трагично е заблудени хора вярващи на този елемент ха хахаха

183

Анонимен

преди 1 седмица

Не знам дали Величие са секта , но със сигурност политиците от последните 34 години са в някакъв сговор за унищожаването на българската нация .Такова мачкане и унижение на българите не е било даже и под турско робство .Само вижте цените на стоките в Германия , Франция и тн и после вижте двойните цени в България .Вижте "безплатното " здравеопазване и зъболечение .Вижте пенсионната възраст . Вижте лихвите по депозити в евроейските банки и нулевите лихви при нас .Тези нитрепят и крадат методично .

182

3a 180

преди 1 седмица

Хората от улицата назовават Бойко-Мафиот, а сектанти които влизат в политиката СЕКТАНТИ, и живеят в съЩата Държава затова има Значение.

181

Анонимен

преди 1 седмица

ДРУГАРИ ИСКАТЕ ЛИ 2000% ИНФЛАЦИЯ/ДР ГЕЧЕВ ЯНУАРИ 1997Г СПРАВКА НСИ КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ- НЕ ПОДКРЕПЯЙТЕ ГЕРБ- ПОДКРЕПЕТЕ ЧЕРВЕНИТЕ СЕКТАНТИ- ВЕЛИЧАВИ СЦИЕНТОЛОЗИ!

180

БАЧКАТОР

преди 1 седмица

Никой не пита защо Борисов отказва да води преговорите.В предишната ситуация уж Габриел трябваше да прави оценка на министрите,а после самият ББ рече,че той зачертава,той записва нови имена.Тогава спомена,че не можел да разговаря с няколко лидери.Е,кой преговаря?Всички социолози и политолози не се умориха да говорят колко загубили ПП+ДБ.А никой не говори,че ГЕРБ при все идването на Урсула загубиха депутат за ЕП и НС.Никой не коментира ДПС и Величието-чиста секта. Да не би да има омерта?

179

Анонимен

преди 1 седмица

искате ли дизелът ви пак да Е 3.90ЛВ- КАТО ЛЯТОТО НА 2021Г/СПРАВКА ФУЕЛО/ НЕ ПОДКРЕПЯЙТЕ ПРАВИТЕЛСТВО НА ГЕРБ А ПОДКРЕПЕТЕ ЧЕРВЕНИТЕ СЕКТАНТИ ОТ СЕКТА СЦИЕНТОЛОГИЯ

178

Анонимен

преди 1 седмица

Когато говедата сгънаха четири милиарда само от една банка, никой не скочи, защото си мислеха, че това са пари на крадеца Цецо. Никой не каза обаче, че ошушкаха нашите пари от гаранционния фонд, който покри загубите, защото всички олигарси /и умнокрасивите/ се облажиха. Това беше кражбата на хилядолетието, а сега тук някакви платени герберя реват за 4000 декара, които човекът е купил с нотариален акт. Усещат, че идва край на грабежа и цвилят от злоба.

177

От Уругвай

преди 1 седмица

Аз пък са кефя Да става шоу

176

Анонимен

преди 1 седмица

Тези от Величие са Секта, интересно е че много политици и журналисти го знаят, но всеки мълчи. Голям Страххх.Задай " Как сциентолозите Управляват парите си?-" и вижте как световно известния сциентолог СЦИЕНТОЛОГ Марк де Турк на 31:08 в клипа заснет в студиото на "together bulgaria" на ИВЕЛИН М. рекламира да се инвестират 30% от ПАРИТЕ в ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК.На страницата им се предлага мн. книги на Л. Р. Хъбард създателя на СЦИЕНТИЛОГИЯТА.

175

Анонимен

преди 1 седмица

Сциентолозите какво отношение имат към политиката- или щом хората от улицата ги наричат политици- те са такива, а не сектанти с пирамидални търговски структури

174

Анонимен

преди 1 седмица

Християнин от Исторически Парк и Величие Защо Патриотизмът на Ивелин Михйлов се Проявява само до Предхристиянския период на България? Защо в Исторически Парк не се показва историята на България през Християнския и период. Предполагам че след този Коментар Ще скалъпи нещо по въпроса.Защо след като носеше голям Кръст (за 2-3 месеца) дава награда от 200лв.(500 лв.?) ако си на бъдещи родители ако кръстите детото Алцек или Кубрат, не че е лошо, ама като е изключително мн. Вярващ може име на някои хр. СВЕТЕЦ.

173

Анонимен

преди 1 седмица

Величие окрадаха ли си сектантите от секта сциентология в пирамидата на Облия с герданчето...