123

Анонимен

преди 2 седмици

До 12 трилионаКакви "газови" залежи в Украйна?! Къде са? Пишете наизуст глупости, нищо няма в Украйна, освен едни въглища, които в ЕС се стараят да не ги използват ; литий, който китайците разработват и солници, а сол можеш да добиваш навсякъде и не е ценна суровина. И освен това, Украйна е Русия, териториите са руски и населението е руско, това са неотдавна откраднати от Русия територии.

122

Анонимен

преди 2 седмици

Българска поговорка: Куче, което много лае, не хапе. А като имаме предвид, че кучето е *** от дребните породи, то няма от какво да се страхуваме чак толкова.

121

Ой завалията

преди 2 седмици

Това че няма да си видиш денгите е най-малкото, което ще ти се случи бе пич.

120

Анонимен

преди 2 седмици

Путин няма толкова желаещи войници, които да изпрати в европейските столици, трябва да ги бомби с ядро преди туй. Но това е пистолет с двойно дуло и едното сочи към него.

119

Анонимен

преди 2 седмици

А какво става с 1991, какво става с 1991? Изтегли ли се вече Русия до границите от 1991?

118

12 трилиона

преди 2 седмици

Към Русия се присъединиха нови 4 области - територии с полезни изкопаеми за 12.4 трилиона долара според Washington Post. 60% от въглищните залежи, 20% от газовите и 40% от залежите на метали. А освен това в Украйна има едни от най-големит залежи от титанова и железна руда, а също така въглища. В съвкупност те се изчисляват на десетки трилиони долари. САЩ остават с пръст в устата, а вече похарчиха над 180 милиарда за Украйна. ЕС загуби над 1 трилион от кризата в Украйна.

117

Едни хартийки

преди 2 седмици

Това са само хартийки Путине, но ти открадна територии. Това е много по-страшно.

116

Анонимен

преди 2 седмици

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

115

Гери-Никол

преди 2 седмици

Ела си ги вземи, муцко. ;)

114

Анонимен

преди 2 седмици

Запада премина границата, преминаха червената линия и знаят много добре, че най-нагло и нахално я преминаха, след което руски кораби се курдисаха в Куба. Какво е постигнат с това? Мислители-еднодневки, мислят какво зло да направят, без да мислят за последствията!

113

Анонимен

преди 2 седмици

САЩ обича да прави войни,като използва чужди средства и чужди човешки жертви, а Европа влезе в капана.

112

Вова

преди 2 седмици

Дедо *** "спасибо" за великое несчастье.

111

Анонимен

преди 2 седмици

Значи тия лидери от така нареченият демократичен свят не стига,че откраднаха парите на Русия Ами вместо да ги дарят на Украйна,те видите ли тия пари ще им ги дадат като заем,аз незнам как се нарича това но такава алчност и безочие показва истинското им лице...

110

Анонимен

преди 2 седмици

До Зорница - дано да започне от твоята къща, която се намира, да те подсета - в Европейска, Натовска България.

109

Зорница

преди 2 седмици

Крайно време е Владимир Владимирович да действа решително и да смаже с един удар хлебapките.

108

Анонимен

преди 2 седмици

Действията им са смешни и вредят на самите тях. След като крадат от руснаците, руснаците също могат да им конфискуват активи, пасиви и каквото материално и нематериално имат в Русия, че и не само в Русия, всичко това е напълно безсмислено, единствено си късат нервите излишно.

107

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен Толкова "развити" са били, че са умирали от глад след ПСВ, а Хитлер е окрал заводите на държавите, натоварвали са машините от заводите на влакови композиции и са ги крадяли, толкова за "икономиката" им тогава!

106

Анонимен

преди 2 седмици

путин е една сплескана жаба ако има късмет ще го закарат вързан в Хага ако не ще се клати на някой светофар ала кадафи

105

малката путя

преди 2 седмици

Малката nymя много и се събра на последък. Новите финансови санкции сринаха рублата. позволиха на Украйна да поразява цели в русия със западни оръжия. Сега поетапно почват да дават руските активи на Украйна. И няма отговор. Най-много да пусне медведката пак да kвичи.

104

Деветашки

преди 2 седмици

Човек с име на женски полов орган да остане в историята с нещо велико? Но уей!