324

Анонимен

преди 3 месеца

E то Пеевску ще е премиер, Бойко - президент. Кирчо пак не е в час.

323

Анонимен

преди 3 месеца

ЗАЩО КРАСИВЕЛКАТА ПО "МЪРМОРИ СЕГА" НА БНТ Е КАТО НАВИТА МАШИНКА НА ПАТКОРЕЧИЕТО??!!!...

322

НЕ ОБЕДИНЕНИЕ

преди 3 месеца

СЪС СТАРИТЕ КОРУМПИРАНИ И ИЗХАБЕНИ ВЛЪХВИ, А НОВА ПОСОКА Е НУЖНА

321

избирател

преди 3 месеца

Оставка нагл1ецоизчезвай доде народа не му писне от тебколкото повече стоиш бг толкова повече щети нанасяши заради простото убиха човек

320

Спирализация

преди 3 месеца

Киро постоянно плащи по медиите ,че няма да допуснат да се върнат старите времена? А през 2019г в сравнение със сега си беше идеално. Те тия времена от както е на сцената Киро сега са най-гадните през последните 20 години бре.

319

Случаен минувач

преди 3 месеца

На следващия ден Петков се прибира бесен и на пожар от гръцкия остров, а Борисов го посреща с въпрос защо и като каква е пратил на лидерска среща Лена Бориславова, която до ден днешен няма официална позиция в партията. Петков побеснява и троши с трясък стъклена бутилка върху покривното стъкло на маса пред лидера на ГЕРБ, а докато останалите лидери гледат ошашавени, Асен Василев обявява, че трябва спешно да се срещне с украинската посланичка Олеся Илашчук и се изнася от стаята.

318

Случаен минувач

преди 3 месеца

Ето фактите. След 25 юни 2023 трябва да текат лидерските разговори между ПП-ДБ и ГЕРБ по сключването на споразумение, което да изглади противоречията между подкрепящите правителството партии. Петков обаче никакъв го няма, а жена му Линда споделя снимки от семейна почивка на съпредседателя на ПП на гръцкия остров Лефкада. Знае се, че Лефкада е едно от местата за каране на любимия на Петков кайт-сърф. В София от името на Петков се появява бременната Лена Бориславова, разговор обаче не започва.

317

Анонимен

преди 3 месеца

Направиха ли психиатричен тест на Киро или вече няма нужда?

316

Ай чистито

преди 3 месеца

Новите лични документи идват вече с дигитална личност, вече и в нета сте личности и като всяка личност ще дължите данъци и в нета. Електронно ще ви грабят с две думи. Благодарение на Промяната.

315

Анонимен

преди 3 месеца

ОЛЯ ФРЕНСКИ !!!

314

Лика прилика

преди 3 месеца

Между Кирил Петков и Ивелин Михайлов няма разлика и двамата са крайни самовлюбени нарциси. Просто обслужващите ги мазохисти са с различни "каузи" едните умни и красиви другите неуки и горделиви, едните ядат буболечки за да спрат климатичните промени другите се борят да не им сложат чип и да им прочетат великите мисли в главата... И давата се големи стартапъри и млади меринджей...

313

Анонимен

преди 3 месеца

КУ-КУУУ КУ-КУУ

312

Г-н евродепутата

преди 3 месеца

Хазарта отива на 5 годишно турне в Брюксел с пълно покриване на разходите, само приходи баце, защото в "парламента да държиш микрофони е бизнес".

311

Цанев

преди 3 месеца

Ай, сифон ,бе хвалипръцко ! Не само Борисов ,а и много други могат без теб и твоята БЕЗ ТЕГЛОВНА партийка !!! Долна работа !!!

310

Анонимен

преди 3 месеца

Кирчо с Борисов ляга, с Борисов става. Обсебен е. Добре, че е Борисов, за да могат на негов гръб да си правят пиар. Толкова неадекватни не е имало в българския парламент никога. Само едно си знае Кирчо и едно си бае. Борисов, та Борисов. Загубиха 200 000 избиратели или не успяха този път да се докопат до кодовете за машините? Нали преди 1 г. Киро каза на Корнелия, че има кодовете за машините? В онзи запис сами си казаха, че без ала-бала с президента са имали 7% заедно с ДеБе. Мошеници!

309

Сега

преди 3 месеца

Тази истина е знаем,та те затова ги яд и избирателите и самите лидери на герб.Кирето винаги е бил прав но има едно Но , а то е че не е поддръжник на идеологията на русия която много от вази я харесват

308

НОВИНИ от ФРОНТА

преди 3 месеца

ПРОДЪЛЖАВА НАСТЪПЛЕНИЕТО НА РУСКИТЕ СИЛИ ОТ НЕТАЙЛОВЕ КЪМ КАРЛИВКА

307

ПРОРОК ИЛИЯ

преди 3 месеца

ЕДИН Е НА СВЕТА ИЛИЯ ПРОРОКА,А ДРУГ Е НИЩИЯТ ИЛИЯ ОТ ТБП-ДОЛИНАТА ДЪЛБОКА...

306

НОВИНИ от ФРОНТА

преди 3 месеца

ТЕЛАТА НА 254 УКРАИНСКИ ВОЙНИЦИ БЯХА ВЪРНАТИ НА УКРАЙНА В РАЙОНА НА ЗАПОРОЖИЕ

305

Йокин

преди 3 месеца

Туй с микрофона,СЕМЕЙНА ЧЕРТА.Тейко му същия уред използва.