52

ЕВРАЗИЙСКИ ЦЕННОСТИ

преди 2 седмици

ВСИЧКИ ЧАКАТ БОРИСОВ ДА РАБОТИ И ДА СВЪРШИ НЕЩО, А ОСТАНАЛИТЕ СЕ БОРЯТ СРЕЩУ СВЪРШЕНОТО И МОДЕЛА ГЕРБ....... САМО ПЛЮНКИ И КЛЕВЕТИ...

51

Гландрагор

преди 2 седмици

Всички български граждани са равноправни.Който е искал да се промени нещо да е гласувал,а не само да мучи зад клавиатурата.

50

Анонимен

преди 2 седмици

ВЪПРЕКИ,ЧЕ ДАННИТЕ ОТ ОБРАБОТКАТА НА ЦИК СА ВСЕ ОЩЕ НЕПЪЛНИ,ЯСНО ПОКАЗВАТ ТЕНДЪНСА - ГЕРБ Е В СТАГНАЦИЯ, НАПРАВО УМРЯЛ,НО САМО БУДА ОЩЕ ГО НЕ ЗНАЕ И ЗАТОВА СЕ ПЪЧИ НА СРЕДСЕЛСКИ ПЪТ В РОДОПИТЕ КАТО БКП ПРОФПРЕДСЕДАТЕЛ ОТ 70-ТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК ПО РЕПОРТАЖИТЕ НА КАБЕЛАРКИТЕ!!!...

49

Батя ви

преди 2 седмици

Тъй, тъй, кът одиш за гъби - щъ управлява Домуза!

48

До 46 копейките

преди 2 седмици

Големият губещ си ти. Киснеш в смахнат сайт, за да пишеш глупости. Избирателна активност около 30 процента???? Как ти се вижда. Останал си да гласуваш само ти, 5 държавни чиновника, двама ИТ и трима пенсионери. Това е. Ти си Големия губещ.

47

не

преди 2 седмици

го мислете всичко е измислено /от посолствата/ правителство и сглобка ще има няма значение кой ше е премиер -а изборите са просто начин за манипулация на електората от който НИЩО не зависи/само вижте колко партии са се нароили и чакат своя ред /

46

Анонимен

преди 2 седмици

До 42 Лошо няма. Нека има избори до дупка докато не измрат всички във властта от старост. Аз лично не виждам с как точно тези непрекъснати ротации са по-зле от редовно корумпирано правителство. Даже бих казал, че нещата вървят по на добре откакто герб беше свален

45

Асен

преди 2 седмици

Какви гласове от Турция ве хора, ДПС имат 40 000 гласа от Турция и общо около 200 000 гласа. Реално един град като Бургас има толкова имащи право на глас, Пловдив има 300 000 с право на глас. Турция ви е виновна, че ви мързи и сте апатични и не особено умни и си седите по диваните, вместо да гласувате. Само математически задачка закачка, ако 4 млн. мързеливци бяха гласували с не подкрепям никого, ДПС щеше да се бори за границата от 4%.

44

Dpsl

преди 2 седмици

Ste mahnem dvoinnoto, 4akaite,kogato ste na vlast,ama nqma kak,nikoga nqma da stane.

43

Анонимен

преди 2 седмици

Копейките - големия губещ. Да видим кого ще обвинят този път за факта, че лидера им е противен тип и лъжец и хората не са бройлери и не му се кефят.

42

Анонимен

преди 2 седмици

До 41 много са си виновни турците щото са ***-мозъци и правят само каквото им каже местният феодал. Без тях никога нямаше да имаме дпс, а без дпс нямаше да има и герб

41

Анонимен

преди 2 седмици

До анонимен 22 Къде ги видя тези магистрали и пътища? Една недовършена и вече разпадаща се, една подобие на магастрала, в едната лента на която трябва да минаваш с танк, всички извънградски пътища се осеяни с дупки (най- близкия пример София- Самоков). Метрото е построено с пари от ЕС, както и всичко останало (колкото се останали след кражбите поне). Ако не бяхме в ЕС да наливат някакви пари, след управлението на гроб да сме погребани. А София на както прилича няма и да гововя

40

Анонимен

преди 2 седмици

Ема нали Кирчо, Кокорчо, гнома, мравояда казваха без ДПС, без пефски и т.н. Само гласувайте за нас и ще ги подгоним. То първата работа ако искаш да ги махаш е да им махнеш гласовете от Турция, после да ги гониш вътрешно. Вместо това те ги изпраха :)))

39

Анонимен

преди 2 седмици

Как е Територията,скоро май пак сте на избори. И така ще се въртите во вки веков. На всичко отгоре се докарахте до там дпс да са втори,честото шматки,приятно живуркане.

38

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен Не са ти виновни турците, че 70% от "обществото" не гласува

37

Реалист

преди 2 седмици

Ваня Григорова и го сложиха изотзадзе от Величие,а тепърва ще видим дали е за добро.Важното и,че Винету е пръв,нищо,че народа живее в пълна мизерия...БОЖЕ, пази България!

36

Анонимен

преди 2 седмици

166 секции в Турция за 90 хил.гласа. Същия брой в цяла София за над 1 мил. гласа. На общински избори се изсипват до стотици автобуси. Били се сетили за екскурзия точно тогава :)))))

35

IT

преди 2 седмици

Аз на Асен още съм му сърдит че ми взе 80лв от заплатата.

34

Анонимен

преди 2 седмици

Трябваше да разкарсме всички турци след освобождението. Тия са тумор за обществото ни, само ни прецакват в това дпс

33

Реалист

преди 2 седмици

Докато гласуват неграмотни хора в Турция и не знаят за какво гласуват България никога няма да се оправи. Съдбата ни я определят прости и необразовани хора,които живеят от много години в чужбина и не знаят български език...Това е кощунство!