43

Анонимен

преди 3 месеца

Затваряй това недоразумение наречено Бг, оправия няма

42

Емигрант

преди 3 месеца

С тези автомобили ще задоволят хобито на МУТРАТА да се прави на ШОФЬОР, явно отказа премиерския пост, възможно е да се "курдиса" в МВР, та където и да отиде "на гости" камерите да го "уловят" зад волана на "силен" автомобил или като депутатин когато ревизира полицейски участък да *** винаги на разположение "звяр" за да излети с 200 !

41

Анонимен

преди 3 месеца

Имат, за да се хвърлят пари на вятъра. Те не ги вадят от джобоаете си

40

незнайко

преди 3 месеца

Не разбрах,МИНИ БАРЧЕТА,ИМАТ ЛИ тия BMW,а машини за капсули кафе,за да не ЗАСПЯТ,по време на нощно дежурство???

39

Жиката

преди 3 месеца

Властта е доста притеснена от вътрешни бунтове. Просто засилва контрола.

38

Анонимен

преди 3 месеца

То имаме ли нужда от полицаи изобщо, то тъй или иначе не можеш да ги откриеш когато ти трябват :))) Гонки като лапетата ли ще правят с тези високоскоростни автомобили, че друго не се сещам да правят :))

37

кокоран палавницата

преди 3 месеца

не са фондове, фондове нашата територия не е виждала от две години, там само внасяме вече. паричките са от заемчета, и един вид инвестиция в тези дето ни пазят от народната либоф и пазят бусчетата с билетините като ги броим на козяк. нямате измъкване вече пичове. щерките на курьо че ходят в истинския арвард да знаете.

36

курьо простьото

преди 3 месеца

нашата палиция ни пази. от нашите паляци по големи нема. напред фуражки, да спасим демокрацията и евроатлантизъма. ние сме триморци, че може да ги зимате трошките и по време на ваканцийката в халкидики. че и багажниците големи, доста двуцевки загорка ще сберат. и за кренвирши че остане място. а софия бургас че го зимате за 2 часа, че можете да правите плажче по време на смяна, няма нужда от командировки на слънчака вече.

35

Анонимен

преди 3 месеца

Източват фондове, сигурно по заповед на Кокорчо той е майстор на изпразването!

34

Анонимен

преди 3 месеца

събираме капачки сега за ламборгинита на полицаите в нашият край. също и луксозни моторни яхти им трябват. като онези триетажните по гръцките пристанища с български знаменца и много златки.

33

Димо

преди 3 месеца

Видиш ли този лукс бил от фонда за пътна безопасност! Егати фонда, егати безопасноста. Вие събирайте капачки и пращайте СМСи за българската коледа, като най-заблудените ***. Някой си плаща политическия комфорт и нищо друго.Познайте кой!

32

За Всяко Ченге

преди 3 месеца

Ферари и Мутреса - от ДанъкоПлатците!

31

Цирк

преди 3 месеца

До Дедо,първо няма да смеят даги подгонят,те са страхливци,само пред обикновените хора се правят на важни и силни.

30

да, категорично!

преди 3 месеца

Бързите коли са безусловно нужни на полицаите, защото иначе разнасят бавно пиците и клиентите като Киро се нервят.

29

До 18 идея

преди 3 месеца

Стига с тази Украйна бе копейка безлична, в Украйна убиецът Путин убива деца и старци какво общо имат тук прищявките на проsтите полицаи с войната в Украйна ? Много сте проsти вие пешките на РУСКОТО ПОСОЛСТВО !

28

Факти

преди 3 месеца

Пълен бардак е в полицията,няма контрол няма дисциплина.

27

Банкеръ

преди 3 месеца

Е то,като видя Полицай с татуировки,брада,слънчеви очила и остриган нула номер и до него епилирана отдолу със силикон в джуките и циците Полицайка в раздрънкана Астра как да не им купиш БМВенце за 250 бона,които няма да спестят през целия си живот.Абсурдистан е това не държава.

26

Дедо

преди 3 месеца

И като догонят някое Ламборджини, Бентли или някое подобно , кво правим като вътре е сина на олигарх, депутат или министър......почваме да му се извиняваме ли господа полицаи ?

25

Анонимен

преди 3 месеца

Разбира се, днешните законотарушители карат много бързи коли, водещи сред тях са авантюристите от НСО. Когато налетят на някого със 100 км над допустимата скорост и той загине...виновни няма, следите се покриват, лее се набързо асфалт, "случва се", казват някои лидери.

24

Емигрант

преди 3 месеца

В ралита ли ще участват тези паля4овци в униформи ? На депутатите ще купуват нови автомобили, на тези рекетьори на пътя "състезателни" коли за да догонват някой който вместо 100 лв. им е пробутал 7 по 10 ? Колите явно са по-важни от дереджето на суверена, той може да издържа на глад, студ и природни бедствия, а както вече стана ясно ще издържи и на "ПОЛИТИЧЕСКО БЕДСТВИЕ" като дуото Тиквуний/Магнитски !