66

Смях в залата

преди 2 седмици

До 60 TheGreatest. Поредния схемаджия-измамник Ивелин Михайлов от бутафорната куха партия "Величие" има 40 Фирми регистрирани!!!! Да го съжалиш горкия, дължал на държавата повече от половин милион данъци и ... измислил схемата да влезе в политиката, че да се налапа с партийни субсидии...и ***-шараните му додоха шанса...

65

Напротив!

преди 2 седмици

Мъдри лидери има - Асен Василев, но простите не му дават да изплува от казана, дърпат го да краката, цапат го с катран, клеветят го, оплюват го !!!

64

Анонимен

преди 2 седмици

НДК не е почистено, има останали много графити по терасите и по парапетите. Доизчистете си ги. Дребно е, но точно с това се хвалихте и естествено не е вярно.

63

Анонимен

преди 2 седмици

Вземете обесете ман... Иван Костов публична екзекуция да видите дали няма да, се промени модела

62

Анонимен

преди 2 седмици

Само Пиночет може да вдигне страната ни на крака много има за трепане

61

Въпроса е по-скоро

преди 2 седмици

"защо младите са също толкова корумпирани и прогнили като старите?". Иначе млади има в парламента колкото щеш.

60

TheGreatest

преди 2 седмици

Да го ду хат дъртаците време е да ВЕЛИЧИЕ!!!

59

TheGreatest

преди 2 седмици

Достатъчно дърти Съвеццки пръ дни в управлението.Доказафа че са некадърни и скопени.Аналнопосатливи Ку 4ки .Време е младите да поемат ВЛАСТТА!!!!Време е за ВЕЛИМИЕ!!!!

58

Анонимен

преди 2 седмици

Какви млади ? Те емигрираха , да не са луди да стоят тук на високи цени и ниски заплати . Стрите лидери толкова се провалиха за 34 години , че ще бъдат линчувани .

57

Хмм

преди 2 седмици

Защото старите се страхуват, че младите нямат никакви задръжки и също така компромати с които да се управляват.... Това ми напомня и за БАН.... истинско свърталище на пенсионери. Никой не иска да работи - само чакат заплата и не дават на новите да правят промени. Същото е и в политиката - никой не иска резки промени... страх и паника.

56

Анонимен

преди 2 седмици

Говорилник. Никаква идея не чух.

55

ноне

преди 2 седмици

Докато питат хора като тези две лелки защо няма млади лидери в българия никога няма да намерят отговора.

54

none

преди 2 седмици

Аз мога да ви кажа защо липсвам от българия но никой не ме пита. На 35 години можех да съм много по полезен в българия отколкото в чужбина. Надявам се някой ден да мога да допринеса за българия с каквото мога.

53

Коментарите на стати

преди 2 седмици

Тук, много се прекалява с лъжите, разпространяват се тенденциозно неистини, за да не кажа лъжи! Голямото преселение на българите се осъществи през 90-те години на миналия век! Последните години заминават временно на работа, която естествено може да стане постоянна! Непосредствено преди Ковид пандемията се бяха върнали млади хора с цел да развият бизнес, който да е наличен преди предстоящото влизане тогава в Шенген и Еврозоната! Обаче всички си спомняме вдигнатия юмрук и хаоса след! него

52

Анонимен

преди 2 седмици

хората искат млади, гласуват за тях, но те или бързо се главозамайват, или не са достатъчно компетентни

51

баба мара

преди 2 седмици

младите в българия не се допускат до властта старите му-цу-ни държат здраво и не пускат кокала 30 години едни и същи отвратителни ти-по-ве нови избори наесенхр иванов напусна дб но иска комисар в ес а нинова кои и вярва на оставкатавеличие е ам проект за патерица

50

бегай в русия

преди 2 седмици

До АнонименМладите започнаха да се връщат понеже се усетиха, че всъщност тук въобще не е зле. Ама тукашните *** не знам как ще се излекуват. Да идат малко до Русия или Беларус да видят как е. Може да им уври акъла.

49

Хо хо

преди 2 седмици

Най се кефя на Кики и Кокора като лидери, Единия продал на Ноле и Опра сухо кисело мляко, другия международен измамник и тука ги назначили за меринджеи. Да не говорим за голите Спец и Рундю. Толкова за младите лидери.

48

Анонимен

преди 2 седмици

Бойко е краднал ама и магистрала направил а Кирчо какво е направил---бебе на Лена-за друго не се сещам

47

Анонимен

преди 2 седмици

Младите трябва да бачкат и да правят деца. Не да се състезават за началници.