164

Анонимен

преди 2 седмици

ДБ са предатели ! Затова Бойко и Пеевски винаги бяха един ход напред!

163

Лудото Ленче

преди 2 седмици

До 142 ....абе екскремент миризлив , спри да лаеш по българите в чужбина ,че бе тях сте хем подрани хем големи !!! Големия плащач ....

162

дo 153

преди 2 седмици

Ех, че ви харесва да повтаряте подобни дивотии. Ако не променяха нищо, защо ще харчат пари разните партии и участници? Защо ще искат да ги купят? И каво повече доказателства искате, когато многократно се промени всичко в България. Мислете малко с главите си. Или искате да опрадаете гузната си съвест, че сте някакви политически "въздържатели". И като не гласувате, пак гласувате индиректно, само че за когото най-малко искате.

161

Анонимен

преди 2 седмици

Шиши здраво подпира Бацо. Общо имат 119 депутати. Ще купят 5 -6 величествени и толкоз.

160

до 149 от славянин

преди 2 седмици

Абе малко се съмнявам че поляци, чехи, словаци, словенци, хървати, руснаци преди 1601-ва година са наричали себе си ''българи''! Но не можаш да разбера индианци и нгри има ли, защото въпросните преди европейците да ги нарекат такива не са се наричали така!?

159

Анонимен

преди 2 седмици

Дано не е вярно , но си мисля , че Дб ще се отцепят от ПП , и ще престанат на герб и ДПС !ТАНАС Танасов , пак ще е във властта , и ще посещава Зеленски , всяка седмица , за да продава държавата !Така и така ДБ са около 2 % , колкото и СДС , в герб .!

158

Анонимен

преди 2 седмици

За сега гласовете за дпс идват от Германия и Испания и са 15 кратно повече от тези в Турция, или още не са дошли. Така че какво двойно гражданство ви гони. Те са родом тук и граждани на тази държава-членка с пълно право като всеки друг. Турците са даже във вашето ДНК без да си давате сметка, независимо дали се мислите за славяни българи или някакви други.

157

АзъКянъАьъ7112136860

преди 2 седмици

От който и ъгъл да се погледне БЪЛГАРИЯ Е ПОД ТУРСКО РОБСТВО ! Това вече е за военна интервенция на Армията на Съединените Американски Щати и захвърляне на всички испански,холандски и други армейски части от България. Долу протурски НАТО! Да живеят САЩ!

156

Излъгана копейка

преди 2 седмици

Ей Костя, защо ме излъга, че ще сте първа политическа партия, а? Как не те е срам, каза нека да направя къщата и още няколко апетитни имоти и едно Порше Кайен да взема и започвам да работя за народа. Защо излъга нас верните ти избиратели!? Боко очевидно те е купил ти и цоМчо сте алчни и гледате само вас си. Следващите избори няма да гласувам за теб, ще си гласувам направо за Боко!

155

Анонимен

преди 2 седмици

''ВЕЛИЧИЕ'' та ''ВЕЛИЧИЕ'' ... Има един лаф :''Не се радвай на малко прасенце , защото не се знае , каква *** ще излезе ''...

154

Анонимен

преди 2 седмици

ДПС са винаги втори. По-стабилен електорат няма никой. А, да питам, кво стана с протестите срещу Пеевски? Целия ми блок беше изрисуван с антипеевски надписи, но го пребоядисаха, когато това излезе от мода. Да му благодаря за което. Спечелихме едно пребоядисване на блока.

153

Анонимен

преди 2 седмици

Ако изборите променяха нещо, щяха да задбранят провеждането им!

152

Анонимен

преди 2 седмици

За да се премахне двойното гражданство , се решава от ДПС и слугите им от герб , също и от ПРЕДАТЕЛИ от ПП , ... И как да стане тогава ?

151

Анонимен

преди 2 седмици

Хахаха Величие били шарлатани?!? Герб не са шарлатани? ПП-ДБ и те не са шарлатани така ли? дпс-то, бсп-то и те не са шарлатаните дето им сърбаме попарата 30+ години. Не знам вече кои са Шарлатани, но вие сте Шарани

150

Хасковски токать

преди 2 седмици

Голям успех за Нинова и БСП! Успяха да преборят ИТН с 0,5%

149

Анонимен

преди 2 седмици

До до 131 от славянин - А преди 1601-а година защо никой не е използвал думата славяни? Ами защото хората преди това не са се мислели за такива, а масата от тях са се наричали българи, което е някак си неудобно за руската пропаганда... :) ... Мистър хер-мосюто знае и други интересни факти неудобни за руската пропаганда и до днес, но ще остави г-н Перун да го подсети за тях хахаха

148

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен-146 Ако се премахне двойното гражданство в Бг , то ДПС си отива на мястото , а именно с 6.2% , а не сега да има 16 , и дори очаквам от Турция И 18 % , като цяло !

147

анонимен

преди 2 седмици

Вятърът на промяната мина през България, направи каквито можа поразии и се спря в улица без изход.

146

Анонимен

преди 2 седмици

Да се ПРЕМАХНЕ в България , ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО !!!

145

до Перун

преди 2 седмици

Сподели сега как така Величие дърпа гласове от Възраждане, като едните са пронатовска, а другите антинатовска партия. Нещо логиката ку_ца... Или може би гласувалите за Величие не са наясно, че Марков е "ЗА" ЕС и НАТО хахаха