261

СВОЙ

преди 3 седмици

Големи помии като статии тука.В ютуб колкото искаш клипчета,как Украинците ги ловат по улици,магазини и къде ли не,като ги натикват в някакви бусове и после за пушечно месо на фронта.Да,ама материала привършва.Браво на тези които избягаха от половинметровият наркоман.Ама сега Евробюрократите искат да принудят Украинците на запад,да ги пратят на фронта.Демокрация,а?

260

Прффф

преди 3 седмици

Тая война просто трябва да свърши най накрая .

259

Анонимен

преди 3 седмици

Рашките искат да разрушат Украйна след което да и направят план Маршал.

258

Коко

преди 3 седмици

Слаба Ракия са Раша. Една Украйна вече 2 г. не мое превземат. Великата Червена Армия забуксувала нещо. И солдатите не щат да се бият! А Владолф освен да плаши с ядрено оръжие и да самоубива журналисти, за друго не става.

257

Питам

преди 3 седмици

Защо коментирате проблемите по мобилизацията на други държави,а за своята ви държава не коментирате същите проблеми.Колко желаещи ще има за доброволци,и колко ще дезертират ако България се изправи пред подобна ситуация.Едва ли ще има и 15% които да бъдат въвлечени във война.Познавам човек,който избяга обратно в БГ,за да не го въвлекат във военен конфликт.Но ако получи известие за явяване във Военно Окръжие,ще имигрира незабавно във следващите 72 часа.Такива са БГ патриотите.

256

Много ясно

преди 3 седмици

Всеки гледа да се скатае ! Кога пишеха ,че украйнците скатавали тукашните петоколонни ци ревяха от кеф ,да ама то винаги е така ,особено във сегашните времена ! За това си има клетва положиш ли я жална ти мама ако не изпълниш заповед ! Във Русия бая народ е положил клетва и няма къде да ходи иначе нямат право да те разстрелят ....ако се опъне положението на Путин ще му трябва поне 3-милиона армия ,да не мислите че ще му е лесно да ги набере без репресии ,той винаги е бъркал 2-рата св война ...

255

Запасняк

преди 3 седмици

На никого не му се ходи в армията, в никоя държава.Никой не иска да е будалата.

254

Анонимен

преди 3 седмици

Ама какви са тези (пак!) лъжи и пропагандни измислици, с които ни поливате??? Руснаците не изпращат новобранци от редовните набори на фронта, доброволци. Хората работят за голяма заплата и се редят на опашка, за да ги вземат. След като Интернет е залят от побои, дори убийства и лов на хора, за да ги набутат на фронта, сега се опитват да припишат това на руснаците Добре, дайте поне едно доказателство за Русия, а за Украйна интернета е залят с такива. И като нямате факти цитирате лъжи от USA агент

253

Как е било в САЩ

преди 3 седмици

по време на виетнамската война?Дори ислямизиралият се Касиус Клей(Мохамед Али) е лежал в затвора,защото отказал да служи,след като е бил мобилизиран.

252

Анонимен

преди 3 седмици

Съд за Путин и кремълските бандити дето вкараха руснаците в тази ненужна война и за милионите прокудени украинци .

251

Анонимен

преди 3 седмици

Някой интерпретира украинската действителност и ни я представя като руска!Има хиляди клипове как гонят бедните украинци а руски такъв не съм виждал!

250

Анонимен

преди 3 седмици

Казвах на един приятел в кафето-когато лъжеш, че на вечер пиеш само половин чашках мастика, за да те мислят за трезвеник, лъжеш себе си. После се прибираш и изпиваш един литър. Мрън мрън. Казах, му, че организма му знае истината, а той бачка за имидж на трезвеник. Ей го сега мъртъв, трезвеника.

249

Анонимен

преди 3 седмици

500 000 ХИЛЯДНА РУСКА АРМИЯ ЧАКА В РЕЗЕРВ , НАТО ДА НАПАДНЕ И ВСЕКИ ВЛЕЗНАЛ В УКРАИНА ДА НЕ ИЗЛЕЗЕ ЖИВ ОТ УКРАИНА И ЕДИН ПЪТ ЗАВИНАГИ ДА СЕ ПРИКЛЮЧИ С ТОВА НАТО

248

Анонимен

преди 3 седмици

Глупости! В Русия цари мир любов и единство, най-вече в рузката армия, особенно между кадировците и руските солдати, такава братска любов гори, такъв пожар.....! Не се гаси туй що не гасне! ХахахахаИз фронта се носи песента на zАсвабадителите:Вози ме кадировецо на твоята ладия лека!

247

43657

преди 3 седмици

Истината, е че на хората руснаци, украйнци, китайци, американци, европейци НЕ ИСКАТ ДА ВОЮВАТ, но никой не ги пита

246

абе

преди 3 седмици

уж насила ги вземат, пък продължават да връщат територии към руската федерация!...я се оправете, стига сте дрънкали глупости! един съвет - вземете пребройте колко укрофашисти са останали, май доста са намалели!

245

Анонимен

преди 3 седмици

Там всичко е насила. Там са ощетени същества.

244

Анонимен

преди 3 седмици

Така ли? Интересно защото интернет е пълен с клипове как властите в Киев отвличат хора от улиците, но вие от 2 години се правите на хамави все едно не съществуват.

243

На никой

преди 3 седмици

Не му се умира заради кремълския сатрап.

242

Само луди

преди 3 седмици

Ша тръгнат да *** за Путин.