275

тъпомер

преди 3 месеца

Как сте бре злобюлчета,сега и Радев ли е руски шпионин,злобейте и се молете да не размаха пак юмрук,бокови ***...

274

РАЗЕДИНИТЕЛЯТ...

преди 3 месеца

НЕЗАБАВНО ДА СЕ МАХА, ЗАЩОТО НЕ НИ ОБЕДИНЯВА, А ВСЕКИ БОЖИ ДЕН НИ РАЗЕДИНЯВА.....ДА СИ ПРАВИ ПАРТИЯТА И ДА ПРЕДЛАГА ПОЛИТИКИ...

273

Българин

преди 3 месеца

На човек, размахал юмрук и спретнал преврат/с парите на Черепа/ за да спаси собствения си Г'з, уважение ...нулево! Както казваше Борисов, ще дойде време когато ще разберете ,че тоя и това семейство, се интересуват само от ...себе си! Никога няма да си каже, в какви зависимости е затънал, с какви компромати са го стиснали за топките, че бърза да блесне със своята сервилност!

272

Анонимен

преди 3 месеца

Радев - най големият негодник ,злобар и руски кавал в България ... Не го очаква нищо добро, заслугата за което е фелдфебелският му , путиноиден акъл ...

271

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 270 - Не само дебеланковците завиждат. А неуспелите и комплексирани по тая причина хора. Човек, когато е постигнал нещо в живота, уважава и чуждите постижения, не тича да ги омаловажава с глупави доводи. Ама, народ всякакъв, на мен Радев не ми пречи, напротив, симпатичен ми е.

270

Анонимен

преди 3 месеца

радев е господин другаря никой след мандатаму никой няма да го знае ще копа домати на село

269

Ха ха ха,

преди 3 месеца

За какво да му завиждам на Тоя ,бе! Че може да се върти ва лоста кат Шебеck ли! Това изтъкано от злоба лице, празен поглед, и грам одухотвореност няма в тоя!

268

Елементарен човек е

преди 3 месеца

Радев, първосигнален. Сринах се от смях, когато, по руски образец, шпионираше с дронче прозорците на Тиквата.)))) Не ща Радевите да ми пращат подслушващи дронове или да ми слагат бръмбари зад контактите вкъщи. Само когато се караме с жената и децата, може. Да кажат кой е прав. Когато обаче с тъста спорим за държавни работи, не ща да ни арестуват за мр-ъ.сни политически вицове, както правеше Бай Тошо. Президент ли? Лукова глава!

267

Анонимен

преди 3 месеца

Г-н президента е whole snack. Определено не пие по 2л бира вечер и не цъка по форумите. А тук завиждат дебеланковците.

266

Стига бе,

преди 3 месеца

...Радев бил "по"добър"? Със какво ? С машинките на Мадуро ли, с "аллабалата" с Президента ли, договорът с Боташ ли, или с пътят на Копринката?

265

Анонимен

преди 3 месеца

До 265. Вярвай си, кой ти пречи. Всеки има право на фантазии.

264

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 266 Не мечтай, Радев май не е обратен. Видя го гол и айдеее - мераци!

263

Анонимен

преди 3 месеца

Много се замечтавам напоследък като го видя Г-н Президента. Де да изглеждаха така повечето от тия в парламента, а те втасали козунаци.

262

до 251

преди 3 месеца

Тука във форума може и да кажеш, че си летял в Космоса и си бил на експедиция до Еверест 16 пъти и си намерил лек за ХИВ. Реалността е коренно различна. Истината е, че Радев е президент, защото е по-добър от 99,99% от нас. И огромна част от населението е зад него.

261

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен Гледаме от другите държавни глави. Те го плюят, т.е. бзикат се много повече.

260

Анонимен

преди 3 месеца

Еййй, много плюене тук, направо сте подмокрили. Много комплексар, много нещо!

259

Анонимен

преди 3 месеца

политиците поне се скриха, а ти не се скри дори като разкриха далаверата боташ

258

Анонимен

преди 3 месеца

257 Накрая всеки получава това което заслужава.

257

Анонимен

преди 3 месеца

До 257. Какво те бъркат минусите? Това ли гледаш? Ква партия, кви пет лева? Нинова не важи вече, старите комунисти умряха, а инициативният му комитет са с единия крак в гроба - от пенсионер нагоре. Младите не му се кефят, защото не си падат по казармен ред. Средното поколение е скептично. Не си познал.

256

Анонимен

преди 3 месеца

Страх тресе ПП,ДБ, да не ги подслушат пак. Чакаме следващия пикантен запис.