54

Състрадание

преди 3 месеца

Горката жена! Олигархията й приписа престъпление само, защото се опита да спре презастрояването в един квартал само! А президентът дори не я подкрепи. Голямо издевателство над нея и над близките й.

53

Анонимен

преди 3 месеца

До пияница мистикСигурно са побесняли, че кмета не е на Боко, щото той иска всичко и се самоизживява като самодържец и това го е имало.

52

Анонимен

преди 3 месеца

До пияница мистикТук мога да изкарам списък с данните на кражбата на милиони и милиарди пари точно на хората и управляващите, които сготвиха Иванчева, ноооо Иванчева ви е най-големия престъпник в страната, за останалото сте слепи.

51

Анонимен

преди 3 месеца

фЪНДЪКОВА И НЕЙНОТО ВАКЛО АГЪНЦЕ ВАКЛИН,КОЕТО СТРОИ БЕЗРАЗБОРНО В ЦЯЛА СОФИЯ ЩЕ ПЛАЩАТ ГРЕХОВЕ...

50

Анонимен

преди 3 месеца

Милионите кражби на държавни пари не виждате, а невинни бедни хора, които няма как да се защитят, може да обвинявате и се гаврите с тях! Ще повърна! После не се чудете, че ви гласуват само 23% на избори и то твърдия електорат на самите партии и платени, ако изключите и тях, оставате с около 5% гласували доброволно!

49

Анонимен

преди 3 месеца

Пуснали са я да се лекува, а не да обикаля телевизиите. Освен това чака президента да реши дали ще я помилва, а не да я помилва - не става автоматично кгато й скимне

48

пияница мистик

преди 3 месеца

Тук всеки си пише сам теориите, без да се съобразява с фактите :))) А те са, че тази беше фризьорка и реши да се кандидатира за кмет на Младост като независима. И понеже булгаропитekус много обича нови и непознати лица да го "оправят", взе, че избра тази. Беше и самата тя изненадана. И понеже гладна, като седна на кметския стол започна да прави това, което би направил всеки един гладен българин. Подкупи, корупция, изнудване. Така че хич не ми обяснявайте как била "сготвена", защото не е

47

съдия

преди 3 месеца

Тази се борила с мафията?? Я,пак..... Хахахаха Те и джебчийките в трамвая така се борят с мафията.Само се питам как така осъден престъпник има запазено място по медиите ?

46

Анонимен

преди 3 месеца

Ако съм полицай и разполагам с полицейски правомощия и ако знам, че някой ще предава и взема откуп, няма ли да го заснема или запиша при предаването на подкупа? Не е ли по-логично? Да не говорим, че цяла армада от коли и полицаи бяха там за две дребни жени, те за престъпниците не пращат толкова, не е ли странно?

45

Анонимен

преди 3 месеца

А някой запита ли се как тоя е станал строителен предприемач на 30 години?

44

Анонимен

преди 3 месеца

Самия Ваклин е бил изнудван и принуден да съучаства в натопяването на тези жени от роднина на гербер,парите са били нужни на Ваклин за операция на очите и е нямал изход, Ваклин и тези жени, са по-скоро за съжаление.С показването на Иванчева припомняте, кои искат отново да управляват и как силово управляват без милост към нещастието на хората.А ако е виновна, защо не я хванахте да предава парите, защо нямаше вещество по вътрешността на ръцете й, защо специалнно я държаха показно и си даваха знаци

43

За

преди 3 месеца

кокошка няма прошка! За милиони няма закони! И те така те...

42

АнонимеН

преди 3 месеца

ЖЕНАТА НЕ Е НЕВИННА!! ТУК САМО СЕ ОБСЪЖДА, ЧЕ ПРИСЪДАТА И Е МАЛКО ГОЛЯМШКА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО И!

41

Анонимен

преди 3 месеца

До пияница мистикСамия Ваклин е бил изнудван и принуден да съучаства в натопяването на тези жени от роднина на гербер, парите са му били нужни за операция на очите и е нямал изход, тези Ваклин и тези жени, са по-скоро за съжаление. С показването на Иванчева припомняте, които искат отново да управляват и как силово управляват без милост.

40

Анонимен

преди 3 месеца

да не си искала евро от строителите

39

Кмет

преди 3 месеца

Тази я сготвиха за назидание.Народа на Младост поне не я защити.

38

абе

преди 3 месеца

да ви прилича на много болна тая ? я как се е ухилила се едно е видела на бай Ставри яух приготвен за нея :)

37

Кукунела Снайпера

преди 3 месеца

Е,нормално - Гумен Крадев нЕма време за такива дреболии,нали е зает да подготвя следващия си четвърти поред проект след Пускаме Пералнята,БеГе вGъ3вход и Двуличие... За милиони нЕма закони...

36

Анонимен

преди 3 месеца

И защо да я помилва , един човек има осъден за корупция и те да вземат да го помилват

35

Анонимен

преди 3 месеца

Ако учи или работи, ще излезе по-бързо, защото намаляват присъдата, тя е избрала да работи. Да е жива и здрава , детето също, да се върне и си гледа децата!