43

до до

преди 1 седмица

Е то вече ти даде опорката, явно ти си трола.Другите си даваме мнението.

42

Анонимен

преди 1 седмица

Е, какво пък. И подстрижката му е хубава. В стил Ким Чен Ун. На мен ми харесва.

41

До тролската дружина

преди 1 седмица

Хайде оставете я вече Корнелия Нинова. Сега опорната точка е да се плюе по Атанас Зафиров. Да, брадясал е (като Бойко), не е прекалил с килограмите чак като Делян Пеевски. Какво друго ще измислите?

40

Анонимен

преди 1 седмица

Да поемат курс към обединение с БЗНС и ще станат сила.

39

Стига г'лупости

преди 1 седмица

До До 35: Ама знае че са продадени на Украйна? И какво като знае. Да забрани Корнелия Нинова износ на боеприпаси за Полша, така ли? На какво основание. Няма решение на правителството за забрана на износ на боеприпаси за Полша. Полша е трябвало да отговаря за това, че поръчва боеприпаси за себе си, а ги изнася за Украйна. На луди си ще се правите?

38

зодия кози, мерси

преди 1 седмица

Корнелия беше това, което беше Костов за СДС.Не той създаде СДС,но го съсипа.Една зодия, която винаги другите са им криви и всички са срещу тях.Така хората ги намразват, макар в началото да ги харесват и им помагат.Ако знаете колко хора са помагали на Костов и как той се е отнесъл към тях- като парцали.Същото и при Нинова.Дребни сметкаджии, които обаче си дават вид , че са за големи неща.Всъщност дребни паричници и нищо повече.

37

В БСПто

преди 1 седмица

Май освен Корнела другите все са някакви алкохолици като гледам с кви я сменяват.

36

Тоя ще

преди 1 седмица

Види сметката на БСП за два месеца.Корнелия поне ги държеше в будна кома.

35

До 35

преди 1 седмица

Ама знае че са продадени за Украйна, Полша на талибани не дава......айде не се правете на луди, нагушила се е Свекървата!

34

Анонимен

преди 1 седмица

От кое село е това прасе 18XLбе, комунистическа угоена ***!

33

Глупости са това

преди 1 седмица

До до 27: Подписа под какво е бил: под документ за износ на боеприпаси за Полша. Корнелия Нинова като министър на икономиката това е подписала. От Полша може да са ги закарали и на талибаните. Нещо неясно?

32

Анонимен

преди 1 седмица

Мяза на Ким Чен Ун с брадичка! Къв е тоя суяк ве ?

31

Анонимен

преди 1 седмица

Мяза на алкохолик.

30

Почва се

преди 1 седмица

До Анонимен 29: "Този образ"? Това ли ще е опорната точка за тролване? Стига г'лупости. Я виж бат'ти Бойко на какво прилича, а пък Делян Пеевски - хептен. Минали са програма за угояване и още им е малко. Важно е какво ще прави Зафиров. Докара ли БСП до патерица на ГЕРБ, ще се разбере че не става за нищо.

29

до 27

преди 1 седмица

патроните бяха за Украйна но при условие че в документа пише че са за Полша . това на нинова и беше безпределно ясно ! явно ти си единствения на когото не му е ясно :)

28

Анонимен

преди 1 седмица

До Глупости са това - Глупости са опорките на Нинова за патроните, дето са мухлясали, ама пак ги използваш.

27

Анонимен

преди 1 седмица

Този образ все едно е изваден от таблата на алкохолици и крадци,които по татово време разлепяха на обществени места,за да се пазят хората от тях! Едва ли ще свърши нещо повече и по-добро за БСП от корни!!!

26

хахаха

преди 1 седмица

което значи че наско най много е слушкал нинова :)

25

Глупости са това

преди 1 седмица

До Анонимен 25: Къде е тук "всеки срещу всеки"? Или ще са против модела ГЕРБ или ще са патерица на ГЕРБ. А тзи партенка за орижието за Украйна е толкова вм'ирисана, че би трябвало да се засрамиш че я използваш. Нито един паърон не е отишал в Украйна с подписа на Корнелия Нинова. За други държави да, но за Украйна - не. Да видим сега Зафиров за какво е - за социалистическа партия или за патерица на ГЕРБ>

24

Анонимен

преди 1 седмица

Шишковци и дългучи от всички партии, съединявайте се. В името на кремълския евроатлантиъм.