111

Развъжда щото се

преди 3 месеца

Население на гърба на Българският народ трябва да се обреже до последния шекерезак.

110

Анонимен

преди 3 месеца

В София кой гласува за шарлатаните не мога да повярвам Клоните стояха месеца от едни обикновени снеговалежи нищо не работят само злоба вдигнаха си на макс заплатите оставка безделници маргинали дс червени

109

Анонимен

преди 3 месеца

Ако вместо под 30% бяха гласували над 60% от имащите право на глас, ГЕРБ-СДС щяха да са с около 13%, а ДПС с около 8%.

108

Анонимен

преди 3 месеца

Потвърди се прогнозата, че при малко гласували ДПС и ГЕРБ-СДС ще имат най-висок процент заради твърдия им електорат

107

Анонимен

преди 3 месеца

Ако махнем купения вот и фалшивите гласове за ГЕРБ-СДС, те едва ли имат повече от 5-6%.

106

Анонимен

преди 3 месеца

ПП-ДБ печелят в София, а в чужбина са втори след ДПС. В провинцията ПП-ДБ губят от Възраждане, а някъде и от БСП. Ако изборите бяха само в София ПП-ДБ щяха да са първи, много пред останалите. Ако изборите бяха само в провинцията, ПП-ДБ се изравнява с БСП, ИТН и Величие.

105

До до 86

преди 3 месеца

Дано си прав, но аз не вярвам, защото виждам хората около мен! Българинът не обича да признава грешките си и прави едно и също от векове, просто ги повтаря и повтаря.... С еднакъв резултат. Изводът е ясен!!!

104

АМОН

преди 3 месеца

До ВеличиеИСТИНАТА ЩЕ Е НА ЕСЕН. Предстои българската МАЙДАНА!! Толкова УНИЗЕН И УМЕРЗЕН народа ни не е бил и през турско. И Ердоган не би се държал така с нас БЪЛГАРИТЕ, както се държи тази политическа *** превърнала ни в роби в собствената ни държава!! ОСНОВИТЕ НА БЪДЕЩЕТО СА ПОЛОЖЕНИ!! Партията на Радев е вече в парламента и ще трови всичко което двете прасета ще поднесат за гласуване. ТИКВАТА и ШИШИ са пътници

103

АМОН

преди 3 месеца

УСЕЩАНЕ ЗА МАЙДАНА!! Кога ще се случи?! ВЕРОЯТНО НА ЕСЕН

102

до 86

преди 3 месеца

По принцип е така. Обаче трябва да се обяснява. Те няма да си признаят, но после ще се замислят. Я вижте колко премислиха от предните избори и се отказаха от Киро.

101

Анонимен

преди 3 месеца

според мен изборите бяха манипулирани, машините удобно не работеха за 2-та избора (много удобно за мафията), смяна на цик!

100

Анонимен

преди 3 месеца

Първо трябва да се смени ЦИК.там се въртят далаверките

99

Величие

преди 3 месеца

Величие са имали най-малко 10%, а Възраждане не по-малко от 20%, но ......

98

Анонимен

преди 3 месеца

Тези резултати с голямата преднина на Герб и масовото 2ро място на ДПС и едва 3тото място на ПП! са чиста манипулация! Абсурд! Подправени избори. Да се върви на нови!

97

сметки

преди 3 месеца

6 млн имат право на глас.Гласували-около 30%,демек 1млн 800хиляди.ГЕРП печелят с 24%.Значи за тях са ласували 432хиляди или около 13% от имащите право на глас.Правете си сметката.....

96

Анонимен

преди 3 месеца

Всичко съм проучил за Величие това са продавачи на застраховки живот , гръбнака на партията е от такива , 60 % от листита е от такива.. Това са измамници .. Полковника Марков все още не е председател на партията , щели да го сложат за председател на парламентарна груба .. За председател Ивелин е сложил една женица играе роля на секратарка и бачка на стар компютър като роб

95

Анонимен

преди 3 месеца

Величие е силно необходима.Необходима е защото българската политическа система е толкова отдалечена от този народ и толкова изкуствена, че едно такова приземяване е крайно необходимо.

94

Ха ха ха,

преди 3 месеца

Софиянци са мазохисти! Нека още малко да се порадват на менкаджии,меки китки, необолшевики и обикновени комунисти! Още не искат да си признаят, как ги прекараха да скачат на жълтите.павета!

93

Анонимен

преди 3 месеца

Който иска да се Запише за член ПП Величие , да опита живот в секта..

92

Джендар

преди 3 месеца

то половин София у лево, не само Мир 23 и 24