336

депортиране

преди 2 седмици

депортиране на всички национални предатели - русофили, с еднопосочен билет към любимата им държава и родина - РоZZия. Да ходят там, да се порадват на руския живот. Хайде, бегом марш!

335

Анонимен

преди 2 седмици

Ако Путин не се предаде на Зеленски и украинските войски , Русия я очаква пълна разруха и разпад !!!! НЯМА ВРЕМЕ ....Руската армия е първобитна ,циркова сбирщина и не е нужно в Европа ,да има казарма ...

334

три страны

преди 2 седмици

размещением F-16 на зарубежных аэродромах оказался убийственным для Польши, Румынии и Болгарии. Теперь под прицел России попадают сразу три страны НАТО

333

УКРАИНЦИТЕ МАСОВО БЯ

преди 2 седмици

УКРАИНЦИТЕ МАСОВО БЯГАТ ПРЕЗ ГРАНИЦАТА заради задължителното военна служба

332

Феминистът.

преди 2 седмици

А вие не искате ли да отидете в Париж? Вече не е толкова трудно, колкото по мое време. А вижте, ромите дори ходят навсякъде вече.

331

F16

преди 2 седмици

При включването на F-16 от страна на НАТО става по-вероятно задължително елементарна военна подготовка, Тези F16 ще ca в Бургас, имаме нужда от войници, които да защитават тези F16.

330

Анонимен

преди 2 седмици

Трябва да се затвори границата за сички бг. Няма как един да ходи казарм а друг се крие в Париж примерно за да не е военна служба.

329

Русия нищо не губи.

преди 2 седмици

Русия нищо не губи. ЕС губи, защото плаща грешни пари за да държи в изкуствена кома Украйна.

328

Феминистът.

преди 2 седмици

"Ами", ама аз семейството си ли ще защитавам? Държавата много добре знае, че семейната обич и преданост са безгранични. И ако тази държава с пропагандата си успее да застане между мен и майка ми, между баща ми и брат ми, тя успешно ще се възползва от безграничната семейна обич (в изолираните си индоктринационни центрове, наречени казарми) до такава степен, че да умирам с радост и за Министерство на земеделието.

327

Генерал Евгений Бужи

преди 2 седмици

Генерал Евгений Бужинский каза по руската телевизия, че в момента в който самолетите F-16 бъдат разположени на територията на България, Русия има пълното право да унищожи летищата за базиране незабавно след като зафиксира първия полет към Украйна, като първо ще бъде нанесен смъртоносен ракетен удар по изваждане от строя на системите за ПВО. Както е известно, ПВО системите на НАТО са неспособни да противостоят на руските ракети. Русия разполага с ракети, които могат да поразят всеки аеродрум в Европа, независимо от наличието на ПВО системи

326

1

преди 2 седмици

И какво ще включва. Щото не вярвам да да дат калашници на хора.

325

Дайте военно обучени

преди 2 седмици

Дайте военно обучение на украинците в хотелите

324

Анонимен

преди 2 седмици

Наборната служба е лоша система. Затова я има професионалната служба. Трябва да се развива техниката. Живата сила е помагала единствено ако я има повече от патроните на противника в миналото. Сега един дрон от много голямо разстояние има много повече възможности.

323

2

преди 2 седмици

Началниците искат война, не се правете на неразбрали.Еврожендърите много искат някой да воюва с руснаците, ама да не са те.Щом Радев го казва, значи е обсъждано в НАТО и е дадено поръчение.Ако ще ги готвите за война с Русия, трябва две години казарма.

322

Ха,ха

преди 2 седмици

На Радев партията се провали,още преди да е създадена.Войнолюбец.

321

Абе

преди 2 седмици

До Ла..номорие Те руснаците и с украинците бяха братя, ама виждате какво стана!

320

Феминистът.

преди 2 седмици

Този армейски индоктриниран човекомразец отново иска децата ни за публична държавна собственост. Нарочно ли премълча за великото пособие от лев и петдесет на месец. Кой го е получавал? Ами аз съм го получавал. Само държавата е способна да се гаври по такъв отвратителен начин. Не стига, че и дължах живота си, ами трябваше насила да търпя и това отвратително унижение. Нали знаете, че в казармата системното унижение е инструмент на "възпитанието". Възпитание в какво? Да умирам по навик.

319

Дам

преди 2 седмици

До така еТъпак!

318

Ла..номорие

преди 2 седмици

НАЛИ РУСИЯ Е МАЙКА НА БЪЛГАРИЯ - КАК ЩЕ НИ НАПАДНАТ...???

317

Ами

преди 2 седмици

До бай Добри Джуров Да ви кажа, те по- възрастните са служили и имат подготовка! Въпроса е, ако на младежите се даде оръжие да защитават семействата си, какво ще правят с него? Ходите на разни дати да почитате загиналите за България, а отричате войската!Или всичко е само отбиване на номера? Онези хора да не са били по- прости от вас, че са отивали да се бият за Родината си? Не забравяйте, че благодарение на тях България съществува толкова години!