59

none

преди 2 седмици

Това ли са ви геройет ?

58

Анонимен

преди 2 седмици

да го турат до ален делон

57

най-добре

преди 2 седмици

На гробищата

56

Анонимен

преди 2 седмици

На ,/ТАБЕЛАТА ,НЕ ПАМЕТНА ПЛОЧА/ да се изпишат имената на всички велики актриси от креватната гимнастика.ЕДНА БУТИЛК ОТ ГРАНИТ.ЗБОГУМ.Да не се забравя правописа на министъра на културата

55

Анонимен

преди 2 седмици

Спрете се с тази комунистическа пропаганда бе! Утре ще вдигнете паметник и на пияницата Славков! Кога ще ви узреят главите, че онова време беше зло!? Духовно робство! Партията ви накара да се откажете от Духа, заради хляба. Празен материализъм. Ядене и пиене, никаква духовност. Култура без духовност няма. Толкова за "културата" на соца. И сега сме същата кооочина, понеже умствено все още си живеем в "соца".

54

Анонимен

преди 2 седмици

Където и да му направят паметник, няма да изкара дълго. Ще последва съдбата на съветската сгаан и така е редно. Голям актьор, ок, но безнравствен човек. Разврат, изневери, извънбрачни деца, чревоугодие... Това ли трябва да бъдат героите на България?

53

Анонимен

преди 2 седмици

На мястото на Сталиаксандър Невски

52

Анонимен

преди 2 седмици

Долни нагли кривоняги. Нямаме нужда от паметник на доносници и червенимакаци. Да му сложат паметник където е погребан и в частния си имот. Иначе След месец два и веждичката ще иска паметкик в народния театър, както и 240 знайни и незнайни герои, които се сменят през година или на няколко месеца. И за тях паметници къде ще ни ги набият?

51

Николай

преди 2 седмици

НИКЪДЕ НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ПАМЕТНИК А ЧАСТ ПО СКОРО ДА БЪДЕ ПРИЗНАТ ЗА ЧАСТ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА СИСТЕМА ДОПРИНЕСЛА ЗА УНИЩОЖЕНИЕ НА ХИЛЯДИ ЧЕСТНИ БЪЛГАРИ. ВЕРОЯТНО Е БИЛ АГЕНТ НА ДС И Е ПИСАЛ ДОНОСИ СРЕЩУ КОЛЕГИ. ВРЕМЕ Е ДА БЪДАТ ИЗПЪЛНЕНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА ПРОИЗТИЧАЩИ ОТ ДЕЙСТВАЩИЯ ЗАКОН ОПРЕДЕЛЯЩ БКП КАТО ПРЕСТЪПНА ПАРТИЯ . ТОЗИ БЕЗДАРНИК Е ПОЛЗВАЛ ХИЛЯДИ БЛАГИНКИ ЗА СМЕТКА НА ЧЕСТНИТЕ ХОРА. НЯМАМЕ НУЖДА ОТ ПАМЕТНИЦИ НА ПРЕСТЪПНИЦИ.

50

Анонимен

преди 2 седмици

Ламбо трябва да го направят като 20-30 годишен, от времето когато е бил секс символ и селянките са бягали към София ЗА МЪЖЕ, като Цецка Цачева и Данчето!Не на 80+

49

Анонимен

преди 2 седмици

То както е тръгнало и на пожарникарите ще трябва да им се прави паметник!

48

Анонимен

преди 2 седмици

На й- добре е да се проведе референдум!

47

Анонимен

преди 2 седмици

Поне е топнал чушката неколкократно от наивните студентки, нали бил плейбой :)))

46

Анонимен

преди 2 седмици

Някъде по-тайно място че демократичните и ФК агитки ще се гаврат като с Мочаа.

45

Едно време беше това

преди 2 седмици

Описват Стефан Данаилов като неграмотен и необразован фалшификат на актьор но иначе хубавец от мъжки пол с винаги препълнен от БКП портфейл с банкноти които редовно ЧЕРПИЛ НА АВАНТА абсолютно всички в заведенията които посещавал но все пак излезе някакъв актьор за вечното второ място след недостижимият най-харесван и най-обичан от червеният елит ИВАН СЛАВКОВ БАТЕТО дето журналистите от БНТ и сие още си лягат и стават с великият Иван Славков-батето

44

Анонимен

преди 2 седмици

Доколкото помня от старите филми, изявяваше се на плейбой инструктор в авто школа, не бях впечатлен от излъчването му, прекалено мазен ми се стори :))) За Катето да не говорим, за Мамалев също, пълни бездарници :)))

43

Анонимен

преди 2 седмици

Оставете хрантутниците които Тодор Живков мъкнеше на гърба си щото можеше да целува във ваша чест а не за ф 16 ки на тройна цена . Сега щели да внасят виетнамци от Непал . Вие знаете ли на каква надморска височина живеят тия ??? Тия са по близо до Марс отколкото до Земята . Тва са некакви марсианци които тука може да се задушат щото тука е мноооого по гъст въздуха . Е как ши са опрайми тогава ? А кви виетнамци имаше едно време . От онез живковите виетнамци а не като сега дет нещат да идват .

42

Анонимен

преди 2 седмици

До Име Жените като го искат да се снима и така беше много извезтен.

41

Червена Бабичка

преди 2 седмици

Ние обичаме другаря Тодар Живков, зетя му другаря Батето и другаря Ламбо. Обичаме и Партията наша мила и червена. БКП, КПСС - Вечна Дружба!

40

Анонимен

преди 2 седмици

Защо въобще трябва да има някъде?