193

Българин

преди 3 месеца

Най-оптимално би било да се приеме някакво решение, че Русия ще контролира тези територии, за да гарантира мир в тях за близките 10 години и след това ще се преразгледа дали да останат част от РФ. Разбира се ще останат.

192

йьйь

преди 3 месеца

До ??? Ти сигурен ли си в това!?Щото май в Херсон не ви искаха ?!Ама ви е си мислехте ,че ви искат!Наистина Русия не е имала намерение да щурмува Киев!Изкуфелите старци в Кремъл си мислеха ,че като види "руските " войски пред Киев населението ще свали Зеленски и ще ги посрещнат с хляб и сол!А те за няколко месеца избиха най-елитните части на Русия!В нито един момент Украйна не е разполагала с повече от 270 хил активна войска!А Путин призна че в Украйна има 700 хил Руска!И копа ли копа!

191

xaxa

преди 3 месеца

До АнонименГолям си *** !Осъзнаваш ли ,че там ,накъдето се беше запътила Украйна ,това е задължително!Няма как да влезеш в ЕС без да гарантираш правата на малцинствата!Нали не вярваш ,че Путин нападна ,за да защитава някой!Дори Пригожин си призна ,че от 2014г Украйна воюва с Русия ,а не със сепаратисти!Гиркин си признава ,че с въоръжени мъже са събира ли събранието в Крим ,за да гласува псевдо референдума !

190

Куку

преди 3 месеца

През последните 150 години единствената държава която спасява Рашка от разгром и гладна смърт на милиони хора се нарича.....внимание... Китай? не... Индия?не...Бразилия?Държавата е САЩ!!!Никой друг не си мърда и малкия пръст,другари!

189

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 месеца

Хубавото е, че ВСО ще продължи! Аще по-хубаво е, че Запада ще го из ду ха ка магистралка . Лошото е, че България отново е на грешната страна.

188

Пенчо питанката

преди 3 месеца

От кога лyзърите казват какви ще са условията?

187

Анонимен

преди 3 месеца

Русия трябва да се изтегли от Украйна. Украйна да се обвърже с договор, да спазва правата на всички националности и да им осигури образование на майчин език.

186

Индия и Китай

преди 3 месеца

подписаха ли документа???За един приятел питам!!!И светът не е само Запада................Англия , Франция и САЩ!!!Кога ще го разберете???

185

Анонимен

преди 3 месеца

И какво Кита, Индия, Бразилия, арабските и Африканските страни (Русия не я броя)не са го подписали.Колко ли процента са това от световното население.А държавите които не са били поканени на чия ли средна са?Простички въпросчета

184

Така

преди 3 месеца

Над 20 страни са отказали да подпишат декларацията на конференцията.Но у нас нищо не се казва за това?!

183

Анонимен

преди 3 месеца

До До 184 - Не по изброените от теб причини не подписаха, а защото само на слепите не е ясно как ще завърши тоя конфликт, ВСО, война, както ще да се нарича.

182

???

преди 3 месеца

И как да бъде запазена териториалната цялост на Украйна??Това е една силно разделена държава...............руснаците и православните в Източна Украйна нямат нищо общо с прозападните украинци в Западна Украйна, католици и феновете на Евромайдана!!

181

Анонимен

преди 3 месеца

Изпратете Бай Дрън на фронта да обгазява Руските войски с токсичен пампърс бухахаха

180

Руски Танк

преди 3 месеца

Днес Киев, утре Париж а от там Ню Йорк е само на ръка растояние друзя ;00)

179

Анонимен

преди 3 месеца

Я погледнете кой е в Киев. Тези хора не могат да проведат и махленски разговор, камо ли преговори за мир. Просто ги погледнете и послушайте речта им малко. Докато са там, преговорите са мираж. Въпреки, че Киев и без това няма да има думата, но все пак....

178

Анонимен

преди 3 месеца

Копейкииии, назааад към комунизма! Колко сте зле, само ако знаехте! Но... не сте чели Кен Киси и няма как да разберете това, което ви написах.

177

Bormann

преди 3 месеца

Западните пудделчета напълниха пампърсите и почнаха да бутат дипломатическата маса бухахаха бухахахаха

176

Ббб

преди 3 месеца

Малко сметки без кръчмаря ама карай..

175

Българин

преди 3 месеца

Каква загуба на време ...

174

До 184

преди 3 месеца

До Анонимен"А защо някои държави отказаха да подпишат заключителното комюнике като Индия, Бразилия, Мексико, Ватикана, Словакия, ЮАР, Тайланд и други?" Ами защото някои от тях много тачат Русия и (не)великия диктатор, други чисто от комерсиален интерес, трети от хуманитарни съображения (Ватикан). Но от над 90 страни на форума 80 са подписали декларацията. % ще пресметнеш сам и той е равен на подкрепата за Украйна от цивилизования свят.