15

Българин

преди 2 седмици

Защитата от дронове вече трябва да е нещо напълно нормално. Не само в конфликтните зони, а и навсякъде по света. Има схеми в интернет на дронове от типа направи си сам. За под 1000 лева можеш да си направиш дрон с обхват 10км, на който можеш да прикрепиш всякакъв вид взривно вещество. Абсолютно анонимно може да прелети оператора на дрон до всяка една точка и да причини щети.

14

до 1 морски

преди 2 седмици

Кой ти коги на гомноморието вече бе чуек? 2-3 батки по ханцузи, 2-3 каки работнички от карнобатските села и 2-3 софийски гамена да се надрусат.

13

Анонимен

преди 2 седмици

Как сте тази сутрин, неграмотни бачкотещи бачкери русофили?

12

Анонимен

преди 2 седмици

Знаем, да. Затова руската смешка остана без черноморски флот, защото сваля всичко наред хахахахахахахаха

11

Мужик

преди 2 седмици

Само така, бой по каските на злите джуджета. Пуцайте по поданиците на императора джудже!

10

Христо Христов

преди 2 седмици

До 7 "УКРИТЕ ГИ ЧАКА МНОГО АМА МНОГО ТЕЖКА СЛЕДВАЩА ЗИМА" - а ЕС?

9

циганин с рексона

преди 2 седмици

До Майор от запаса да ми обясниш как "продължава успешното настъпление" в населено место, с по малка численост на населението от село в северозападна българия?

8

Христо Христов

преди 2 седмици

Русия трябва да даде безплатно оръжие на всички групировки,които са против британски и френски бази близо до териториите им. Единственото изискване трябва да е да ги използват.

7

ИВАН

преди 2 седмици

УКРИТЕ ГИ ЧАКА МНОГО АМА МНОГО ТЕЖКА СЛЕДВАЩА ЗИМА! ДА МУ МИСЛЯТ! А ТОВА ЧЕ *** ЗА УРСУЛА И ОНЯ С ДЕМЕНЦИЯТА НЕ ГО КОМЕНТИРАМ

6

Евразин Алахакбаров

преди 2 седмици

ае татаре, да не е екипажа на некоя от гемиите дето прекараха от балтика до куба да е поискал политическо убежище в сащ, та от сутринта новините са като се едно сме петък икиндия

5

Христо Христов

преди 2 седмици

До 3 седмици същите новини за британските бази във Фолклъндските и френските в Тихия океан!

4

Домбил Бомбасов

преди 2 седмици

чиста случайност е че след като украински бомбардировачи потрошиха белгород, изненадващо са свалени 100500 дрона. предполагам не са били ято щъркели.

3

Майор от запаса

преди 2 седмици

Братушките продължават успешно да настъпват под Новоалександровка и Очеретино, вчера са освободени от киевските нацисти селата Прогрес, Евгеновка и Сокол. 57-*** фашистка бригада на ВСУ е разлика на пух и прах под Харков, фашистите бягат, на тяхно място отиват на cмрът 3-та нацистка бригада Спартан.

2

IQ 3.14

преди 2 седмици

как така ги свалят със стотици и има само скинати кабеле, и баш тия дето удариха задхоризонтния радар у су57цата не можаха да неутрализират. пълна липса на малшанс значи

1

морски

преди 2 седмици

И покрай тази война ще има все по-слаби Сезони на морето ни.