245

Русобил

преди 2 седмици

След като превърнаха в кошмар живота на руснаците сега джуджетата искат да прецакат и нашия живот- няма да стане.

244

НОВА ПОРЦИЯ

преди 2 седмици

СТАРИ СМЕШКИ....

243

Пенсионер

преди 2 седмици

Не мога да си представя че този гном е бил президент на Русия. Беше по нисък от тревата .Истинския президент и тогава беше Путин. Какво цели с тези п.ро-ст-отии ?

242

keizer soze

преди 2 седмици

Да бием империалистите! Всяко яйце - бомба, всяка кокошка - бомбардировач! От тутраканската селищна система... :)

241

Фют

преди 2 седмици

Значи, не е важно на мен да ми е добре, важно е на Вуте да му е зле. Няма по -пропаднали и долни същества от чебурашките.

240

1912

преди 2 седмици

Някой може ли да познае на колко водки го е написал това Медведа?

239

morgan

преди 2 седмици

от къде толко *** в та зи държава

238

Анонимен

преди 2 седмици

Тва водката прави чудеса :)))))

237

Анонимен

преди 2 седмици

Видиш ли руснак, бухай до последно. Тия са баси гнусните твари.

236

хах

преди 2 седмици

Е нали не работеха санкциите .... БВП на русия бил се увеличил, ами увеличил се е , но този който знае какво е БВП, знае , че произведените оръжия и снаряди влизат в сметките при определяне на БВП, т.е бай руснак не хваща нищо. Средните лихвени проценти ще гонят 18 %, после санкциите не работели...

235

анонимен

преди 2 седмици

Само из-ро-ди могат да желаят КОШМАР на обикновените хора! За жалост, винаги ги е имало, историята го е доказала!

234

Анонимен

преди 2 седмици

ХА-ХААААА *** то вашия живот е кошмар в Блатная бе алкохолик ссмотан.Нема по-ттъпи ккопелета от ваттниците.

233

ИВАН

преди 2 седмици

Тази пръдня пак се размириса.

232

Хи хи

преди 2 седмици

Компютрите са китайски чудеса, идващи от комунистически Китай ! Вий що не пишете на американските компютри отпреди 30 години, със 100 кила монитор, флопи, модем който заема тел линия с часове, и 20 Мегабайта диск ?????

231

До227

преди 2 седмици

Май не си в час от къде какво иде.И това което си написал на китайска операционна система ли е и копютъра свързан с нета чии чудеса са бе мушморок?

230

Хей червенушки

преди 2 седмици

100% от децата и внуците на руските държавници на високи постове са западни възпитаници.Завършили са вАнглия,Америка,Германия,Швейцария. Учат там,имат къщи и имотии след товаживеят и работят там.Родителите са патриоти,говорят че Русия е 1,обаче пращат децата си на запад и се хвалят с това !! А ,,краварите" са им дали ,компютъра,Интернетработещ под американска операционна системаЗаплашват да им хвърлят атомна бобаqmfod,ekd r; също от ,,краварите"Не заплашват да се конкуриратс IBM Apple и т.н

229

malgiorno a tutti

преди 2 седмици

До Тиква: Ще кажат те, "великите" гомораши со все мечведа и също "великите" иктери мечо-кухови, да, цитирам "пия, пия бира със ракия, / няма спирка мой'та простотия", наистина напираща и неспираема и дива сила са, кат' диария на мегданя - ще напъва, ще напъва, па накрая ще потече надоле по бутовете и хоп - от крачолите :))).

228

Тиква

преди 2 седмици

Гей-7 , щтумбарфюрер Урсула и други хиени,мислят как да се спре Русия и Китай,хе хе хе, късно укрофашисти и Нацистка Европа, късно,от тук нататък ще бъде това което Велики ще кажат .Радвайте се на тиквата русенско варено и наркомани от усраина.

227

malgiorno a tutti

преди 2 седмици

Вълееее ("въй" / "въх" + "леле") :)))! Получиф' сърцетуп, 'фана *** уплах, 'целийо са разтресоф' от ужасТ :))).Туй гоморашите са много страшно нещо, направо тепат кочо с мотик'та (ама от смях), кат' черен облак са надвиснали (черен, щото от хитрост решили да се топлят в тяхнами теплушками, ама горейки "гуми" за лада к'ранта / глина, толкоз' им е акъло') и аха да се изсипе от него нещо (най-вече сажди и мръсотия, пълен смех).

226

тиквооо проста

преди 2 седмици

не ти се разбира от слюнките