61

R

преди 3 седмици

гледайки числата - около 31% избирателна актвност. Напълно вероятно е, ГЕРБ да са загубили около 200 хил гласа, ПП-та, малко над 300 хил. БСП, е на доизживяване. ДПС, са много далеч от историческият им максимум от 2009 - 450 хил. гласа. Ерозията при Копейкин, също е факт. Всичко това, е предпоставка за перфектната буря. Все някога българинът ще се събуди и ще започне да наказва и тогава...... майка ни жална, щот изобщо не е ясно, на къде ще залитне масата ...

60

Анонимен

преди 3 седмици

До 44: Защото Бойко, Пеевски, Кирчо и Кокорочо, Христо Иванов, Нинова те не са шарлатани така ли? Вече почти 35 години не-шарлатани избирате. Айде малко почивка да си вземете

59

Прехли бай

преди 3 седмици

Ранните, неокончателни резултати от преброяването на гласовете показват изключителното бездействие на българското население (като протеста срещу мутро-политиката на шишко-гербанките) и означават, че мнозинството от населението вече не разчита на Възраждане, и не се заблуждава от мушингиите на Величието (пешка като Атака), но търпеливо чака една Трети Украински Фронт, за да спаси отново България, (както вече беше през 1944 г), за да бъде освободена от еврокраварския гнет.

58

Анонимен

преди 3 седмици

Нищо ново няма да се появи. Само старите муцуни слагат нови маски, които рано или късно биват сваляни.

57

Анонимен

преди 3 седмици

До 51. И това "величие" ще е от ден до пладне, като РЗС, Воля, БВ и тем подобни. Още на следващите избори след три месеца ще са аут.

56

Отвратен 2

преди 3 седмици

И още нещо: за да оцелее българското, тази държава с нейните структури трябва да бъде заличена час по-скоро. Това не е българска държава, а менте-държава. Последната българска държава приключи през 44-та.

55

Отвратен

преди 3 седмици

Нали това беше целта на целия "демократичен преход" бе, Маринов? Да се унищожат всякакви демократични инициативи още в зародиш, за да се върнем обратно под началството на Кремъл. През всички тези години на чалга-демокрация беше ли допусната до Парламент поне една партия, необвързана по някакъв начин със структурите на бившата ДС? Разбере, че на тази територия (държава не мога да я нарека) няма нито демокрация, нито национализъм, нито православие. Всичко беше унищожено и подменено с ментета.

54

Реалист

преди 3 седмици

Ами те непрекъснато се появяват нови партии, но вече няма да има месия с мощна партия. Тази илюзия на българина умря.

53

Анонимен

преди 3 седмици

Тая голяма партия се казва БКП, и Тато II-ри може да ги обедини всичките в парламенто без изключение и без това до един са копeлeта на пъртията майка и да управляват и крадат докато свят светува

52

Анонимен

преди 3 седмици

Тоя иска да прави "Нова Следваща Петилетка".... Напред "Другари Комунисти" "Напред"!---Всичко ще е по-добре от седесарско-депесарските корумпета, които ще ви управляват и крадат следващите няколко години.

51

Анонимен

преди 3 седмици

Tя вече се появи и се казва Величие! Ако утре се проведат нови избори, най-малко ще удвоят резултата си, тъй като до вчера и социолози и медии упорито ги криха и се правеха че не съществуват!

50

Анонимен

преди 3 седмици

Ще се появи, ама друг път! Колкото Първановото АБВ прокопса толкова ще прокопса и Радевото!

49

Ататюрк е МИТ

преди 3 седмици

ЛЕНИН СЪЗДАДЕ ТУРЦИЯ ПРЕЗ 1921 И ОТ БЛАГОДАРНОСТ ТУРЦИТЕ ЩЕ ВИ РОДЯТ НОВА МОЩНА ПАРТИЯ

48

Анонимен

преди 3 седмици

Голяма партия е и сега ако се коалират Възраждане Величие БСП и ИТН изпреварват и ГЕРБ и ПП. Но явно целта е да ги делат и са слаби и си едат гласовете един други.

47

Анонимен

преди 3 седмици

Тоя иска да прави "Нова Следваща Петилетка".... Напред "Другари Комунисти" "Напред"!

46

Анонимен

преди 3 седмици

Днес е денят на "ще"-тата.

45

ЛЕНИН

преди 3 седмици

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ОСТАРЯВА, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ СЕ ОПИТВА ДА МУ ПОДРАЖАВА...

44

ПОРЕДНАТА ПРОМЯНА

преди 3 седмици

ВЕЛИЧИЕ..??.... ДОКОГА ВСЯКАКВИ ШАРЛАТАНИ ЩЕ ВИ ЛЪЖАТ И ЩЕ ЧАКАТЕ НЕЩО ДА НАПРАВЯТ ЗА ВАС..??.....НАЙ МАЛКО ПУТИН И РАДЕВ СА СЕ ЗАГРИЖИЛИ ЗА ВАШЕТО ФИНАНСОВО И МЕНТАЛНО ПОЛОЖЕНИЕ...

43

Анонимен

преди 3 седмици

Величие ще се гушне с Герб

42

Анонимен

преди 3 седмици

Агент Майстора е мозъкът зад Фат мака Мууни Служи преди всичко на Рассия и КГБ.