183

Анонимен

преди 3 седмици

До Бай Дрън, Не можем да се сърдим на Марков, всеки има право да участва в политическия живот ако успее да излъже повече хора. Марков стана силен само от някои дискусионни решения във Възраждане, те се капсулираха дори по места. Полъха на ГЕРБ също е доста отровен, много хора го усетиха.

182

Сега

преди 3 седмици

Най добре поканете Путин и Ердоган и разделете България парче по парче

181

Славчо

преди 3 седмици

Народа ясно показва че е отвратен и тряя хваща сопите

180

Бай Дрън

преди 3 седмици

Каква партия е Величие, като Ивелин Михайлов не е дори кандидат за народен представител и БТВ снощи изпаднаха в неудобнотомположениенда интервюират човек, който няма да е народиен представител. Те дори си признаха, че за първи път чуват за Величие и че не знаят как са взели тия проценти. Горките те, мислят си, че светът се върти около казионните зомбивизии като БТВ, БНТ и Нова :)

179

Анонимен

преди 3 седмици

До до 165 от славянин, а ти какво искаш бре кремълската профашистка партия *** ли да управлява, такива никога нема да вземат власта в Бг, да ти е ясно продажно рашистче

178

л0ш пр0р0к

преди 3 седмици

ще има 8-*** Партия в Парламента и това ще е Руди!

177

Даааа...

преди 3 седмици

( Без да обиждам г-н Балкански), но цирк Балкански или чалгарски се развива чудесно, навсякъде празненства, мощно колони тресат територията с мазна народна музика " кючек" , мазни телесна се клатят насам-натам, НАТО ги замеря със салфетки , чрез новите ф16-ки, ЕС раздава кюфтета, чрез социалния фонд. Идилия. Там някой гори пвц ***, всички дишат дълбоко чист български въздух. Идилия. Честито българи.

176

до 165 от славянин

преди 3 седмици

Та казваш че ''нормалните'' българи, които трябва да управляват България са мутро-феодалите от ГРОБ и ДПС!? Само това е достатъчно за да потвърдиш тезата ми че българинът като теб е достъгнал най-ниското цивилизационно дъно!

175

Бай Дрън

преди 3 седмици

Никой не е губил гласове, гледай процентите. Възраждане увеличиха резултатът си, въпреки опитите на полковника да ги спре!

174

Анонимен

преди 3 седмици

при тези резултати, ако се запазят ГЕРБ ще имат 4 евродепутата, а ИТН -2

173

Разграждане

преди 3 седмици

толко гласове загубиха, че май са най-големият Губещ на тия Избори! разбира се, ППДБ загубиха много повече гласове, но това не е изненада и неочаквано - след мизериите им това беше ясно на всички! така, че обективно Разграждане - тотални Лузери!!

172

Анонимен

преди 3 седмици

Гласуват чиновниците на герл и турците у нас и в Турция.Какво се чудите..С избори нямя дя стане,а с революция.Ама нов Ботев и Левски не са се родили...Чиновниците унас били 45 пъти повече от американските и 51 пъти повече от холандските на глава от населението....

171

Бай Дрън

преди 3 седмици

Вместо сега Възраждане да е наравно с ГЕРБ, имаме едно разцепление. Защото да не се лъжем, полковника привлече не хора на ГЕРБ и ПП, а на Възраждане. Не че е проблем, но психически второто място на ДПС вреди на българина. Защото същия тоя българин преди десетина години скочи по площадите заради днешния водач на ДПС!!!

170

Сега

преди 3 седмици

Честито Ви Шиши на тепсия и проруско за миродия

169

Костя Май Почти

преди 3 седмици

100 000 гласа - губи спрямо предишните Избори - Лошо Костя, Лошо!

168

до Боби от славянин

преди 3 седмици

Така е, средностатистическият българин е безнадежден чаргаро-скарабираджия събиращ цяла година пари, за да отида да пие и да плюска на плажовете в Гърцияр когато трябва да гласува, за да определя своята и на децата си съдба! И после същият този затъпял и тежко деградирал балкано-анадолски *** не спира да се оплаква че България се управлявала от мутри, мафиоти, лъжци и крадци!

167

Бай Дрън

преди 3 седмици

Боби и там тине грешката. Гласуваш за нещо, което не се е доказало. Защо все така правите, гласувате за първия, попаднал. И с ПП така беше и с Янев и преди това с купмдруги формацийки и обединение. Гласуваш за хубави приказки, без никаква идея какво ше се прави. Полковника казва, трябва ни един човек в парламента, за да имаме достъп до секретни документи. И иакво че правите с тях? Не казва. Ако се докаже в годините, добре. Само че те направиха партия от днес за утре.

166

Lina

преди 3 седмици

Всъщност т у рчалята трябва да благодарят на кадъна славуца , която удвои изборните секции в т у ркистан . И ниската изборна активност. За второто няма как да им се сърдим. Същества неговорещи и неразбиращи бг език ще управляват Бг до година , две. Тъжно е

165

Фют

преди 3 седмици

До славянин 160. Ти ли бе бл***тник ще определяш кой е стигнал "цивилизационното" дъно? Няма по-големи Отре пки от вас. Заминавай за блатото и остави нормалните българи да управляват странат си.

164

Христо Христов

преди 3 седмици

До 153 "А ДПС е на първо място ПРОТУРСКА партия, не проевропейска и пронатовска!" - ц. ДПС е най-пробрюкселската партия. Това е факт, който неграмотните европеидни СТЕ неспособни да вденете.