29

122

преди 2 седмици

Платил е,ама не е доброволно. Този е такава марионетка и продажник за власт, че доброволно никога няма да се откаже. Държат го с някакви страшни компромати, сигурно и спрестъпления и са го накарали.Как си представяте "да се бил.посветил на семейството". Ха ха ха......

28

РАБОТЕЩ

преди 2 седмици

Хр.Иванов през всичките години работеше за ГЕРБ и никой не може да ме убеди в противното.Той беше министър при ББ-да не би да не е знаел с кого си има работа?Реформаторите пристанаха на мутрата и видяхме докъде стигнаха.Иванов направи такива промени в Конституцията,че да могат хора с двойно гражданство да стават депутати и министри.Той вкара в играта Шиши-да му гласуват промените,които всички изтъкнати юристи критикуваха.Сега след като се из-*** може спокойно да се оттегли в Брюксел при жена си.

27

Анонимен

преди 2 седмици

Да видим изкуствения интелект как контролира тия които го нарушават.Сигорно трябва да си луд да ползваш това и някои да те контролира.Честита цензура в интернет

26

По-скоро си би шута.

преди 2 седмици

Всички анализатори го изкараха "достойна постъпка". Изглежда работи за изпиране на себе си, сега след като изпраха Борисов. Само Киро и компания не може да се усети още каква глупост са сътворили.

25

Анонимен

преди 2 седмици

Фейсбук щяло да контролира съобщения с изкуствен интелектЧеститоилон Мъск ни изгони

24

Анонимен

преди 2 седмици

Христо Иванов се имаше за голям капацитет, за учена глава, конституционалист, за демократ от сой. Затова две тлъсти и безпардонни мутри го направиха на нищо. Седнал той да обяснява на Буци и Гуци какво е демокрация. Тотален наивник. Двамата шишковци мислят само за порции, мазнинка, грабене и преразпределяне на власт и пари, мачкане на всеки опонент. А Ицата им говори за демокрация?!!! Затова Иванов си заслужа нерадостната съдба. Бързо ще бъде забравен!

23

хехе

преди 2 седмици

Голямата им грешка ,разбира се,е че имаше едно условие - РОТАЦИЯ,която не се осъществи точно заради умниците в ППДБ! Кога друг път Борисов е правил толкова голям политически компромис? Ротация научно означава "въртене"! Само че "хитрягите" се извъртяха като в най-древната професия! Каквото посееш,такова жънеш.Птичето кацна,изцвъка се и отлетя завинаги..

22

Еее разгеле...

преди 2 седмици

Най накрая Мравояда се усети,че иде Видовден/възмездие/ и си плю на петите....Плъховете първи напускат потъващия кораб !!!!

21

Упсььь...

преди 2 седмици

Бойкекиев улете в историята...а беше толкова жалък/пардон/ "сладък" с тоя нос като на Пинокио...за шкембето му и свлеченияЗадник няма да споменавам....сега остава и ШАРЛАТАНИТЕ да хукнат по островите за да си харчат окрадените народни пари от овчия български електорат....

20

Анонимен

преди 2 седмици

Найо забравих и той

19

Анонимен

преди 2 седмици

Кирчу,Кокорчо,Ленка и Лорел са вечни,нали така..

18

Не на нас тия

преди 2 седмици

ПП плаща да некадърността на Мравояда и заиграванията му с ГЕРБ и ДПС! Аман от самообявили се експерти. Никакви експерти не са!

17

Анонимен

преди 2 седмици

Извадка от сканиран протокол на с. Трем, община Хитрино, област Шумен: ПП-ДБ - 134 гласа, ГЕРБ - 2, ДПС - 1. Това е район с предимно турскоезично население. Моля да си проверите експертизата на "експертите"! Мелят от години едно и също. И не смеят да потърсят истината. Не смеят.

16

БАНко

преди 2 седмици

КРИПТО ИВАНОВ ПЛАТИ ЗА СОБСТВЕНАТА СИ НЕКАДЪРНОСТ И НЕКОМПЕТЕНТНОСТ !!!

15

ха-ха-хи...верваме

преди 2 седмици

Христо Иванов и "съдебна реформа"....??? ТашакУили !!!! АБЕ какво прави МАДЖО ????

14

Бай Танас

преди 2 седмици

Който се е събрал с Киро не е прокопсал. Че на всичко отгоре си съсипа и партията. Спонсорите му спряха кранчето

13

По-по-най ЕКСПЕРТ

преди 2 седмици

Христо Иванов след като неколкократно пи мазно турско кафе в скута на Пеевски си плю най позорно на петите ,та чааак в Швейцария при женка си да се крие под полата и....Дано не е забравил да си вземе гумената лодчица....

12

Галя от EmbassyTO

преди 2 седмици

За да се откаже ици за дната седалка ,значи се задава нещо страшно. А и щял да ходи при жената . Бяга в Брюксел. И защо крав аристан тестват възможностите на Бг и Румъния. Все излишни, немодерни въпроси

11

КИРО Е ТОКСИЧЕН...

преди 2 седмици

КОЙТО СЕ СБЛИЖИ С НЕГО ГУБИ - ТРАКТОРА, БОЙКИКЕВ, ХРИСТАНОВ,....ЧАКАМЕ СЕГА ДА СЕ ЗАГУБЯТ И ДЕНКОВ И АСЕН

10

до 6

преди 2 седмици

Да не би да си забелязал някаква грандиозна разлика в политиките на ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС? Всички са евроатлантици и ... за друга политика не се сещам. Има ли друго? Щото те гласуват винаги заедно новите закони.