58

Анонимен

преди 2 седмици

До 52 - Но ако го намери и заколи, щв ревете, *** трвябва д алежи в затвора, нали?

57

Анонимен

преди 2 седмици

До 57 - А всипки месияди?

56

Анонимен

преди 2 седмици

До 54 - Давал съм координати на хора, когато са го искали. Лошото е, че после полиция, съд а у ... Не емоя вината, *** са се скарали ...

55

Сайга 12

преди 2 седмици

До Едно не мога Арбалети и лъкове от всякакъв клас в Р България се продават свободно. В повечето оръжейни магазини за такава покупка не се изисква даже и лична карта, за разлика от най-елементарен газ-сигнален пистолет/револвер или пневматично оръжие. Поради проста причина. Нямат цевна кутия, цев и затвор, и от там нямат и фабричен номер. И въпреки изключителната мощ на тези метателни оръжия, се поръчват даже и през нета!

54

Изчадие адово

преди 2 седмици

Да му се върне цялото сторено зло! Ще посяга той на живот

53

Анонимен

преди 2 седмици

Еми видяли са че за убийство на човек дават условна, а като се обадиш на 112 оператора ти казва: Не ни занимавайте и затваря. И са решили да си правят каквото си искат в тази анархия, знаеки, че ще останат безнаказани...

52

Едно не мога

преди 2 седмици

Да разбера! Що за психопат трябва да си за да убиеш хладнокръвно едно такова голямо и благородно животно, като преди това го раниш в краката и гледайки го как се мъчи да го доубиеш! Този *** трябва да се намери - не всеки има достъп до арбалет и то явно не какъв да е, нека полицията и Прокуратурата да се самосезират, че утре този психопат може и човек да убие!

51

Анонимен

преди 2 седмици

До grr Браво! Много си смело бе, ама пред клавиатурата. Кой чакаш да ти го даде? Ми *** и го намери. Да те видим като си толкова отворено!

50

Анонимен

преди 2 седмици

Ако добичетата са били пуснати и на някой му е писнало да му съсипват труда е логично да се стигне дотук. Все пак това показва, доколко на тази територия липсва държава, щом хората тръгват на саморазправа.

49

Анонимен

преди 2 седмици

ама какво сте се хванали за това че конете били на свобода - нали от ЕС това искат - свободно отглеждани животни

48

grr

преди 2 седмици

доживотен затвор за ***. Или да ми го дадът на мен...ще му подсигуря всекидневно посещвние от кон...изотзадзе

47

Анонимен

преди 2 седмици

Този случай със сигурност има предистория, но собствениците на конете се правят на луди

46

Ббб

преди 2 седмици

Всеки си пази собствеността, едни движимата, конете, а други недвижимата, земята.. Където се сблъскат става страшно..

45

анонимен

преди 2 седмици

Питайте ги тези собственици, дето ги дадоха по телевизията, какви пари са получили досега за тях от ЕС и какъв труд полагата за тези коне?!

44

Анонимен

преди 2 седмици

Да наемат конбой ( каубой ) да ги пази нощем.

43

АК47

преди 2 седмици

Отвратително!

42

Хайде

преди 2 седмици

сега защитниците на коньовете да си представят, че имат стопанство, където си отглеждат продукция. Това си е труд от всякъде. И изведнъж, се появява коне, неизвестно откъде, тъй като тези животни могат да изминат километри, които изпотъпкват всичко. И най-вероятно са на някой тарикат, взел пари по европрограми с които си живее луксозен живот. Та тези същите животни изпотъкват и изяждат всичко, и много добре се знае, че каквито и оплаквания да се пишат, ще е глас в пустиня. К во праЙм?

41

Анонимен

преди 2 седмици

Да беше ги нацапал с пейнтбол,щеше да е предупреждение,волни същества са,жалко,щом и на конете посягат вече, чий ред идва...Хаоса и безстопанствеността,водят до още хаос агресия и мъка,старозаветните времена днес.

40

Nov

преди 2 седмици

Конете са диви животни и е нормално да са в природата. Защо да се затварят в обир, ако стопанин няма намерение да ги ползва в стопанството? Подобни убийства са недопустими.

39

123

преди 2 седмици

Това е огромна жестокост към тези благородни животни.Думи нямам да опиша какво чувствам.Каквато и да е причината, не е това начина и този убиец със сигурност не е нормален човек.