73

Анонимен

преди 2 седмици

ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИМА ИЗПИТИ КАТО БОРИСОВ НЕ МОЖЕ ДА ЧЕТЕ?

72

Анонимен

преди 2 седмици

Изпитване и тестове май има достатъчно, но обясняване, разбиране и работа с децата, както се прави при частните уроци- това го няма! Някой трябва всеки ден да идентифицира дефицитите и то при кои точно деца и да сяда с тях специално и да се упражняват! Особено за математика и български! Трябва да има допълнителни учители и да се работи на групи за да се усвои пълно материала! Инак частните уроци са част от системата и тя хич не е безплатна, а това е против Конституцията!

71

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 21 Да , но след това във филма "батката и кифлата" отива да търси работа или търси помощ от "сдухания" , дето едно време е бил смотаняка на класа... Но това според мен е проблем на първите 7 години.

70

Пешо

преди 2 седмици

Половината дипломи за средно са нереални, а 50 % от завършилите са за основно образование.

69

Анонимен

преди 2 седмици

Ама тестове да има през 1 месец!!! Може ли да има хора със средно дето им е трудно да си напишат името? Какви са тия училища, що за образователна система имаме? В провинцията прабългарите пълнят паралелките и е нещо страшно. Ако не е изскването за шофьорските книжки, много училища ще отпаднат !!!

68

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 67 - Какъв трудно се намира?

67

Анонимен

преди 2 седмици

Естествено, че си жена. Такъв *** трудно се намира.

66

Анонимен

преди 2 седмици

То не е нужно жената да е била с 1000 човека за да кажем, че са много. Стига и 5-6 да са, пак е много. И за мъжете същото става дума.

65

Анонимен

преди 2 седмици

"Но дори и те внимават за здравето си и с годините бързо разбират, че грешат." Аха... на 60-тия започват да се усещат, казваш...

64

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 60 Защо реши, че съм жена? Според теб, не е ли странно да стигаш до делириум, когато редовно пишеш тук за някакви свръхразпасани жени? Не знам къде успя да срещнеш чак толкова много такива. Има ги, разбира се, но са малко. Само крайно глynaвuтe момичета си въобразяват, че това е нещо като спорт. Но дори и те внимават за здравето си и с годините бързо разбират, че грешат. Не говоря за хората от древния занаят, те са в друга категория и не са само жени.

63

Анонимен

преди 2 седмици

До Смешни истории - И кво? Какво общо има коментарът ти както с останалите коментари, така и със статията? Разкажи историята на Екзюпери, ще си също толкова близо до темата.

62

Смешни истории 2

преди 2 седмици

Третият успяла да разобличи, бил излъгал относно професията си и служебния си статус. Странен чешит се оказал четвъртият. Щом получил отговор от нея, той й изпратил писмо, в което подробно излагал становището си относно женския морал. Според него била разтурена всяка, която е имала повече от две връзки. Поискал от нея да му изпрати подробно описание на това, което е правила с всички мъже, с които е ходила на срещи, а той щял да прецени дали тя съответства на представата му за жена с добър морал.

61

Анонимен

преди 2 седмици

"До 33, 34, 39 Те и мъжете, които са били с много, не струват." - Разбира се! Никой не твърди обратното! Фактът, че го повдигаш като въпрос, като коментар, значи въобще не разбираш същността на проблема.

60

Анонимен

преди 2 седмици

"Защо някои мислят, че е задължително всички останали да приемат техните критерии за висок морал." - Защото да имаш 3 аборта на 19 години не е нормално. Ти може би смяташ, че не е нужно да приемеш това мое мнение и си по-права от мен. За теб сигурно е нормално една абитуриентка вече да е спала с 80 мъже. За мен не е нормално. Да имаш 10 гаджета за 5 години също не е нормално! И аз познавам хора със 7 гаджета за 1 година, но това са хора с които човек трябва да внимава, не може да им имаш доверие

59

Анонимен

преди 2 седмици

До 33, 34, 39 Те и мъжете, които са били с много, не струват. Ако чак толкова човек няма критерии и не може да развие взаимоотношения, е очевидно, че е с дефицити. Но не смятам, че жените трябва да подражават точно на този вид мъже! Просто има два вида - едните са хора, а другите са някакви човекoподобни и от двата пола. Това е положението.

58

Смешни истории

преди 2 седмици

Преди време прочетох във вестник писмо от жена, която споделяше разочарованието си от запознанствата чрез обяви. Пуснала такава обява, получила над 100 писма, само 4 били написани интелигентно и авторите им заявявали, че търсят сериозна жена с цел брак. Само на тях отговорила. Единят веднага й поискал пари назаем. Другият веднага поискал тя да се съгласи да живеят заедно, след като имала голяма къща в голям град, а заплата й била висока, неговата пък била ниска и бил от малък град. Продължавам -

57

Анонимен

преди 2 седмици

"Не ми е ясно как един от пишещите е изчислил, че жената може да има до 4 партньори, в противен случай е разтурена. Ами мъжете? Кой им е казал, че може да са били с 20 или 50 жени" - Ако споменалият за 4 партньори при жените е написал за 20 жени при мъжете, значи коментарът ти може да има около 5% логика. Аз в коментарите такова нещо не видях. Значи коментарът ти има 0% логика. Никой не е говорил мъжете с колко жени могат да са. Нормално да не ти е ясно. И в училище не ти е било ясно по принцип.

56

33, 34, 39

преди 2 седмици

Защо някои мислят, че е задължително всички останали да приемат техните критерии за висок морал. Може да се случи някой през целия си живот да има повече от няколко секс-партньори или партньорки, а друг/а цял живот да е само с една/един. Това зависи от много неща. Не ми е ясно как един от пишещите е изчислил, че жената може да има до 4 партньори, в противен случай е разтурена. Ами мъжете? Кой им е казал, че може да са били с 20 или 50 жени, ама иначе моралът им е на висота? Подкрепям коментар 39

55

Анонимен

преди 2 седмици

Някви комунистчета пак се пробват да пробутат тезата, че в Европа било нормално жената да е спала с много мъже. Нормално било и по принцип.

54

Анонимен

преди 2 седмици

То деца няма, защото жените днес имат по 5 аборта, той вика децата които имали образование и морал били необразовани. Къде му е логиката не става ясно.