153

Анонимен

преди 3 месеца

Излагал ни бил в Европарламента? Ицо е умен и знае какво говори. А Радев, дето ни излага по целия свят?! Където седне, където стане хората се бъзикат с президента ни.

152

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 132 Завиждаш му на новата заплата, прозрачен си.

151

Анонимен

преди 3 месеца

До Сата НАТО Същото важи и за Волгата ***. Само ще кротува, защото никой няма да му разбира руския език, нито ще има нерви да му изслушва монолозите.

150

Анонимен

преди 3 месеца

До Българин Ако имаше етична комисия, никва копейка нямаше да може да припари до регистрация.

149

Анонимен

преди 3 месеца

Закономерно било,а ако не се беше класирал за ЕП ,щеше де ревеш с пълно гърло,че изборите са манипулирани! Там ще гласуваш ли със среден пръст?

148

Рендето

преди 3 месеца

""""""Ицо Хазарта: Всичко, което се случи на тези избори е закономерно, то е част от пътя"""""""""""""" -------------------- Прав си, брато!!! Абсолютно всичко у Бг е мноооооого "Закономерно", ама мноооого, шъ знайш!!!! )))))))

147

1234

преди 3 месеца

Тука всички плюят как можело да влезне в парламента...ама 90% не са гласували на изборите от коментиращите. Другите 10 са копейки и гербери изцъкнали по маса шит :D

146

Сата НАТО

преди 3 месеца

Нито ще показва средни пръсти, нито изобщо ще му се чува гласа. Само ще кротува, за да си получава петцифрената заплата в евро. Без помощта на тия 27 000 ***, които са го вкарали в ЕП, това ништожесво такива пари нямаше да види посмъртно.

145

анонимен

преди 3 месеца

Ице, Ице, това че си сложил сако и вратовръзка не значи, че си станал интелигентен. Що не продължи с пеенето (ако може да се нарече така) или и там вече не те биваше.

144

Сата НАТО

преди 3 месеца

До Анонимен 113..... от музика би спечелил няколко пъти повече пари, отколкото от политика, и се захваща с политика със съвсем други цели! Ама простия и беден копейко, все си мисли че всички са в политиката само за пари! Андрешковско мислене ------////------- Явно си тотален иддийод, за да му верваш... Освен това той никога не е изкарвал пари с музика, а с вид стихоплетство, известно като клозетна поезия.

143

Пепатил

преди 3 месеца

Да, от пътя надолу...

142

ГНЕВЕН

преди 3 месеца

"Г-н Депутата гледа девствено..." и "никога няма да има хемороиди..." Господи , Ристо Наркомана вече е евродепутат...Българио ,отиваш си и нищо не може да спре този разлагащ процес...Ужась ,вече нямаме държава , само територия с откачени евроДжендъри ,натовци ,атлантици и подобни безполови т.вари...

141

Анонимен

преди 3 месеца

За първи път софийските наркомани имат свой представител в европарламента. Там обаче той ще бъде част от групата "Обнови Европа", в която членуват и ДПС. Честито!

140

Няма такава държава

преди 3 месеца

Честито на Ицо Хазарта-ЧИСТИ 2.2 МИЛИОНА ЕВРО В ДЖОБА НА ХАЗАРТА , ДО КРАЯ НА МАНДАТА!ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИ МУ!И ПОСЛЕДВАЩА ДОЖИВОТНА ЕВРОПЕНСИЯ ОТ 6.8 ХИЛЯДИ ЕВРО МЕСЕЧНО ,ГАРАНТИРАНО ИНДЕКСИРАНА ВСЯКА ГОДИНА!А балъците да работят по 12ч ,за да си платят сметките ,ако не им ги вземат за курортистите от Оссрайна, или за допотопни самолети от новите ни колонизатори от ФАЩ.

139

заяждане

преди 3 месеца

НДК не е почистено, има останали много графити по терасите и по парапетите. Доизчистете си ги. Дребно е, но точно с това се хвалихте и естествено не е вярно.

138

ицо комара

преди 3 месеца

Пълно падение с тоя ***.

137

Анонимен

преди 3 месеца

"- Искам да ида в парламентаааа!- ***. Никога няма да имаш хемороиди." Цитат от песен на депутата Христо, известен още като "Гръбнака на медузата". Наркоман, излекуваха ли ти хемороидите? Жална майка България.......

136

Българин

преди 3 месеца

Няма ли поне някаква етична комисия за тези евродупетати ? Или поне някакъв орган , който да пази поне държавния авторитет от подобни подгъзльовци като дупетата Христо ? Или вече е без значение дали съществува България ???

135

Далай Лама

преди 3 месеца

Тоя пич ще каканиже рапърски рими и ще бърка със средни пръсти в ушите и носовете на евродепутатите. Еееех, каква пиеска ще им спретне депутата Христо ! Е сега ще разберат европейците какъв е българина !

134

абе

преди 3 месеца

как е на белгийски ицо хазарта :)