36

Анонимен

преди 3 седмици

АЛА БАЛА С ПРЕЗИДЕНТА РЕЖАТ ТАЛОНЧЕТА ОТ МАШИНИТЕ ТЕХНИТЕ ОТ СИЕЛА ПРЕЛИВАТ ГЛАСОВЕ ОТ МАШИНИТЕ Е ДОКОГА ТЕЗИ ШАР.АТАНИ ЩЕ ПРЕВЗЕМАТ ВЛАСТТА НЕЗАКОННО ДОКОГА КИРО УБИ ЧОВЕК И ПАК ПАК ПАК ЛЪЖЕ НАГЪЛ НИКОЙ НЕ МУТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ

35

Анонимен

преди 3 седмици

То няма за кого да се гласува. Все едни и същи.Направо да насрочват следващите избори. Станахме за смях

34

Анонимен

преди 3 седмици

Завартях се край секцията, никой не ми предложи 500 лв за да гласувам, както разправяше Киро.. и се прибрах. За без пари не си мърдам пръста за никого.

33

Радослав

преди 3 седмици

До 24: като не се гласува никакво съобщение не пращаш, просто правиш работата на партиите по лесна защото сега техните заклети фенове които са един файтон хора ще ги изберат и накрая ще те управлява партия за която са гласували 20000 човека от 6 милиона държава. Ако 1000 гласуват на техния фон 10 платени са нищо, но ако гласуват 10, на техния фон 9 платени са много и определят съдбата ни. Затова е важно да се гласува.

32

българина

преди 3 седмици

колкото по негласуват, толко демографията ще се оправи. това племе е проззто и от папуасите, извинявам им се, те вероятно са по умни от нас вече.... Първа и втора сила са са тези, които 15 г вече ви го причиняват..... срам ме е че съм се родил тук, но ще се погрижа моите дедца да не направят тази грешка

31

АнонимеН

преди 3 седмици

И ПРЕДИ ИЗБИРАТЕЛНАТА АКТИВНОСТ БЕШЕ МНОГО НИСКА НО СЕГА НАРОДА ЯВНО ТОТАЛНО СЕ Е ОТВРАТИЛ :D ДА ВИДИМ КОИ ПАРТИИ ЩЕ ПОСТРАДАТ :D МОЖЕ ДА Е ГЕРБ ЗА ОБЕДИНЕНИЕТО МУ С ДПС! ДА Е ПП-ДБ ЗА ОБЕДИНЕНИЕТО ИМ С ГЕРБ! ДА Е ВЪЗРАЖДАНЕ ЗА ТОВА, ЧЕ ЩЕ НИ ВАДИ ОТ НАТО! СЛЕД 1 ЧАС И НЕЩО ЩЕ РАЗБЕРЕМЕ

30

мунчо

преди 3 седмици

Нормално! На хората им писна! И понеже тези всичките са толкова алчни, влязоха в една спирала от която излизане трудно, не могат да заформят правителство! Герб+дпс са недостатъчно, а която от другите партии направи коалиция с тях ще е равно на харакири.

29

Анонимен

преди 3 седмици

Ама то изборите днес ли са??

28

Бау

преди 3 седмици

До 7! Риболовният сезон не е открит, така1 че и за риба не сме отишли! Просто се излежаваме у къщи в тази жега! Много горещо, бе-ееее! Нали ако сложа чер панталон, бяла риза и шарена вратовръзка, мина през грим и епилация и се запътя към секцията в 14.00 часа, ще ме помислят за ха - хо и с основание! Сега, станало 18, 30 - къдя да ходя? Няма и вода за един душ... Упълномощавам председателя на комисията да гласува вместо мен!

27

Анонимен

преди 3 седмици

Много бе! Все още има наивници които ходят да гласуват и си мислят, че с това ще променят нещо в държавата.

26

Анонимен

преди 3 седмици

Аз не искам Копейката да си купи нов имот с моите пари.

