140

Бирата

преди 3 седмици

Макрон,ако праща френски командоси,за да стигнат не е добре да минават през с.Коиловци,където техни колеги взети за крадци от селяните бяха пребити преди години.М,да.

139

Тарас

преди 3 седмици

Няма на цяла планета по голяма държава-балък, която доброволно се самоуничтожава за чужди интереси, а ВСУ традиционно крик се зад цивилни хора, а после реват - "а нас за шо!".

138

Те да си

преди 3 седмици

Изчисляват щетите от торнадо Сите които ги разрушават всеки ден до 10 на ден.Войната с природните стихии не могат да се оправят,камо ли война с Русия и загиват за 2 дена.

137

ЯКИ БЪЛГАРИ СМЕ

преди 3 седмици

С ВАЛЕРИ ЩЕ СИ КАЖЕМ КОЛКО СА НИ ПАРИТЕ. Защото си имаме абсолютни доверия. Той на мен, както и аз на него. При това от над 35 г. ВЪПРЕКИ ЧЕ, нито него, нито пък мен ни интересуват такива прости неща. ЗАЩОТО СИ ГИ ИМАМЕ МНОГО. А пък, защо ли е така ? Сигурно защото сме добри, умни, скромни и мвого способни. Дори и изобщо не се плашим от лоши хора. ЗАЩОТО КОГАТО УДАРИМ, трошим кости. зА ТОВА И НЕ УДРЯМЕ.

136

Ще си останат

преди 3 седмици

С изчисляването.

135

Путин трябва да

преди 3 седмици

Разреши на Северна Корея да хвърля бомби по Чикаго,Ню Йорк,Щата Калифорния и т.н.

134

Анонимен

преди 3 седмици

"брадатите paшистанци кълняха Алллаха и не разбираха какво се случва" - Индивиди с 2 гънки, едната от които под кръста, не знаят, че жителите на Северна Осетия или осетинците или аланите са източноправославни християни.

133

Анонимен

преди 3 седмици

Няма православни "катедрали"!

132

МИЛИОНЕР

преди 3 седмици

Ами, тя си ми е родната и милата ми БЪЛГАРИЯ. Как няма да го знам езика ви по-добре от мисирките му шопкините. Там, някъде вСевернаат ни си го знаем българския най-добре. Защото сме си от зентралните и най-истинските. Дори и диалектите им ги разбираме на шопите, македонците и турците. ВОЛИМА МЕ МАЛЕ, с мерцедеса мале. Те са си гаджета та дрънкат. Тези на ВАЛЕРКАТА. Не знам дали са ми дъщери, гаджета или обикновени служителки. Сигурно са му щерки. Да са му живи и здрави на г-н РУСИНОВ.

131

Анонимен

преди 3 седмици

В Луганск ракета атакамс е поразила жилищен блок с тип строителство от времето на Хрушчов ( преди 70) г. . Целят район е с такива блокчета. Никъде наблизо няма военни обекти. Строителство, повтарям отпреди 70 години. Пострадали са 80 души са загинали на място. Кой човек с нормален мозък одобрява това?

130

Анонимен

преди 3 седмици

На Международния икономически форум в Петербург нямаше нито един представител от Европа, но, за сметка на това беше пълно с американци. Но това все едно, че не сте го чули! Продължавайте с опорките! Справяте се добре.

129

По- леко

преди 3 седмици

До ATACMS Тероризма, който украинците броят за военни победи, няма да промени с нищо незавидното им състояние на фронта. Вместо да ръсиш глупости, помисли, къде ще се завреш, като светнат слънцата и останеш без вода, чист въздух, вода и храна за десетилетия напред, ако изобщо оцелееш. Място за слуги в убежището под Алпите - няма. То е за господарите и доказали се учени, които ще ги обслужват.

128

и как става това?

преди 3 седмици

"Ню Йорк Таймс" и статистика... Дето не могат да си сметнат броя на клошарите в собствения си град. Прилагат теория на вероятностите всяка болница, църква, училище да е разрушено 100% при 100 % жертви. Например училище 4 етажа по 20 стаи на етаж и 30 ученика = 2400 ученика. Какво правят тия там в 2 часа сутринта е загадка... Както и какво правят 100 % от учениците там като валят бомби също е загадка. Американец и математека... Те си мислят, че Украйна е град в Ирак.. математика и статистика ли?

127

Избори 2024, поредни

преди 3 седмици

Добри невести си имаме. Те са си наши. Синовете ни са си ги избирали. ЗА ТОВА И СИ Я ХАРЕСВАМ ТАЗИ ЗА свекъра и свекървата. кАКТО И ЗА ЗА ДЕВЕРА И ЕТЪРВАТА. Само тази за девера им Петко и зълвиния им син не я знам. Какво е зълва ? Етървите са жени на братя. Етървата на дямо ми с толкова попари ми е хнанила, че вече съм над 100 кг. Как няма да я помна баба му на Славьо РАЙКА ? Трябва да съм ***, за да не я. А аз просто не съм. С най-доброто ни хранеха.

126

ПЕТKO KATЪPA

преди 3 седмици

Много трогателно есе!Пуснах сълза като разбрах ,че руснаците използват бойни снаряди,а добрите урки -халосни!

125

0007

преди 3 седмици

.........В ЖИВА СИЛА : 1 300 000 - УКРАИНЦИ, 48 000 РУСНАЦИ -( ДАННИ ЗА МАРТ 2024 )

124

Анонимен

преди 3 седмици

В херсонско село вчера украинцитв убиха 22 души селяни в магазин за хранителни стоки. слдващите два дена са обявени за дни на траур.

123

Анонимен

преди 3 седмици

И това само защото клоуна и запада отказаха минските споразумения..

122

8 Юни, 2024 г.

преди 3 седмици

Никой не може да ни я отнеме земята. Нито пък песните ни. С тях съм си закърмен и израстнал. С песните ни, тези народните и със земите ни. Прабабичката ми ме е научила. ЩЕ СЕ НАДПЯВАМ С НАЙ-ИЗВЕСТНИТЕ ОТ ПЕВЦИТЕ И ПЕВИЦИТЕ НИ. Парите от билетите за концзилтите ни, ще си разделяме. Етре пък, тези от БНБ, ще трябвада ми изплатят около милион лев(чета. Ами, на тях не им трябват. Дори и златните и валутните им резерви вече ги няма. Както и стабилните ни правителства. Особено тези трите на мутрата.

121

Анонимен

преди 3 седмици

Сателитни снимки показват растежа на гробищните паркове в украйна загубите се изчисляват на около 500 хиляди