154

Те

преди 2 седмици

На снимката банда крадци.

153

Анонимен

преди 2 седмици

Прждэлговот до лэжат укрите, че ще влязат н ЕС и НАГО. А какво, ако влязат" Какво ще стане? Те, тяма да влезнат, но хипотетично ако? Кой ще спечели от това, щото САЩ сае имат за пълноправни собственици на украината и не знам какви добрини чакат укрите, които да са в тефен интерес.

152

Цирк

преди 2 седмици

Какво тъпо и пошло шоу....

151

Факт

преди 2 седмици

Г-7 са фалирали и инструмент на сащ,нищо повече

150

Христо Христов

преди 2 седмици

До 168 "Дупе да ни яко. Ще ни изцедят родината за краварските интереси." - така и трябва. Нали 80% гласувате НАТО да ви командва? ПП. Тиквата още преди две години ви каза, че европеидните про'с'таци само мачкане заслужават, нали?

149

Анонимен

преди 2 седмици

Срещите на Г7+ЕК стават все по-незначими и изолирани от променящия се свят. Червеят е прокарал куп лабиринти в сърцевината на красивата ябълка. Ще мине време докато увехне, но теглото й намалява с всеки изминал ден.

148

Молим.......???????

преди 2 седмици

Тия карикатури ще противодействат на Русия, Китай, Индия и Иран...........??????????

147

Анонимен

преди 2 седмици

Кво сега и с Китай ли ще воюват, кво са им направили кикитата, аааааа ясно, изкупили са 1/3 от краваския дълг и са ги хванали за камбанките икономически и краваря насъсква подчинените си срещу тях.

146

Справедлив

преди 2 седмици

Това са невменяемите , които развалят мира по света !

145

Шоп

преди 2 седмици

До .....: С ниско заплащане те държи лошата ти и неефективна работа, не нещо друго..

144

.....

преди 2 седмици

Англосаксонците и техните поддръжници никога не са искали силна страна на балканите,затова смачват България и я държат с ниско заплащане и стандарт,същото важи и за Сърбия която разпарчатосаха Югославия защото беше станала силна.Сега виждат че на изток Русия и Китай напредват технологочно и финансово със собствена обменна валута за Брикс и започват мръсните си номера,чудят се какво да измислят!Но залеза им скоро настъпва и те го знаят това!

143

Факт

преди 2 седмици

Г 7 се превърнаха в шайка крадци,тези страни нямат никаква икономическа тежест в света а са слуги на сащ.

142

Зозо

преди 2 седмици

..... разходи 2% от БВП, определена за членовете на НАТО.... Хахахахааа, а едно време бай Тошо даваше 12% от БВП годишно на Масква за скрап. И магазинът празен, пенсия 36 лв.

141

Петър

преди 2 седмици

ФАЩ потъват все повече и поече.

140

Ето как

преди 2 седмици

Доставките на оръжия за Киев ще станат задължителни за страните от НАТО, те ще се координират от командни структури под ръководството на генерал Каволи, -докладваниСтолтенберг. Дупе да ни яко. Ще ни изцедят родината за краварските интереси.

139

Анонимен

преди 2 седмици

Тези са бавноразвиващи се. Светът не е замръзнал в центъра на тяхната измислена демокрация, която според тях няма алтернатива. Ми сори, но западът е супер изостанал в момента и няма помен от цивилизация. То и никога не е имало. Винаги са крадяли чужди цивилизации-кръстоносни походи, колонизации. А тяхната цивилизация собствено производство се гради на светата инквизиция и горене на книги.

138

Анонимен

преди 2 седмици

Сам да съм си в трамвая, пак ще се бутам! Еднополюсен свят, управляван от неземните САЩ-мечтата на всеки демократ и невроатлантик! От къде тези руснаци и китайци имат наглостта да се пречат на демократичните диктатори да установят едноличния си световен ред!

137

Анонимен

преди 2 седмици

И защо трябва да противодействат на промяната на света, те що си мислят че света не трябва да се променя!? Защо света трябва да живее според интересите на 7 страни или по скоро интересите на 1 страна!?

136

?????

преди 2 седмици

"воденият от демокрацията световен ред" с това изречение се обяснява и изчерпва всичко за измислената ви демокрация зад която се криете и налагате световният си ред който си е чиста диктатура, Губите по всички линии, все още се опъвате но ще ви се наложи да го признаете, нямате ресурси за да сте на измисленият си "връх" чисти агресори и окупатори сте си.

135

Наблюдател

преди 2 седмици

А защо трябва някой да противодейства??? Не може ли да се конкурират ? Явно така наречената геополитика е нищо повече от бой между футболни агитки. Ама футболните агитки се състоят предимно от ***, докато тия от Г7 претендират че са културини и образвани...