25

Радослав

преди 3 седмици

Гласувайте хора! При тази ниска избирателна активност 100 човека да гласуват може да вкарат някоя малка партия в НС и да объркат сметките на големите. Разберете,че е по добре 10 малки партии които да не се разберат и нови избори отколкото старите 6 партии със същите депутати и същата сглобка! Ще продължат да си гласуват глупости като промените в конституцията и нямате никакво право да се жалвате след като не сте гласували!

24

Анонимен

преди 3 седмици

Гласуването ако няма опашка отнема не повече от 5 минути, след това върви до магазина, на плаж, ако щеш и на екскурзия в чужбина. Нооо Бай ти Г.аньо е голям тарикат и е "разочарован", затова ще "накаже" политиците, като не гласува, а всъщност ще накаже себе си и България, като поднесе за пореден път властта на мафията.

23

Анонимен

преди 3 седмици

АЗ НЕИСКАМ МИНЧЕВ ИЦО КИРО АСЕН ХАЗАРТА РАШКОВ МИРО ЛЕНА И ШАЙКАТА ОКОЛО ТЯХ ДА СТАВАТ БОГАТИ ОТ МОИТЕ ДАНЪЦИ

22

Анонимен

преди 3 седмици

Ако няма за кой да гласувам и не подкрепям никого, не изпитвам нуждата да гласувам за някоя мижавичка партийка колкото да се отчета или да пусна празна или да отбележа с отметка, че не подкрепям никого. Просто отивам в планината и си почивам. Негласувалите сме негласували, престанете с това плашене че е глас за Герб. Не е. Това е най-силното съобщение, което можем да пратим на властта - искаме нови хора, стига русофили и мафиоти.

21

Анонимен

преди 3 седмици

ДО 1 СОЛЕНИ ГЛОБИ ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБ ДРАСКАЧ НАЕТ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ДА НАГЛЕЯТ ШАРЛАТАНИ ОБЛАЧНИ КОСТОВИСТИ ЛОДКАРИ В КАНАЛА РАЗРУШИТЕЛИ ГРАБИТЕЛИ НАГЛИ 3 ГОДИНИ РУШИТЕ

20

Анонимен

преди 3 седмици

Ами ниска ще бъде избирателната активност. Хората се отвратиха от политиците,не че това е точната дума за вредителите в народното събрание,но иначе ще ме изтрият.

19

ПроСоТо

преди 3 седмици

ако това е вярно,то никаква милост за тоя ОВЧЕДУШЕН "народ" !!!..Иначе са големи политикани,пред блоковете,по пейките,в кръчмите "коментират" та са късат и бистрат "политиката",а когато дойде време за ДЕЙСТВИЕ,всички се ИЗПОКРИВАТ КАТО МИШКИТЕ,КОГАТО ДОЙДЕ КОТКАТА !!!Идвай,МУТРОИД,барабар със сланинестия "Пеевсеки",тъпчете тия овце !!!...Те ще са ви благодарни,че все пак не сте ги изпозаклали..

18

Анонимен

преди 3 седмици

Нов изборен закон трябва! При избирателна активност под 50% изборите да се обявяват за невалидни и да продължават да управляват досегашните. Само така ще се стресне българинът да ходи да гласува...

17

Анонимен

преди 3 седмици

ШАРЛАТАНИТЕ ОБЕЗВЕРИХА БЪЛГАРИТЕ АРОГАНТНИ АЛЧНИ НАГЛИ РЕВАТ ВИКАТ САМОЗАБРАВИЛИ СЕ НАГЛЕЦИ ШАРЛАТАНИ ОТТИЧАТЕ В КАНАЛА ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ ЖАЛКО ЗА ТАКИВА КАТО МЕН ДЕТО ЧИННО СИ ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИТЕ А ВИЕ ПРИБИРАТЕ ЗАКОННО