365

Боби

преди 3 месеца

До 380 Първо не беше Белгород а Крим и второ срещу Човешката ГЛУПОСТ НЯМА ЛЕК. Командира на ЗРК комплекса дали е С-300 или С-400 няма значение разполага целия комплекс в голото поле като всички машини са в зоната на действие на касетъчната бойна част на Ракета АТАКМС. Практически без маскировка. Остави Пусковите установки са толкова близо че като се взриви едната поразява съседната - За ЧОВЕШКАТА ГЛУПОСТ НЯМА ЛЕК

364

Умникът до Боби

преди 3 месеца

Благодаря за комплимента въпреки че няма нужда но не отричам че съм поласкан:)))Виждам че си се постарал да ме убедиш в доводите си но пак казвам-ф22 е недостъпен за втори страни-технологията е абсолютно засекретена а за ф35 чакат на опашка.Реското корито никой не го ще и е обикновен прототип по който вероятно ще се работи поне 2-3петилетки минимум и крайния резултат не е ясен.А както се казва-когато фактите говорят и боговете мълчат.Нали така

363

Боби

преди 3 месеца

До 377 И така ако облъчиш СТЕЛТ не в сантиметровия обхват а в Метровия става следното част от вълната се отразява от върха на сферата. Втората част се отразява два пъти от сферите и се връща обратно с изменена ФАЗА. Но поради факта че дължината на вълната е по-дълга в Метровия и по-къса примерно в Милиметровия диапазон двете вълни като се насложат не се гасят една друга Да не е така да се каже 100% отражение но е 85-90% отражение.

362

До Боби 376

преди 3 месеца

С 400 е пълно недоразумение.Онзи ден последно що доказа при Белгород където трябваше да пази града от навлизащи цели а самият той се превърна в мишена и то прекрасно поразена без дори да успее да стреля.Каква съдба:)

361

Боби

преди 3 месеца

До 377 Умнико КАК работи СТЕЛТ? В боята има микросфери от някакъв метал. Тези сфери са с диаметър примерно половин дължината на вълната. СТЕЛТ свързващото покритие абсорбира част от електро магнитната енергия и се нагрява а 4 сфери поставени една до друга действат като отразителен елемент котешко око. Върха на сферата отразяава обратно вълна, а втора вълна се отразява два пъти от сферите и се връща обратно, НО с изменена ФАЗА комплексната вълна от сбора на двете е почти нула. В СМ диапазон.

360

До 375

преди 3 месеца

Украйна вече я няма.-ала крим гори ежедневно а пундин не може да превземе нещо несъществуващо според теб нъл.Според мен по скоро го няма черноморския флот на московия.Него нещо несъществуващо ли го прати на дъното:)))Ааа?

359

До Боби

преди 3 месеца

Ф22 и ф35 са пълен стелт и това че покритието се реставрира след всеки полет както казваш с четници и на ръка звучи някак митологично.Колкото до останалото мисля че няма смисъл да говорим празни приказки при положение ме русня се чуди на кого да набута своя клозет а за ф35 чакат на опашка.За ф22 изобщо няма смисъл да говорим понеже той не се продава-с него могат да разполагат само и единствено държавата производител т.е САЩ.Как мислиш-оти тъй?:)))

358

Боби

преди 3 месеца

До Анонимен 374 СТЕЛТ покритието на Ф-22/35 пазят срещу най-разпространаните радари в Сантиметрови диапазон(95% от всички радари - практитчески не се влияят от атмосферните условия). С-400 стандартно има МЕТРОВ ОБЗОРЕН Радар в добавка с САНТИМЕТРОВ ОБЗОРЕН радар - това е само за ситуационна увереност. От ПРИЦЕЛНИТЕ РАДАРИ ЕДИНИЯ Е САНТИМЕТРОВ а ВТОРИ ДЕЦИМЕТРОВ РАДАР за обстрел на цели. Как смятате защо е направено това? Единия радар вижда 20 цели а втория 25 - извод тези 5 са СТЕЛТ

357

Украйна вече я няма

преди 3 месеца

Но побеждава.

356

Анонимен

преди 3 месеца

както върви и България ще има 5 поколение преди русия произведени 1390 бр Ф35 до сега Румъния ве4е поръ4а

355

Боби

преди 3 месеца

До 371 Индия се оттегли от проекта Су-57 след като РФ и каза Лиценза е 2 милиарда $ и двигателите са АЛ-41Ф като ще можеш да го модифицираш и да го продаваш(По същия начин са и самолетите Су-30МКИ 2/3 от електрониката примерно не е руска. Второ нещо знаеш ли защо примерно 10000$ е един час на Ф-22/35? Защото буквално след всеки полет се възстановява СТЕЛТ покритието(с четчица и лупичка) всеки квадратен сантиметър на повърхността на самолетите Су-57 по време на изпитанията лети с обикновена боя

354

До Боби

преди 3 месеца

Имам предвид су 57 в по долу написаното.Техник грешка:)))

353

До Боби

преди 3 месеца

Няма смисъл да се сравнява рускатакочина су 35 с ф22 и ф35 понеже под сериозен въпросителен е стелт технологията на съветската каруца което пък от своя страна обезмисля въоръжението и.Нали за това Индия се оттегли от проекта и никой не го ще.А и цената му е главозамайваща меко казано.

352

Боби

преди 3 месеца

До Зозо 9 са прототипите които ЛЕТЯТ има още 4 за статични изпитания а Су-57 все още се произвеждат по стария стандарт с АЛ-41Ф. Принципно Серийните самолети както се казва внимателно се ползват в Украйна. Основно тестват се далекобойните комплекси Въздух Земя и вероятно Въздух Въздух. За разлика от Ф-22 и Ф-35 Су-57 носи значителен арсенал от тежки ракети на вътрешно окачване.

351

Силни експлозии

преди 3 месеца

Разтърсиха Крим.Движението по моста бе блокирано.Експлозии са чути в Красноперекопск и Евпатория,както и в Джанкой,Бахчихарай и Саки.Само в района на Красноперекопск е имало над 8 експлозии.ПВОто на русня е работило но нищо не е свалило.Поразен е обект в Евпатория-потвърдено вече,както и шест експлозии в Первомайское.Русня доста го е отнесли през изминалата нощ.Ха да видим сега руския *** кво ш рече по въпроса с контранаступа.Муахахаха

350

Анонимен

преди 3 месеца

жената на газта яко ще падне ...)) в момента путин газ пика повек от силата на сибир

349

Мухаха

преди 3 месеца

ВИНАГИ когато започнат да пускат подобни статии и Зеленски хуква да проси пари и оръжие от СрАЩ и Западнала Европа... Явно пак е свършил милиардите дето му ги отпуснаха миналата седмица. Тоя харчи пари по бързо отколкото огъня може да ги изгори. А ако се забавят с "даването" започват прокобите как Путин щял да напада Запада и как Европа била наред ако Уксрайна загубела войната... Хайде, очакваме в следващите дни да ни информирате къде Зеле се е самопоканил и от кого е избрал да проси този път.

348

Прост народ

преди 3 месеца

- силна държава.

347

Анонимен

преди 3 месеца

кое ли ще е следващото кю,,,мюреца кузмецов накоя талига с топол м кремъл гей салната в олгиново ? )

346

рамзан кадиров

преди 3 месеца

свга ако опукат и някоя деуга каруца с Топол М путин ще абортира спонтано