12

Кога да я чакаме?

преди 2 седмици

В началото на 2025-та ли да чакаме новата ПЛАНдемия? Няма да ни оставят на мира. Искат за всички болести да ни "ваксинират".

11

гого

преди 2 седмици

Да,бе...понеже защитихте хората с първите ваксини за ковид-................Я кажете за страничните ефекти от първите,мълчите като пръднали

10

IQ 3.14

преди 2 седмици

До Рендетонапълно нормално, като джипитата пращат хора за бустер със 170 хемоглобин, а по медиите само на румци юмручето и на мангъра бълнуванията от брежнево време, те така става.

9

IQ 3.14

преди 2 седмици

До Soxo некой май требва да ти обясни как точно работят ваксините.

8

Рендето

преди 2 седмици

Модерна и Файзер избиха и превърнаха в инвалиди не по-малка хора с рнк Ваксите си от самия Ковида!!! Тъй, че - Мерси, ама не!!!!! Тествайте ги на ръководствата на Модерна и Файзер, и на техните семейства!!!!

7

Анонимен

преди 2 седмици

Нещо не сме си били изпълнили въглеродните квоти за петилетката. Не може така.

6

Не, мерси

преди 2 седмици

Не, благодаря. Можете да си я наврете там, където слънце не огрява.

5

Soxo

преди 2 седмици

Само дето има решение на Върховния съд на щата Ню Йорк, с което се признава, че ковид-ваксите не са ваксини. Директно се казва, че и ваксиниран пак не спираш разпространението на вируса и не е гаранция, че няма да се разболееш. Възстановени са на работа всички уволнени, които са отказали да се ваксинират, както и да им се изплатят заплатите от датата на уволнението до сега.

4

Анонимен

преди 2 седмици

Скоро и във водата по водопреносната мрежа.

3

Смех на кубченца!

преди 2 седмици

Нито на една дума НЕ вярвам. Особено за липсата на странични ефекти.

2

Анонимен

преди 2 седмици

Забавни са ми антиваксърите. Докато се напинят коя ваксина не работела и се разболяват наред цяла есен и зима от какво ли не, ние си караме кефа на Алпите на ски по време на грипните сезони ахахахахах. Няма нищо лошо в една грипна ваксина, особено ако си човек с висок доход и не искаш да се разболяваш и да си губиш времето сума дни вкъщи. АМа антиваксЕрите без 2лв. в джоба от 'де да знаете!?

1

Галя от EmbassyTO

преди 2 седмици

Като в рекламата 3 в 1 1.за пърхот2 за гъбички3.за кловиКойто оцелее