20

Иван

преди 2 седмици

Да изгледаме интервюто на Джефри Сакс и Такър Карлсън там са отговорите на въпросите по които превържениците от двете страни се обвиняват и спорят!

19

Анонимен

преди 2 седмици

До Владо Ти ще видиш България да просперира сред богатите държави, ама в друг живот!

18

пияница мистик

преди 2 седмици

Немският порно актьор от '70-те следял отблизо крайно десните партии :))) Ами те са си ваши бе, вие ги плащате и основавате :)))

17

мхм

преди 2 седмици

Та на Хитлер партията каква се водеше, юе не помня...

16

АзъКанъАьъ7112136860

преди 2 седмици

Аз ,както знаете,защитавам достойните Държави САЩ и Израел. Виждам в тях достойнство и чест. Та ,за тези,които могат да доловят какво искам да кажа,ще разберат един паралел. Във Испания Социалиста Санчес се прояви като фашист.На изборите вчера победи десницата от ПП-ултра традиционни фашисти,които лъжат,че подкрепят Израел. Във Франция Макрон е против Израел. Вчера спечели льо Пен,която е традиционно анти-Израел и към атентата от Седми бе освиркана в Париж,заради лъжата,че подкрепя Израел.

15

Анонимен

преди 2 седмици

До Гръка Нормално е да следите жена му, все пак гърците сте топ 4икиджии. Как беше по вашето подибие на език, маляки, или нещо подобно?

14

IQ 3.14

преди 2 седмици

До Анонимен13 то ше се окаже че тия пари са борч към китаеците май

13

Анонимен

преди 2 седмици

Еее ми много ясно, нали трябва да следят за какво харчат пари...

12

IQ 3.14

преди 2 седмици

песков следи с мустачки юю на столтенберг

11

Нане

преди 2 седмици

Императора е виновен, че франсоата нещат макарончи и го погромиха на изборите.... ===)))

10

А бе

преди 2 седмици

По-добре следете откъде летят Хаймарсите!

9

Смотри, товарищ Песъ

преди 2 седмици

То что Песъков не просмотрел - не умел отличить расставание и расстрел. Но время учить, лечить и судить преступников. Только смотрите в свое, не только в чужое и голову в песок не прятайте, старик Песъков!

8

Анонимен

преди 2 седмици

Някой знае ли как се казва говорителя на Белия дом? Щото имам чуството, че на Песков му знам и кътните зъби

7

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 седмици

Песков има особен афинитет към фашистките партии. Хизбула,Партията на Ередоган,Партията на Вучич, Мари льо Пен,Земур,Атака Възраждане,Величие,Мелониевите,Тръмповите. А тъй-като и поне половината Правителство в Москва е сефардски,то и обичат Хитлер.В същото време руснаците се фукат с някакви червени знамена и някакво освобождение на Европа от нацизма. Руснаци,самоубийте се.Шизофренията вине патологична. Вие нямате грам коректност в главите си. Вие нямате нито разум,нито въоръжение.Вие сте луди!

6

Гръка

преди 2 седмици

Ние пък следим жена ти в Гърция джуджак

5

Анонимен

преди 2 седмици

Между другото, в едни други времена крайна десница е значела нацизъм! Сега са малко по-прикрити, но като цяло значи същото! Ако през периода 1944 - 1989г. някой е бил дори само заподозрян че е крайно десен, директно е отивал в Белене! Наистина не знам копейките на какво точно се радват?

4

Владо

преди 2 седмици

До 3- много сме добре. Нищо, че не сме американофили, а еврофили и българофили, и искаме България да просперира сред богатите държави. Мнозинството в европарламента се запазва. В България проевропейските партии се запазват 80 процента, а ****инските гъ*зо*ли(зачи си остават около 20 процента. Всичко ни е добре на нас, европейските българи. За разлика от азиатските рус*оро*би.

3

Американофилите,

преди 2 седмици

как сте днес? :)

2

32335445

преди 2 седмици

Може да продължават да надблюдават.

1

Стамат

преди 2 седмици

Пари са дали, как няма да наблюдават...