72

скъперник

преди 3 седмици

Статия за наивни прахосници.И 5 лв. няма да дам.Само ог-л-у-пели хора може да отидат и да дадат 15 лв. за нещо,което реално струва 5 лв.1 кг. филе от скумрия в магазина е 12 лв.Купувам си я,и за 15 мин на скарата си я опичам.Г-л-уп-авите,мързеливите и тези с по 2 леви ръце да плащат по 15 лв за 300 гр.цаца и една бира /която е 400 млл.,но продащия им я за 500 млл/.Хак да ви е.

71

Анонимен

преди 3 седмици

Някаква прогнила цаца, която се съхранява в скапан хладилник, пържена в 100 годишно олио-ще има хранителни натравяниа на поразия. То тази манджа не струва и лев, но на морето ден година храни. Ще скубят нещастните мераклии за курорт, до последния косъм.

70

Анонимен

преди 3 седмици

"и 100 грама от най скапаната риба на света, замразена незнайно от кога?"----------Ако ти сервират прясно уловена цаца в разгара на лятото и се вържеш, значи си пълен балък. Сезона за лов на цаца е късна пролет или ранна есен, съвсем нормално е да е била замразена когато я ядеш насред лятото.

69

до пияница мистик

преди 3 седмици

От бирата се потиш когато стоиш на слънце. Нормалните хора я пият на сянка. Цацата ти е горчива защото ходиш в долнопробни заведения подхождащи на джоба ти, където ти препържват поръчката от предишния клиент. Когато отидеш в нормално заведение, където ти я приготвят както трябва, и си поръчаш картофи и халба ледено студена бира, ще разбереш защо я наричат класическа комбинация.

68

Анонимен

преди 3 седмици

15 лв. = 7,5 евро, че това си е салата за четирима в гръцко! Да си ядът сами умрелата вмирисана цаца..... шишман ресторианторите и пишман хотелиерите.

67

Анонимен

преди 3 седмици

Дрън дрън та пляс.... никой нема да има и толкова за бг.говноландия.

66

Анонимен

преди 3 седмици

замръзена стръв за риболов от Гърция

65

Анонимен

преди 3 седмици

Какво ли е яла таз цаца, ако са я хванали до канала с кафявата вода? Да ви е сладко!

64

До 70

преди 3 седмици

Ти не си ходил никъде. Добре че имаш интернет че да си фантазираш че си ходил някъде.

63

Анонимен

преди 3 седмици

Кебапа сигур е от прабабата на кравата. някой да тръгне да ми обяснява за невероятниге си бър коччи? Купувам си голяма смесена свежа салата - за 2 евро 400 г в магазина и я поливам обилно с екстра вържин. И това ми е обяда и вечерята. Яще си буламачитИ на безбожни цени. Аз съм пас. И бира не пия (може безалкохолна, но не върви със салата)

62

Анонимен

преди 3 седмици

Нечиистена разбира се. С Цялото Гомнега 3. За най-добър ефект под чадър от папур от блатото. А бирата с водичка да хидратира лятото. Благодат

61

до 64 - Мда

преди 3 седмици

Аз съм ходил на Карибите - Аруба и не съм впечатлен. За сега съм най-впечатлен от Испания - Коста Дорада, ходил съм къде ли не и имам база за сравнение.

60

Бараба

преди 3 седмици

Това за 15 лева май психологическо проучване. Сега чакаме за чадърите

59

Анонимен

преди 3 седмици

Цацата е най-вървежната риба през лятото. Просто окъсания ***, който дърпа бързия кредит за да яде кисело мляко със сирене поднесено от миризлив грък си въобразява, че консумира нещо предназначено за хай-лайфа.

58

1234

преди 3 седмици

Така е ,пичове. Комплект чадър/шезлонги вадят повече пари от брокер на имоти. Да не говорим за кило цаца. хаха

57

Анонимен

преди 3 седмици

Парис Хилтън ли очаквате идва да яде цаца на БГ Черноморието. Снешницi . Разберете хората с паеи искат качество. 10 лв за цаца няма кой да ви даде. Дано ви вдигнат ДДС още.

56

Мда

преди 3 седмици

Само който не е ходил на Карибите,може да сравнява ориенталския камънак на Гърция с тях. Било същото,ама само без палмите и пясъка. И зад всяка сергия,угоднически ухилен ,беззъб Карагьозис,който никога не стъпва на така наречения гръцки плаж.

55

???

преди 3 седмици

цацата е за прасетата

54

Анонимен

преди 3 седмици

На който му си вижда скъпо, ей там е морето, да си улови и да си я опържи сам.

53

До 60

преди 3 седмици

Искам да видя българин, който си купува Цаца в Гърция, за да му стисна ръката. Това е все едно да си купуваш джанки в тропиците.