39

Анонимен

преди 3 седмици

""Функцията както на личното така и на служебното оръжие е една и съща и ако наистина колата на петимата мъже е отказала да спре е" - Защо не стреляха по бургаския автобус убиец, а? И какво, катонса отлазали. Некъфндебел чичак от неква джипка ми крещи стой! Без униформа, без сифнализация. Ми знам ли го къф уе ее! Ползвай гa малко тас глава!

38

НЕ ТРЯБВА ДА СЕ

преди 3 седмици

ПОЗВОЛЯВА НА МЛАДЕЖКИТЕ БАНДИ ДА ПРЕВЗЕМАТ БЪЛГАРИЯ

37

Анонимен

преди 3 седмици

До 35 - Глyпeндер си, бате ...

36

Наблюдател

преди 3 седмици

Откакто Борисов и Пеевски си върнаха МВР начело със спящата терористична клетка Калин, МВР все повече заприличва на СИК.

35

Анонимен

преди 3 седмици

Полицаите имат право да използват оръжие и е хубаво това да се разбере веднъж за винаги! Оръжието е било лично, но е законно притежавано. Това дали е проблем, че е стреляно с него, а не със служебно ще го прецени съда, но това е подробност и лично според мен не би следвало да е проблем. Функцията както на личното така и на служебното оръжие е една и съща и ако наистина колата на петимата мъже е отказала да спре е трябвало да бъде принудена да спре преди да изхвърли това което превозва евентуално

34

Питанката

преди 3 седмици

Какво правят четирима въоръжени цивилни полицаи в кола без обозначения два дена преди изборите в Плевенско? 1. Изпълняват "задача" по организиране на вота в махалите. Или 2. Отиват да помогнат на баба в плевенско да си завърти крушката. Калинчо, шефчето на МВР дължи обяснение.

33

Анонимен

преди 3 седмици

Това е опит за убийство и аконмомпетата имат пари за адвокати, стрлецат ше лежи 3-4 години. Ех, липното ми мненуе е, че опитът за убийство трябва да се наказва с доживотен. Все пак - опитал се е да те убие. Какво му пречи, да опита пак след време?

32

Анонимен

преди 3 седмици

Ставаме Американистан.

31

Анонимен

преди 3 седмици

Не било ясно защо полицаят извършил опит за убийство не е сигнализирал 112.Причината е ОЧЕВАДНА . Извършил е поредица от нарушения и очевидно престъпление. Съучастниците му в тях дори не са обект на коментар....а би следвало и петимата да бъдат незабавно уволнени и с тях да се занимае прокуратурата. В Германия ако гражданин стане свидетел на престъпление е длъжен незабавно да сигнализира, ако не го направи го съдят наравно с извършителите.У нас....дори полицаите нямат никакви задължения

30

Анонимен

преди 3 седмици

Абе това българия ли е или узбекистан

29

Анонимен

преди 3 седмици

Държавата им даде поршета и беемвета и това е резултатът. Повече от дачия с 3 цилиндъра не трябва да им се дава.

28

Анонимен

преди 3 седмици

Вече не им стигат подкупите, искат да ни затрият

27

Анонимен

преди 3 седмици

Без униформа, и без патрулна кола. Младежите не са имали никаква причина да вярват, че това са полицаи, следователно не са длъжни, да се изпълняват нареждания.

26

Анонимен

преди 3 седмици

Помислили са се за американски бели полицаи, които искат да ликвидират петима чернокожи гангстери.

25

Анонимен

преди 3 седмици

Ще ги измъкнат от отговорност. Онези хубавци от НСО, дето затриха човека до Варна, да не би да им се случи нещо. Има експертиза, че високата скорост е довела до инцидента. Само, че колите на НСО могат да се движат със скорости над законните, само ако има обстоятелства, които да оправдават такова движение. А в случая кое е оправданието за движение с такава скорост - изборните мераци на Киро Канадски?

24

Анонимен

преди 3 седмици

нашата полиция ни стреля

23

Анонимен

преди 3 седмици

Не е възможно полицаят да е стрелял. Както е известно, нашата полиция ни пази.

22

Порно на Държава

преди 3 седмици

Убийците ченгета са извършили поне 4 престъпления които се укриват. Внасят на работа нерегламентирано оръжие. Стрелят с безотчетни лични патрони не предназначени за стрелба по хора с тежки поражения. Умишлено укриват колега с такова оръжие. Занимават се със случай и стелят без разрешение. Укриват записа или не са включили камерите. Укриват опит за предумишлено убийство - стеля се не със служебно оръжие със първи стоп патрони а с лично с цел убийство. БГ ченгетата са *** и то смрадлива

21

Джорджано от МВР

преди 3 седмици

Отиваме на Купон! Ще се кълчим до сутринта! После ще стреляме по деца!

20

Анонимен

преди 3 седмици

Каква е разликата между полицаите и мутрите и между полицията и мафията?