577

Анонимен

преди 2 седмици

Ивелин Михайлов, е собственник на "Together Bulgaria" чрез която Разпространява Сциентожка Литература (Л.Р.Хъбард). А в студиото на Together Bulgaria чест гост най Известния Сциентолог Марк де Турк. Има го в Ютюб, задайте в търсачката "Как сциентолозите управляват парите си - ..", Там М. Де Турк съветва за инвестиция от 30% в Исторически Парк. Задайте Хъбард и together bulgaria

576

Анонимен

преди 2 седмици

Марков ще изчезне от политиката след 3-5 месеца.

575

Маймуняците

преди 2 седмици

Само се обясняват как нямаме глас в Брюксел. Същите тия врещят в подкрепа на Путин и гледат как престъпни български политици ги обират.

574

Афера

преди 2 седмици

ЛИЦЕ НА ВЕЛИЧИЕ В УКРАИНСКИ ВОЕННО-ПРОПАГАНДЕН КЛИП. ГЛАСУВАШ ЗА ВЕЛИЧИЕ, ПОЛУЧАВАШ ЕВРОАТЛАНТИЦИ И ДОНОСНИЦИ ОТ ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДС. КЛАСИКА! /ВИДЕО/ Във въпросния клип заедно в дует с украинския поп певец Олександр Безай пее българският музикант, композитор и педагог Етиен Леви. Песента е озаглавена "Братя". Още в началото на клипа българското и украинското знаме са преплетени в своеобразно единство.Вероятната измама се крие в безспорния факт, че "Величие" е силно проруска формация.

573

Анонимен

преди 2 седмици

592 - България няма теми за разглеждане. Каквото и подадат това е. Безгласна буква сме.

572

Анонимен

преди 2 седмици

592, всяка държава иска това. Не става с искане само, нито с магическа пръчка. Завладял те е утопизъм. Влез в реалността. Комунизмът е утопия, не разбра ли досега?

571

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 592 Не ти е ясно, според мен. Не можеш да правиш икономика, когато една война наблизо е способна да развали всеки твой план. Няма как да привлечеш инвеститори, ако знаят, че някой може да ги подари на руснаците. За родно производство ти трябва гориво. Зеленото е най-евтино. Ние не живеем в аквариум. Волю-неволю зависим от другите. Ако не са еврофондовете, ще трябва да ни финансира Москва, за което явно мечтаеш. Бяхме в тази картинка, не, благодаря! Държава на кредит. Ясен комунист!

570

Дучеф

преди 2 седмици

България е на първо място по генерали и професори и полковници и доценти:)))

569

Анонимен

преди 2 седмици

До Съгласна съм- УЧИЛИЩАТА СА ПО НАДЗОРА НА МОН, КАКТО ВСИЧКИ ГИМНАЗИИ, ДЕТСКИ ГРАДИНИ И ИНСТИТУТИ.

568

Анонимен

преди 2 седмици

Горе-долу кратко и много ясно. Евроатлантиците и русофилите е крайно време да разберат, че не са на футболен мач. България има по-важни теми от подкрепата за Украйна, еврото, зелени сделки и Шенген. Искаме инвестиции и реформи в щдравеопазване и образование. Искаме адекватни икономически мерки за родно производство, намаляне на административния натиск и преосмисляне на еврофондовете. Искаме ефективност и низки разходи. Ало, Брюксел? Къде сме в дневния ред?

567

Хайл Путин

преди 2 седмици

Ей редник : Миииирно.

566

Край

преди 2 седмици

Твърда подкрепа за ГЕРБ

565

Съгласна съм

преди 2 седмици

Питам, какви са тия турски, почти засекретени училища за имами? Кой ги е разрешил и на каво основание? Училищата трябва да бъдат достъпни до всички, а не само за производството на ислямисти! Кой упражнява контрол в/ у тези килийни паралелки. Сикакви дипломи излизат? Какъв статут имат? Защо до сега никой не поставя този въпрос? Нито Президент, нито една партия, която се бие в гърдите, че са патриоти?

564

Анонимен

преди 2 седмици

Искаме,не искаме няма! Нареждат ни!

563

Парадокс

преди 2 седмици

Дарява се когато имаш икономика и ресурси. България отдавна е продупчен чувал. Нищо няма останало. Всичко е разграбено, раздадено или подарено. Достатъчно е да видиш колко милиарда заеми бяха изтеглени през последните две години. Постоянното лансиране на темата "Украйна" цели неглижиране на истинските проблеми на българския народ!

562

Анонимен

преди 2 седмици

ЕХ ,спрете пиенето бе,от сутринта сте на ракия, троШляци !

561

Анонимен

преди 2 седмици

Стига сме плащали такса гузна съвест ...

560

Анонимен

преди 2 седмици

И тоя ке оправи България

559

ВЕЛИЧИЕ НА БЪЛГАРИЯ

преди 2 седмици

ВСИЧКИ РУСКИ ШПИОНИ В БЕЛЕНЕ...!!!

558

Анонимен

преди 2 седмици

Златното пръстенче с черния камък, на малкия пръст, позлатеният часовник и лъскавото камшиче, което премяташе между дебелите си пръсти подполковникът Николай Марков, ме озадачава меко казано. Облечен в бяла тениска. Не прилича на държавник, който милее за обикновения българин, а на търговец влязъл в храма.